Ryba - Pią 30 Mar, 2012 No nie mogło się takie coś inaczej przecież skończyć
Ale przynajmniej tego typu rzeczy były by w jednym miejscu, a teraz jest srane polityką w różnych ciekawych tematach.
Taa, nie chciałeś chlać wódy ehehe, jak nie w łodzi, to ja wpadne do wwa do Bonczura i cie to nie ominie ziom Mucha - Pią 30 Mar, 2012 a mnie Ryba nie polubił w 12 sekund bo Mike nie chciał chłać M - Pią 30 Mar, 2012 I sranie rybnym dowcipem Ryba - Pią 30 Mar, 2012 Muszka, gdzieś Ty był w ogóle potem w nocy ?
Maciek, jesteś inteligentnym człowiekiem - wiesz dobrze, że srane rybim dowcipem było tylko w humorze, i odkąd jest ten temat mamy wszystko siM - Pią 30 Mar, 2012 Ja mam IQ 89 - nie wiem o co chodzi.Ryba - Pią 30 Mar, 2012 To słabo, rozmowy rekrutacyjnej u mnie w dziale niestety nie zdołałbyś przejść M - Pią 30 Mar, 2012 No cóż, zostaje mi wykładanie chemii w biedroncebizon - Pią 30 Mar, 2012
M napisał/a:
zostaje mi wykładanie chemii w biedronce
ta biedronka to jakas prywatna uczelnia? Mucha - Pią 30 Mar, 2012 moze lepiej zapytac Rybson gdzie żeś Ty był? a co chciałes mnie pobic i nie byo kogo
(ale i tak Cie kocham nie martw sie)Ryba - Pią 30 Mar, 2012 Spoko spoko, wielu rzeczy żałuje które zrobiłem pod wpływem alkoholu =]Mucha - Pią 30 Mar, 2012 dobrze że Ty jeden
anjas - Pią 30 Mar, 2012
Ryba napisał/a:
Spoko spoko, wielu rzeczy żałuje które zrobiłem pod wpływem alkoholu =]
Serdeczne pozdrowienia dla kuzynkiAnonymous - Pią 30 Mar, 2012 Do tej pory mam jej zdjęcia w specjalnym folderze anjas - Pią 30 Mar, 2012