Anonymous - Czw 01 Mar, 2012 Mucha - Czw 01 Mar, 2012
siema - Czw 01 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
niech mi to ktos wytłumaczy!!
Załozyłem własnie konto na facebooku,nie podałem prawdziwych danych itd itp,wchodze a tam takie cos "zobacz ludzi których mozesz znac",a wsród nich moja siostra,od cholery starych kumpli,jacys znajomi z rajdów itd itp.Skąd oni qurwa wiedzą ze moge ich znac????
rabarbar napisał/a:
oczywiscie ze podałem mejla(tego z którego stale korzystam ) ale nie kliknołem opcji wyszukiwania po mejlach,poza tym do wielu z tych ludzi nie mam adresów
Ty nie kliknąłeś, ale oni tak. Facebook wczytał wszystkie e-maile z ich książek adresowych po to, by móc poinformować ich w momencie, gdy ktoś ze znajomych założy konto. Zapewne właśnie dostali informację, iż zarejestrował się Barack Obama (czy jak tam się przedstawiłeś FB), a Ty dostałeś informację o obecności tych u których występowałeś w kontaktach.
mi, możesz cytować GeKo - Czw 01 Mar, 2012 Konfidenci jebani, podjebali Cię do Facebooka
Najciekawszą rzeczą jest to że nawet jak usuniesz konto z FB to ono naprawdę nie znika, przestaje być tylko wyświetlane. W każdej chwili można je odtworzyć
Przyjmując teorie spiskowe lepiej uważać co sie pisze wkleja bo nigdy nie wiadomo kiedy i co zostanie na światło dzienne wyciągnięte M - Czw 01 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Konfidenci pomylony, pomylony Cię do Facebooka
Najciekawszą rzeczą jest to że nawet jak usuniesz konto z FB to ono naprawdę nie znika, przestaje być tylko wyświetlane. W każdej chwili można je odtworzyć
Przyjmując teorie spiskowe lepiej uważać co sie pisze wkleja bo nigdy nie wiadomo kiedy i co zostanie na światło dzienne wyciągnięte
Jest możliwość usunięcia na stałe, trzeba się tylko dobrze wklikać GeKo - Czw 01 Mar, 2012 I wierzysz że to nie zostaje gdzieś na serwerach? bo ja nie.M - Czw 01 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
I wierzysz że to nie zostaje gdzieś na serwerach? bo ja nie.
Zostaje, wszystko wszędzie zostaje.
Nawet jak dysk sformatujesz to wszystko zostaje w swoim miejscu.
Trzeba sobie z tego zdawać sprawę.anjas - Czw 01 Mar, 2012 trzeba wysłać pismo, żeby całkowicie i nieodwracalnie usunęli.
Brzmi jak żart, ale niestety to prawda. W każdym razie przepisy o ochronie danych osobowych ich do tego zmuszają
(jeśli coś mi się nie poje.bało)Kamill - Czw 01 Mar, 2012 Tak jest, jak wyślesz pismo to muszą skasować wg prawa Mucha - Czw 01 Mar, 2012 ja tak zrobilem na n-k. napisałem i miło odpisali ze skasowali.Anonymous - Czw 01 Mar, 2012 mi, no własnie goscia z roxete nie było a mógłbym błysnąć
a tak wogóle to pyerdolona permanentna inwigilacja,wypisuje sie z tego internatu!!!Niemy - Czw 01 Mar, 2012 Ci "nasi" kibole to jednak piep.rzony motłoch
http://euro2012.wp.pl/tit...,wiadomosc.htmlKamill - Czw 01 Mar, 2012 Czy moze mi ktoś powiedzieć co ma na celu zapalnie halogenów przez wiekszośc warszawkich taksówkarzy i właścicieli aut typu passat b5 zamiast normalnych świateł Czy naprawde ci ludzie sa tacy tępi i myślą że ktoś uwierzy że w w 15 letnim aucie ma swiatła do jazdy dziennej Czy poprostu myślą że teraz sie tak jezdzi bo wszystkie nowe auta tak jeżdzą ? Jacek - Czw 01 Mar, 2012 takJakarti - Czw 01 Mar, 2012 ja tez tego nie rozumiem
a juz najlepsze sa te kurfa sztuczne ledy