M - Wto 28 Lut, 2012 Ja rozumiem Kubę,
nic ta kolejna awantura w dyskusji by dobrego dla nas nie przyniosła.
Pomijając jaki kto ma pogląda na tę sprawę.Bonczek - Wto 28 Lut, 2012
Franek napisał/a:
¤ O wszystkim i o niczym
można pisać co się komu podoba
Jakarti - Wto 28 Lut, 2012
Franek napisał/a:
Cytat:
¤ O wszystkim i o niczym
można pisać co się komu podoba
Ale ok, cenzura to cenzura.
można pisać co się komu podoba ( z wyłączeniem polityki )
pasuje?
wnerw mnie wzial bo ostatnio na 20 tematow jest jedna, normalna wymiana zdan.
nawet spam na hh.org ma swoje granice.Franek - Wto 28 Lut, 2012 Jakarti, wyluzuj. Weż sobie trochę urlopu, nie ma co się denerwowac.
Ja własnie na L4, bo ostatnio jak byłem na antybiotyku, to chodziłem cały tydzien do pracy i teraz odbiło się na zdrowiu.
Ale ma to swoje plusy.
Wyspałem sie pierwszy raz od poł roku.
Mam mniejszego wnerwa.
Zjadam normalne sniadanie.
Można powiedzieć że luksus M - Wto 28 Lut, 2012 I robisz zdrową kupę! Franek - Wto 28 Lut, 2012 M, Jakarti - Wto 28 Lut, 2012 pomysle
dobra kupa nie jest zla.
wracamy do dyskusji o pierdołach.faldzip - Wto 28 Lut, 2012 Hmm napisalem po Winter Rally na ak-centrum, ze konfiguracje niektorych prob nie przypadly mi do gustu (krecenie sie pomiedzy latarniami po lodzie z predkoscia marszu - moim zdaniem slaba frajda - na Barborce Bis 2010 tez byl lod i to nawet wiecej, a mimo to proby na siekierkach, zeraniu i marywilskiej byly bardzo fajne), a sedziowie troche sie obijali, bo jak przyjechalismy na SL5 (ostatnia w petli, wiec czasu bylo najwiecej na przygotowania), to poza dwoma pacholkami, ktore uzalismy za start, nic wiecej nie znalezlismy, a sedziowie jak nas zobaczyli po chwili, to im sie przypomnialo, zeby poszukac tabliczek z oznaczeniem strefy i zegara w bagazniku i potem to ustawic informujac nas, ze stoimy w strefie... zajelo im to moze pol minuty, a nie wygladalo, zeby robili cos wczesniej. Moim celem bylo zwrocenie uwagi na pewne niedociagniecia, zeby moze nastepnym razem bylo lepiej, jednak w odpowiedzi najpierw zostalem zrugany, ze przeciez bylo -14 stopni, a na SL5 sedzia byla dziewczyna, i w ogole to to byl zart a ja sie nie znam na zartach i ze w zwiazku z tym moje zarzuty sa bezpodstawne. Okej, jakby mi napisali, ze spoko, bylo -14 i nie dalismy rady wczesniej, ale sie staramy, no to nie ma sprawy, a ci z mordą, ze czego ja w ogle chce, jak mi sie nie podoba to niech nie startuje (to mniej wiecej slowa prezesa przez tel)? A proby byly bardzo dobre, a jak nie wierze, to niech zobacze jakie tam inni ustawiaja, to sie przekonam, ze inni ustawiaja gorsze, z czego wynika, ze ta ustawiona przez ak centrum byla super. A na dodatek smialem podrązyc dyskusje na temat ciec po krawezniku, gdzie identyczna sytuacja miala miesc ponad rok temu i nie zostala jednoznacznie wyjasniona tak jak i teraz, wiec po probie dopytania, jak to ma w koncu byc, bo od roku nie wiadomo, dostalem bana na forum i starty w ak-centrum, a dzieki no nameowi dowiedzialem sie, ze mam zadzwonic do Pana Prezesa AK-C. Zadzwonilem. Pan Prezes jest uroczym rozmowca - nie dal mi skonczyc chyba ani jednego zdania, opowiada jakies historie, ze Holek scial miedzy drzewem a kontenerem i dostal taryfe w odpowiedzi na pytanie, czy mozna jedna strona po krawezniku ciac jak nie ma pacholka, czy w ogole nie wolno wtedy w ogole. Po 10 minutach zadawania tego samego pytania sie dowiedzialem w koncu, ze nie wolno zadnym kolem i to jest ostateczne odpowiedz i koniec dyskusji i tak bedzie w regulaminie, ale, ze na SL2 to mozna bylo spokojnie i nie ma problemu... A proby na zeraniu sa niebezpieczne i dlatego nie bylo tam prob. A 3 tygodnie pozniej AK Centrum organizuje Gran Prix EC Zeran, a moje konto na forum zostalo usuniete, choc przeciez z banem nic tam nawet nie pisalem Moze i dobrze, jakos odeszla mi ochota startow w ak-centrum aha, nie ja jeden dostalem bana... Wiec radze sie zastanowic przed startem w ak-centrum, bo moze sie wam nie spodobac cos i powiecie to za glosno i ban!
Dla porownania: Jakos w ak-rzemieslnik potrafili wysluchac narzekan na slaba konfiguracje proby i na nastepnej imprezie byla juz inna konfiguracja i nikogo nigdzie nie banowali ani sie nie obrazali, ze ktos zwrocil im na cos uwage. Jak widac mozna.
PS. Ciekawe kto pierwszy wklei "cool story bro"...Mucha - Wto 28 Lut, 2012 zamiast "cool story"
LUBIE ZDJECIA GeKo - Wto 28 Lut, 2012 faldzip, proste zweryfikuje ich rynek, nie tylko u nich musiscie jeździć.mi - Wto 28 Lut, 2012 wreszcie miałem czas pooglądać chwilę czecha pędzącego bmw. W sumie ok, daje radę.faldzip - Wto 28 Lut, 2012 a poza tym po niedzielnej siatkowce mnie plery nakoorwiajo, ze ledwo sie ruszam. Karwa, przez sport do kalectwa... siema - Wto 28 Lut, 2012 faldzip, to kurwa klasyk w ak-centrum. Jak wychylisz się z jakąkolwiek krytyką, to właśnie są dokładnie takie zagrania jak piszesz. Przerabiałem to.PiTT - Wto 28 Lut, 2012 Barejka - Wto 28 Lut, 2012 PiTT, mistrz te Twoje gify skont to bierzesz?