To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Barejka - Sob 21 Wrz, 2013

M napisał/a:
Kryzys minął, euro rządzi, jest wspaniale!

Anonymous - Pon 23 Wrz, 2013

Uwaga SZOKUJĄCE !!!!!
Z drugiej strony nie powinno dziwić skoro rządzi tam faszysta,dziwie sie tylko ze ONZ nie nałożyła na nich jeszcze sankcji !!!!
http://wiadomosci.gazeta....html#BoxWiadTxt

M - Pon 23 Wrz, 2013

Zyd znalazl plik banknotow na ulicy, podniosl, przeliczyl i brakowalo :rotfl:
Anonymous - Pon 23 Wrz, 2013

Jerozolima. Niedaleko Ściany Płaczu siedzi sobie niewidomy żebrak z wyciągniętą ręką i czeka na jałmużnę. Nagle... czuje, że jakaś ręka rozpina mu rozporek i zaczyna gładzić go po genitaliach.
- Uuu... aaa... Jak dobrze, ojojoj... - pojękuje ślepy żebrak.
Ręka nagle zaprzestaje pieszczot. Ślepiec macha rękami w poszukiwaniu dobroczyńcy, a na twarzy wciąż błąka się uśmieszek zadowolenia.
Dwa kroki obok stoją dwaj Żydzi, tata i synek.
- I widzisz, Mosze... - tłumaczy tata. - Można zrobić dobry uczynek, nie dając nawet szekla? Można!

Anonymous - Śro 25 Wrz, 2013

:>

Kurwa jakoś nikt nie zrobił afery o to ze HGW zawłaszczyła sobie symbol Polski Walczącej (polecam zobaczyć na jej FB)
M - Śro 25 Wrz, 2013

Tego lemingom już nie wdrukowano w świadomość ;)
W ogóle wymyślili fajny sposób zohydzenia referendum - w tv w kwestii referendum od dwoch tygodni nawala się tylko kaczorem pomimo że pis dał tylko kilkadziesiąt tysięcy głosów z całości. Cwana taktyka.

anjas - Śro 25 Wrz, 2013

rabarbar napisał/a:
(polecam zobaczyć na jej FB)

wszedłem i nic nie widzę.

Jedynie to, że w przeddzień rocznicy wybuchu powstania wrzuciła zdjęcie z PW.
Ja w sumie też 1 sierpnia stałem z flagą na baczność, ale nie czuję, żebym zawłaszczył sobie rocznicę.

Być może coś przeoczyłem, ale imho jest różnica we wrzuceniu symbolu powstania w rocznicę a w wykorzystaniu go na plakacie, i w kampanii politycznej.

Zreszta nie słyszałem, żeby kombatanci narzekali na to, że HGW wrzuciłą na walla zdjęcie z symbolem powstania, ale narzekania na kampanię PIS do mnie dotarły (co prawda przez reżimowe media)

https://www.facebook.com/...czwaltz?fref=ts

widzisz czy mamy inne internety ?

anjas - Śro 25 Wrz, 2013

teraz widzę, może jest kilka profili HGW, bo na tym, który oglądałem wcześniej nie było tego zdjęcia w tle.
Swoją drogą rzeczywiście przegina, żeby Prezydent Warszawy wrzucała na fejsa zdjęcia symbolu Polski Walczącej - wstyd!

rabarbar, prawo do upamiętnienia tego wydarzenia ma każdy. Zdjęcie wrzucone 31 lipca czyli w przeddzień wybuchu w celu własnie uszanowania historii. Chyba z 10 moich znajomych ustawiło podobne fotki jako profilowe/cover.

Widzisz różnicę między taką sytuacją a wykorzystaniem skojarzenia "zrywu wolnościowego" w sprawie referendum?

P.S.: Nie ogladam Faktów, Wiadomości, Panoramy ani Teleexpressu... to są moje prywatne przemyślenia na podstawie dzisiejszego dnia a nie reżimowej telewizji.

Tępy jestem i nie bardzo wiem czy sobie jaja robisz czy na poważnie piszesz ale dla mnie jest to przegina ,zwłaszcza gdy jednoczesnie robi sie awature wokół "W" pis-u,co relacjonuje z wypiekami na twarzy mega kurwa obiektywny tvn.

AleX, moze nie zauwazyłes ale dzisiaj jest 25 wrzesnia
M - Śro 25 Wrz, 2013

Jak zwykle koledzy dali się napuścić na kaczora, ta metoda zawsze działa.

rabarbar napisał/a:
Tępy jestem

Z tym się nie zgodzę.

rabarbar napisał/a:
czy sobie jaja robisz

Nie.

rabarbar napisał/a:
czy na poważnie piszesz

Tak.

rabarbar napisał/a:
dla mnie jest to przegina ,zwłaszcza gdy jednoczesnie robi sie awature wokół "W" pis-u,co relacjonuje z wypiekami na twarzy mega kurwa obiektywny tvn.

Znajdź mi na świecie obiektywne media to raz.
Wyjebane mam na to co emituje TVN to dwa.
Wyjebane mam na to co emituje TVP to trzy.

Widzę tutaj zupełnie różne wykorzystanie motywu Powstania Warszawskiego to cztery.
Nie mam zamiaru nikogo przekonywać, że "moja racja jest bardziej mojsza niż Twojsza" bo każdy widzi to po swojemu, to się nazywa wolność. To pięć.

Pozdrowiońska :)