To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Czw 01 Mar, 2012

:lol2:
Mucha - Czw 01 Mar, 2012

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

siema - Czw 01 Mar, 2012

rabarbar napisał/a:
niech mi to ktos wytłumaczy!!
Załozyłem własnie konto na facebooku,nie podałem prawdziwych danych itd itp,wchodze a tam takie cos "zobacz ludzi których mozesz znac",a wsród nich moja siostra,od cholery starych kumpli,jacys znajomi z rajdów itd itp.Skąd oni qurwa wiedzą ze moge ich znac????

rabarbar napisał/a:
oczywiscie ze podałem mejla(tego z którego stale korzystam ) ale nie kliknołem opcji wyszukiwania po mejlach,poza tym do wielu z tych ludzi nie mam adresów

Ty nie kliknąłeś, ale oni tak. Facebook wczytał wszystkie e-maile z ich książek adresowych po to, by móc poinformować ich w momencie, gdy ktoś ze znajomych założy konto. Zapewne właśnie dostali informację, iż zarejestrował się Barack Obama (czy jak tam się przedstawiłeś FB), a Ty dostałeś informację o obecności tych u których występowałeś w kontaktach.

mi, możesz cytować :lol2:

GeKo - Czw 01 Mar, 2012

Konfidenci jebani, podjebali Cię do Facebooka :rotfl:

Najciekawszą rzeczą jest to że nawet jak usuniesz konto z FB to ono naprawdę nie znika, przestaje być tylko wyświetlane. W każdej chwili można je odtworzyć :]
Przyjmując teorie spiskowe lepiej uważać co sie pisze wkleja bo nigdy nie wiadomo kiedy i co zostanie na światło dzienne wyciągnięte :D

M - Czw 01 Mar, 2012

GeKo napisał/a:
Konfidenci pomylony, pomylony Cię do Facebooka :rotfl:

Najciekawszą rzeczą jest to że nawet jak usuniesz konto z FB to ono naprawdę nie znika, przestaje być tylko wyświetlane. W każdej chwili można je odtworzyć :]
Przyjmując teorie spiskowe lepiej uważać co sie pisze wkleja bo nigdy nie wiadomo kiedy i co zostanie na światło dzienne wyciągnięte :D

Jest możliwość usunięcia na stałe, trzeba się tylko dobrze wklikać :)

GeKo - Czw 01 Mar, 2012

I wierzysz że to nie zostaje gdzieś na serwerach? bo ja nie.
M - Czw 01 Mar, 2012

GeKo napisał/a:
I wierzysz że to nie zostaje gdzieś na serwerach? bo ja nie.

Zostaje, wszystko wszędzie zostaje.
Nawet jak dysk sformatujesz to wszystko zostaje w swoim miejscu.
Trzeba sobie z tego zdawać sprawę.

anjas - Czw 01 Mar, 2012

trzeba wysłać pismo, żeby całkowicie i nieodwracalnie usunęli.
Brzmi jak żart, ale niestety to prawda. W każdym razie przepisy o ochronie danych osobowych ich do tego zmuszają

(jeśli coś mi się nie poje.bało)

Kamill - Czw 01 Mar, 2012

Tak jest, jak wyślesz pismo to muszą skasować wg prawa ;)
Mucha - Czw 01 Mar, 2012

ja tak zrobilem na n-k. napisałem i miło odpisali ze skasowali.
Anonymous - Czw 01 Mar, 2012

mi, no własnie goscia z roxete nie było a mógłbym błysnąć
a tak wogóle to pyerdolona permanentna inwigilacja,wypisuje sie z tego internatu!!!

Niemy - Czw 01 Mar, 2012

Ci "nasi" kibole to jednak piep.rzony motłoch :wall:

http://euro2012.wp.pl/tit...,wiadomosc.html

Kamill - Czw 01 Mar, 2012

Czy moze mi ktoś powiedzieć co ma na celu zapalnie halogenów przez wiekszośc warszawkich taksówkarzy i właścicieli aut typu passat b5 zamiast normalnych świateł :crazy: Czy naprawde ci ludzie sa tacy tępi i myślą że ktoś uwierzy że w w 15 letnim aucie ma swiatła do jazdy dziennej :wall: :wall: :wall: Czy poprostu myślą że teraz sie tak jezdzi bo wszystkie nowe auta tak jeżdzą ? :wall:
Jacek - Czw 01 Mar, 2012

tak
Jakarti - Czw 01 Mar, 2012

ja tez tego nie rozumiem :)
a juz najlepsze sa te kurfa sztuczne ledy :D :rotfl: :rotfl: