Loko - Sob 02 Lut, 2008 No racja , niestety zwykle najbardziej liczna oceną jest 3,0 Gotti - Sob 02 Lut, 2008
Jakarti napisał/a:
zacznij sie uczyc a nie siedzisz na jakims HH.org!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps wypowiedziane z autopsji..
gdybym się nie uczył to bym się nie żalił tylko pogodził się z faktem... a i przedmiot (KW) bardzo fajny... zawsze coś Niemy - Nie 03 Lut, 2008
Gotti napisał/a:
na 400 osób dzisiejszy egzamin zaliczyło 7 !!!!
u mnie egzamin ze statystyki, na caly rok, 3 TERMINY!!!! zdalo 8 OSOB!
egzaminujacy- "Krwawy Leon"
Gotti napisał/a:
Kiedys było cos takiego ze musi min 20-30 % zaliczyc, bo jak nei egzamin ma byc powtarzany...
bajki !!Marek23 - Nie 03 Lut, 2008
Niemy napisał/a:
egzaminujacy- "Krwawy Leon"
To chyba z nim też miałem zajęcia... Nie polubiliśmy się.k-mart - Nie 03 Lut, 2008 Nie wiedzialem gdzie napisac wiec bedzie tutaj...
Wczoraj pierwszy raz odbylem test-drive 306 Gti-6, ja oczywiscie na prawym, Starszy za sterem
1. biegi sa krotkie i bardzo fajnie rozlozone, mozna sie nawachlowac, idealny na gorskie trasy
2. heble sa meeeeeeega!!!
3. moc....tu mam mieszane uczucia: wydaje mi sie ze idzie bardziej w predkosc niz moc, a ja wole moc
4. zawias nie jest zbyt sportowy, lecz samochod nie buja sie w zakretach
5. skrecanie: ciezko ocenic z prawego, ale fajnie sie sklada w lukach, w krotkich nie dorownuje ani troche williamsowi, ale w dlugich jest podobnie
Ogolnie bylo wesolo, raz bylem spekany jak weszlismy 140zl w dlugi prawy luk pod gore na sniegu Marek23 - Nie 03 Lut, 2008
k-mart napisał/a:
Ogolnie bylo wesolo, raz bylem spekany jak weszlismy 140zl w dlugi prawy luk pod gore na sniegu
Your dad is a MENTOR!kubas - Nie 03 Lut, 2008 Jejku jeku gruboooo ) Heble sa mega w tej furze takie fajoskie zaciski lucasa Mnie jara w tym samochodzie strasznie 6 biegowa skrzynia )BaRtO_206GT - Nie 03 Lut, 2008 taka 6-tka na krotkim przelozeniu mysle ze to jest cosVlodarsky - Nie 03 Lut, 2008
Cytat:
taka 6-tka na krotkim przelozeniu mysle ze to jest cos
Chciałbym spróbować bo do mojego by taka podeszła ale czy warto ? k-mart - Nie 03 Lut, 2008 Wlodziu, chyba przyjade nim na lbn, sprobujesz czy Ci pasuje. Vlodarsky - Nie 03 Lut, 2008
k-mart napisał/a:
Wlodziu, chyba przyjade nim na lbn, sprobujesz czy Ci pasuje.
dziękujepolll - Pon 04 Lut, 2008 odbiegne od tematu o niczym
poszukuje osoby piszacej w c++ mam oddac jebany program na zaliczenei z informatyki medycznej.. ale nie po drodze byl mi ten przedmiot... poszukuje osoby ktora pomogla by mi go napisac oczywiscie odplatnie sprawa dosc pilna strick - Pon 04 Lut, 2008 http://freakymartin.com/2...sion-73-photos/
Fajne fotyMisiek_lbn - Pon 04 Lut, 2008 jest nawet foto a air show w radomiu...k-mart - Pon 04 Lut, 2008 mocne foty, robia wrazenie