To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

Kenet - Pon 09 Cze, 2014

Szkoda Massy! Szkoda Raikonena!

Końcówka gruba, dobry wyścig :]

alphaOne - Pon 09 Cze, 2014

no wlasnie - to juz 2. dobry wyścig w tym sezonie (po Bahrajnie), takze narzekanie narzekaniem, ale m.zd. generalnie jest lepiej niz bylo
faldzip - Pon 09 Cze, 2014

Wydaje mi sie, ze liczka spinów wykręconych podczas GP (Chilton, Kwiat, Kobayashi, Raikkonen, Rosberg - po wyjezdzie z aleji na zimnych oponach malo co nie wypierdzielił w sciane) pokazuje, ze jednak trudniej jezdzi sie nowymi bolidami, a jeszcze gdzies widzialem porownanie max predkosci, z ktoregos z tegorocznych wyscigów z zeszlorocznym i teraz byly wyraznie wyzsze.
Kenet - Pon 09 Cze, 2014

Chodzą słuchy, że na Monzie będzie 380 km/h :>
roj - Nie 06 Lip, 2014

mistrz wyścik! :jupi:
Kamill - Nie 06 Lip, 2014

Zasrana vectra, cały piątek u mnie przesiedzieli i mi dekodery przekładali bo jakieś popsute były. Na koniec jak odpalili to po 30min zniknęło 90% programów nic obejrzeć nie można do dzisiaj.
faldzip - Śro 09 Lip, 2014

Kamill - Śro 09 Lip, 2014

Renault saxo bank - nic dobrego to nie wróży ;)
michool_vt - Śro 09 Lip, 2014

faldzip, co to ma takie duże felgi?
Bartli - Śro 09 Lip, 2014

Testują teraz 18"
leszq - Śro 09 Lip, 2014

Cytat:
Here's an exclusive first look at the new 18" rims being trialled by Pirelli today... Hey you're looking good E22, we've got the neon underfloor on order.

Kenet - Śro 09 Lip, 2014

michool_vt napisał/a:
faldzip, co to ma takie duże felgi?

Żeby zwykły kowalski stwierdził - łooooł, to ja też sobie je...ne 18" do golfa :wall:

faldzip - Śro 09 Lip, 2014

mi tam się podoba :)
roj - Śro 09 Lip, 2014

Moim zdaniem będzie spoko jeśli wejdą. Też bolid aerodynamicznie i zawieszeniowo jak pod to zaprojektują to będzie inaczej wyglądało na pewno
roj - Sob 19 Lip, 2014

no i wpizdu i wylądował.. i cały misterny plan też wpizdu..