To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Rudello - Wto 05 Lut, 2008

i kubica
super kolekcja. Chcialbym miec takie w duzym formacie :)

CHRZANEK - Wto 05 Lut, 2008

Chciałem BARDZO podziękować wszystkim których miałem okazję spotkać w ostatni weekend.
Wszyscy jesteście wspaniali, bardzo bardzo miło bede wspominał tą wizytę w Wawie,

Szczególne dzięki dla Marcela za gościnę :D

A wszystkim razem i z osobna zapraszam do Nas gdybyście kiedyś byli w okolicach Torunia/Bydgoszczy :D :D :D

HH.ORG jest SUPER. Takie balety to tylko z Wami ...

strick - Wto 05 Lut, 2008

http://www.wykop.pl/ramka...tystyki-on-line
Bart - Wto 05 Lut, 2008

ekologiczne liczniki są lekko przerażające :/
GOKART - Wto 05 Lut, 2008

polll napisał/a:
odbiegne od tematu o niczym :D

poszukuje osoby piszacej w c++ mam oddac wykonujący ruchy posuwiste program na zaliczenei z informatyki medycznej.. ale nie po drodze byl mi ten przedmiot... poszukuje osoby ktora pomogla by mi go napisac oczywiscie odplatnie sprawa dosc pilna ;/

header.h

cout << no to masz przejeb@ne ; :jupi:

dukałem kiedyś w tym jezyku na studiach i przechodziłem to samo.
Zapomnisz gdzieś średnik wstawić a program się wysypuje zupełnie w innym miejscu
a już napsianie prostego kompilatora było niezapomnianym przeżyciem. Po ch....u sprawa
Zmień kierunek studiów :rotfl:

kubas - Śro 06 Lut, 2008

Chlopcy i dziewczeta mieszka ktos blisko gorlic ? Albo ma jakiegos zioma tam ?

Do wziecia jest maska i klapa do 205 z laminatu w dobrej cenie i zalezy nam na tym z mi. Tylko ze gosc potrzebuje raczej szybko kaske i srednio sie chce na przelew zgodzic. I jest jeszcze jeden zainteresowany. A sprzedawca napisal ze kto sobie pierwszy po to przyjedzie ten lepsiajszy jest....

mi - Śro 06 Lut, 2008

Gość jest jakiś z dupy i niezbyt ugodowy, więc potrzebujemy kogoś, kto to może załatwić szybko i bezboleśnie, heeeeeelp!!
M - Śro 06 Lut, 2008

Wpisz co potrzebujesz w c++
mi - Śro 06 Lut, 2008

ja w c++ potrzebuję KOGOŚ Z GORLIC!
szymlorek - Śro 06 Lut, 2008

Patrz w shoutboxie - Tak jak napisałem mam 150km do gorlitz, w razie czego chętnie pomoge.
Gotti - Śro 06 Lut, 2008

to chyba nie o goerlitz chodzi ;)
mi - Śro 06 Lut, 2008

fucktycznie - nie chodzi o goerlitz (niestety) tylko o gorlice - siakieś zadupie niedaleko nowego sącza

dzięki za dobre chęci

...tym sposobem niestety wracamy do dupy i wciąż szukamy...

k-mart - Śro 06 Lut, 2008

hehehe no gorlice a goerlitz to spora roznica w km :D
Misiek_lbn - Czw 07 Lut, 2008

heloł panowie

jutro wybieram się zrobić geometrie kół, mając nadzieje że rozwieje to moje wątpliwości co do strat mocy i będzie to raczej koniec chwilowy wszelkich zmian poza hamulcami na przodzie jeszcze
jeśli byście mieli coś wolnego czasu w sobotę, to może jakieś małe spotkanie :?: :)
na 95% wybieram się sklepać( :rotfl: ) VTI kolegi, i jeśli jego informacje się zgadzają, to i na hamownie bym podjechał :)

KonradMK - Czw 07 Lut, 2008

powiedz mi jedną rzecz... jak ty to wykombinowałeś że cię to wszystko taniej wyjdzie niż jeżdżenie corsą?