strona niczym jakoś plastików we wnętrzu sieny i palio Maciusiowy - Śro 29 Lut, 2012
KAI napisał/a:
Poza nielicznymi wyjątkami analiza budżetów instytucji kościelnych wskazuje, że z trudem pokrywają one bieżącą działalności – powiedział redaktor naczelny KAI Marcin Przeciszewski.
strona niczym jakoś plastików we wnętrzu sieny i palio
Z całym szacunkiem - zayebać Ci szczylu?
Maciusiowy napisał/a:
KAI napisał/a:
Poza nielicznymi wyjątkami analiza budżetów instytucji kościelnych wskazuje, że z trudem pokrywają one bieżącą działalności – powiedział redaktor naczelny KAI Marcin Przeciszewski.
czemu? Ja sądzę, że wiele (większość?) niedużych parafii (a może i te większe) żyją dość blisko granicy generowania strat, w związku z czym może to nie być głupie. A że
1. nie do końca rozsądnie wydają się gospodarować środkami
2. część instytucji ma kasy sporo ponad swoje potrzeby
to zupełnie inna sprawa.was79 - Śro 29 Lut, 2012 fail M - Śro 29 Lut, 2012 <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/MGXSPf9b-xI?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Mucha - Śro 29 Lut, 2012 hahahaahah Pirania - Śro 29 Lut, 2012 Na National Geografic Channel startuje program o Ea i Fifierasta - Śro 29 Lut, 2012
Cytat:
mi napisał/a:
Inna sprawa to na przykład fan club fiata pandy (II), klub peżota 205, Renault clio czy octavia klub polska - no karwia, jak można być fanem tak nijakich samochodów?
jeszcze dodałbym focusa, a4 itp, generalnie wszystkie takie typowo markowe fora są żałosne...
Potwierdzam, forum Focusa to dno, choć kiedyś było inaczej, ale to dawno i nieprawda. Obecnie to forum usterka z bandą debili.Maciusiowy - Śro 29 Lut, 2012
mi napisał/a:
czemu? Ja sądzę, że wiele (większość?) niedużych parafii (a może i te większe) żyją dość blisko granicy generowania strat, w związku z czym może to nie być głupie. A że
1. nie do końca rozsądnie wydają się gospodarować środkami
2. część instytucji ma kasy sporo ponad swoje potrzeby
to zupełnie inna sprawa.
otóż to...wydają na fury, pomniki papieży itd. a potem wykazują straty...M - Śro 29 Lut, 2012 Porzadni z nich ludzie...
m.opole.gazeta.pl/opole/1,106515,11179283,Zobowiazani_wyrokiem_sadu_wydajemy_oswiadczenie_o.htmlanjas - Śro 29 Lut, 2012
M napisał/a:
Porzadni z nich ludzie...
m.opole.gazeta.pl/opole/1,106515,11179283,Zobowiazani_wyrokiem_sadu_wydajemy_oswiadczenie_o.html