To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Marek23 - Wto 29 Sty, 2008

Dariano napisał/a:
Tez bym poupalal cos ale golf sie nie nadaje :(

Daro, mnie miesiąc w domu nie było i dziś wsiadłem w clio to miałem zajawkę, że hej. Ale w ruchu nie mam zajawy... Szkoda, żeś tak daleko, dałbym Ci pokierownikować.

strick - Wto 29 Sty, 2008

Dariano a co z tamta 106-tka?
Dariano - Śro 30 Sty, 2008

Marek23,

SPoko:) dzieki za szczere checi :)

strick,

Narazie nic czekam dalej tak jak mowilem nie pali mi sie, no i z kasa musze sie troche odkuc , bo pusty jestem :) Badi jest nabity kasa jak chinczyk ryżem :) jak przechwyce jego zaskurniaki na kosiarke to ogarne temat szybko i sprawnie ;)

mi - Śro 30 Sty, 2008

ja do upalania chętny, ale raczej na prawym fotelu niestety :/
W sobotę jedziemy na Wyrazów, więc jeśli ktoś chętny ;D

Marek23 - Śro 30 Sty, 2008

Ja dziś po południu lub jutro chcę upalać... W sobotę to już w górach jestem.
Anonymous - Śro 30 Sty, 2008

bart napisał/a:
do mojej alfy używane hellowskie lampy (montowane oryginalnie) kosztują więcej niż fabrycznie nowe zamienniki (typu depo czy tyc), z którymi nie chciałem mieć do czynienia.

no to fakt w clio2 ph1 orginalne soczewki hella swięca lepiej niż depo które nowe
są mega tanie , w jednej cliówce mam orginały ,a w drógiej depo różnica jest duża .
Fajna ta twoja alfa , jak się sprawuje , pewnie się ciągle psuje ;)
daj jeszcze jakieś fotki .

Bart - Sob 02 Lut, 2008

Olek napisał/a:
Fajna ta twoja alfa , jak się sprawuje , pewnie się ciągle psuje ;)
daj jeszcze jakieś fotki .

fotek nie zarzucę bo nie mam, niestety. Temat awaryjności nadaje się na jakieś motoryzacyjno-socjologiczne badania - wielu ludzi na widok tego samochodu reaguje w ten sposób: "fajna alfa, PSUJE SIĘ?"
Nikt nie zapyta jak to jeździ, ile pali, cokolwiek... wszyscy tylko psuje i psuje :rotfl:
Ech nie mają alfy dobrej opinii w społeczeństwie.
U mnie póki co nie ma z tym większych problemów - samochód jeździ i się nie sypie, może to dlatego, że robię małe przebiegi.

Jakarti - Sob 02 Lut, 2008

http://pl.youtube.com/watch?v=OaDSiGQVEBg
mi - Sob 02 Lut, 2008

Jakarti napisał/a:
http://pl.youtube.com/watch?v=OaDSiGQVEBg

o_O

BaRtO_206GT - Sob 02 Lut, 2008

wow!! szok!!
Gotti - Sob 02 Lut, 2008

wracając do tematu studiów, to kurwa na 400 osób dzisiejszy egzamin zaliczyło 7 !!!! plany wypoczynkowe spełzy na niczym :(
Jakarti - Sob 02 Lut, 2008

zacznij sie uczyc a nie siedzisz na jakims HH.org!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

ps wypowiedziane z autopsji..

strick - Sob 02 Lut, 2008

Kiedys było cos takiego ze musi min 20-30 % zaliczyc, bo jak nei egzamin ma byc powtarzany...
Loko - Sob 02 Lut, 2008

No to przecierz będzie powtarzany, drugi termin już na pewno jest wyznaczony :D :D

Najlepsi są wykładowcy, u których oceny zawsze musza być zgodne z krzywą Gaussa :D

anjas - Sob 02 Lut, 2008

Loko napisał/a:
Najlepsi są wykładowcy, u których oceny zawsze musza być zgodne z krzywą Gaussa

zgodność z krzywą Gaussa nie jest taka zła... Zależy tylko w którym punkcie jest kryterium zaliczenia :)