To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Michał - Śro 29 Lut, 2012

Janusz napisał/a:
mi napisał/a:
Inna sprawa to na przykład fan club fiata pandy (II), klub peżota 205, Renault clio czy octavia klub polska - no karwia, jak można być fanem tak nijakich samochodów?

jeszcze dodałbym focusa, a4 itp, generalnie wszystkie takie typowo markowe fora są żałosne...

aaa no i nie zapominajmy o mx5 :lol2: :lol2: ale pamietam ze była tez keidys jakas akcja z forum renault kangoo :lol2:

to jest żałość nie forum ...
natomiast zagraniczne fora mx5 są naprawdę srogie

mi - Czw 01 Mar, 2012

że imiona nadają mazdom ładniejsze?
no name - Czw 01 Mar, 2012

rasta napisał/a:
Potwierdzam, forum Focusa to dno, choć kiedyś było inaczej,

Bo ludzie byli inni i im się chciało ruszyć dupę na zlot, na piffko ze znajomymi
na wspólne imprezy i etc. Obecni użytkownicy nie widzą potrzeby kontaktu z resztą
gdzie indziej niż w necie.
Szkoda bo swojego czasu byliśmy dobrze zgraną paczką focusiarzy

Anonymous - Czw 01 Mar, 2012

niech mi to ktos wytłumaczy!!
Załozyłem własnie konto na facebooku,nie podałem prawdziwych danych itd itp,wchodze a tam takie cos "zobacz ludzi których mozesz znac",a wsród nich moja siostra,od cholery starych kumpli,jacys znajomi z rajdów itd itp.Skąd oni qurwa wiedzą ze moge ich znac????

podałeś maila ? Prawdziwego czy jakiegoś założonego na chwilę ? Jeżeli prawdziwego to po liście mailingowej wyszukują twoich znajomych

oczywiscie ze podałem mejla(tego z którego stale korzystam ) ale nie kliknołem opcji wyszukiwania po mejlach,poza tym do wielu z tych ludzi nie mam adresów
Maciusiowy - Czw 01 Mar, 2012

rabarbar napisał/a:
Skąd oni qurwa wiedzą ze moge ich znac????

uważaj, żeby Cie za te 'niemieckie' fajki nie dojechali :lol2:

Maciusiowy napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Skąd oni qurwa wiedzą ze moge ich znac????

uważaj, żeby Cie za te 'niemieckie' fajki nie dojechali :lol2:

;D przeterminowało sie ,to dawno temu było

mi - Czw 01 Mar, 2012

już tu kiedyś była rozkmina w tym temacie. Ja też nie wiem ocb, a wiedzą spor więcej niż powinni :>
Kamill - Czw 01 Mar, 2012

rabarbar napisał/a:
niech mi to ktos wytłumaczy!!
Załozyłem własnie konto na facebooku,nie podałem prawdziwych danych itd itp,wchodze a tam takie cos "zobacz ludzi których mozesz znac",a wsród nich moja siostra,od cholery starych kumpli,jacys znajomi z rajdów itd itp.Skąd oni qurwa wiedzą ze moge ich znac????

Może maila swojego przy rejstracji podałeś ? Szkołe ? Miejsce zamieszkania ? IP ? Miejsce pracy ?

Czytałem kiedyś o historii jak jakiejs nastolatce w US przysłali darmowe probki pieluch i katalogi z ubraniami dla dzieci, jej stary sie wkurwił napisal maila do producenta i ich pojechał bo córka nie miala dziecka a ni nie byla w ciaży.
Na koniec sie okazało że była w ciąży, o czym stary nie wiedział, a ich system wywnioskował to z zakupów z jej karty (jakiś bezzapachowy balsam do ciała, jakieś tam wkładki higieniczne inne niż normalnie itp) nic szczególnego, ale razem tworzyły zestaw który w większości kupują nowe mamy ;)

podałem tylko mejla,nie podałem miejsca pracy,nazwiska,zamieszkania,szkoły,zainteresowan,żadnych danych,konto załozone ze szwedzkiego ip

rabarbar napisał/a:
podałem tylko mejla

no i wystarczy :) przy pomocy listy osób do których maile wysyłałeś system wybrał osoby które są na twarzoksiążce i zasugerował Ci, że mogą być to znajomi.

bizon - Czw 01 Mar, 2012

a od dzis wszystkie uslugi googla moga sie wymieniac miedzy soba informacjami o tym robisz, wiec wszyscy beda wiedziec jeszcze wiecej ;)
mi - Czw 01 Mar, 2012

rabarbar napisał/a:
podałem tylko mejla

rabarbarznajomyzklasyadamanowakaankiorzechowskiejkarolabonieckiegoobecniepracujacywszwecjizkrzyskiemtomeckimibylymgitarzystaroxetteabsolwent3szkolyzawodowejwewroclawiuzespecjalizacjastolarzdekarz@fotka.pl

:rotfl: