Rudello - Wto 05 Lut, 2008 i kubica
super kolekcja. Chcialbym miec takie w duzym formacie CHRZANEK - Wto 05 Lut, 2008 Chciałem BARDZO podziękować wszystkim których miałem okazję spotkać w ostatni weekend.
Wszyscy jesteście wspaniali, bardzo bardzo miło bede wspominał tą wizytę w Wawie,
Szczególne dzięki dla Marcela za gościnę
A wszystkim razem i z osobna zapraszam do Nas gdybyście kiedyś byli w okolicach Torunia/Bydgoszczy
HH.ORG jest SUPER. Takie balety to tylko z Wami ...strick - Wto 05 Lut, 2008 http://www.wykop.pl/ramka...tystyki-on-lineBart - Wto 05 Lut, 2008 ekologiczne liczniki są lekko przerażające GOKART - Wto 05 Lut, 2008
polll napisał/a:
odbiegne od tematu o niczym
poszukuje osoby piszacej w c++ mam oddac wykonujący ruchy posuwiste program na zaliczenei z informatyki medycznej.. ale nie po drodze byl mi ten przedmiot... poszukuje osoby ktora pomogla by mi go napisac oczywiscie odplatnie sprawa dosc pilna
header.h
cout << no to masz przejeb@ne ;
dukałem kiedyś w tym jezyku na studiach i przechodziłem to samo.
Zapomnisz gdzieś średnik wstawić a program się wysypuje zupełnie w innym miejscu
a już napsianie prostego kompilatora było niezapomnianym przeżyciem. Po ch....u sprawa
Zmień kierunek studiów kubas - Śro 06 Lut, 2008 Chlopcy i dziewczeta mieszka ktos blisko gorlic ? Albo ma jakiegos zioma tam ?
Do wziecia jest maska i klapa do 205 z laminatu w dobrej cenie i zalezy nam na tym z mi. Tylko ze gosc potrzebuje raczej szybko kaske i srednio sie chce na przelew zgodzic. I jest jeszcze jeden zainteresowany. A sprzedawca napisal ze kto sobie pierwszy po to przyjedzie ten lepsiajszy jest....mi - Śro 06 Lut, 2008 Gość jest jakiś z dupy i niezbyt ugodowy, więc potrzebujemy kogoś, kto to może załatwić szybko i bezboleśnie, heeeeeelp!!M - Śro 06 Lut, 2008 Wpisz co potrzebujesz w c++mi - Śro 06 Lut, 2008 ja w c++ potrzebuję KOGOŚ Z GORLIC!szymlorek - Śro 06 Lut, 2008 Patrz w shoutboxie - Tak jak napisałem mam 150km do gorlitz, w razie czego chętnie pomoge.Gotti - Śro 06 Lut, 2008 to chyba nie o goerlitz chodzi mi - Śro 06 Lut, 2008 fucktycznie - nie chodzi o goerlitz (niestety) tylko o gorlice - siakieś zadupie niedaleko nowego sącza
dzięki za dobre chęci
...tym sposobem niestety wracamy do dupy i wciąż szukamy...k-mart - Śro 06 Lut, 2008 hehehe no gorlice a goerlitz to spora roznica w km Misiek_lbn - Czw 07 Lut, 2008 heloł panowie
jutro wybieram się zrobić geometrie kół, mając nadzieje że rozwieje to moje wątpliwości co do strat mocy i będzie to raczej koniec chwilowy wszelkich zmian poza hamulcami na przodzie jeszcze
jeśli byście mieli coś wolnego czasu w sobotę, to może jakieś małe spotkanie
na 95% wybieram się sklepać( ) VTI kolegi, i jeśli jego informacje się zgadzają, to i na hamownie bym podjechał KonradMK - Czw 07 Lut, 2008 powiedz mi jedną rzecz... jak ty to wykombinowałeś że cię to wszystko taniej wyjdzie niż jeżdżenie corsą?