To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Czw 01 Mar, 2012

Kamill napisał/a:
Czy moze mi ktoś powiedzieć co ma na celu zapalnie halogenów przez wiekszośc warszawkich taksówkarzy i właścicieli aut typu passat b5 zamiast normalnych świateł :crazy: Czy naprawde ci ludzie sa tacy tępi i myślą że ktoś uwierzy że w w 15 letnim aucie ma swiatła do jazdy dziennej :wall: :wall: :wall: Czy poprostu myślą że teraz sie tak jezdzi bo wszystkie nowe auta tak jeżdzą ? :wall:

ej to proste,swiatła przeciwmgłowe mają zapewne mniejszy pobór energi i złotówy wyliczyły ze auto spala około 0.0001 l/100km mniej
a tak na serio to dziwie sie ze gliny sie nie czepiają,ja kiedys dostałem za to mandat

Jakarti - Czw 01 Mar, 2012

a maja mniejszy pobor?
Niemy - Czw 01 Mar, 2012

nie ma już poboru, możesz wyluzować :]
Kenet - Czw 01 Mar, 2012

Niemy napisał/a:
Ci "nasi" kibole to jednak piep.rzony motłoch :wall:

http://euro2012.wp.pl/tit...,wiadomosc.html

Najsłabsza akcja całego meczu.

Mucha - Czw 01 Mar, 2012

Kenet napisał/a:
Niemy napisał/a:
Ci "nasi" kibole to jednak piep.rzony motłoch :wall:

http://euro2012.wp.pl/tit...,wiadomosc.html

Najsłabsza akcja całego meczu.

+1

jozekrj - Czw 01 Mar, 2012

nie maja bo i tak pobierają 110W

na alledrogo jest tez kolejny hit obok świateł dziennych . moduł do świateł dziennych który wpina się w światła mijania/drogowe/halogeny

na zapłonie świecą się tylko wybrane światła z mocą o 70% mniejsza
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Janusz - Czw 01 Mar, 2012

zna ktoś felgi firmy "tp" ?? bo nawet google trochę milczy o tym shicie :D
M - Czw 01 Mar, 2012

Jacku jako rzecznik możesz się wypowiedzieć w tym temacie? :D
http://regiomoto.pl/porta...rwis-umywa-rece

no name - Czw 01 Mar, 2012

To jakiś rajdowiec pewnie ;D
kamil - Czw 01 Mar, 2012

No, ale co tu Maćku dodawać ? Centrala, obiecała zbadać sprawę i tak się stanie. Jeżeli tak jest faktycznie, że samochód spala takie ilości, to ten Pan nie pozostanie z tym problemem sam a problem zostanie rozwiązany.
martin.h - Czw 01 Mar, 2012

kamil napisał/a:
No, ale co tu Maćku dodawać ? Centrala, obiecała zbadać sprawę i tak się stanie. Jeżeli tak jest faktycznie, że samochód spala takie ilości, to ten Pan nie pozostanie z tym problemem sam a problem zostanie rozwiązany.

Takie coś powienien wykonać już na wstępnie dealer proponując klientowi litrażowanie. Obiecanie pomocy dopiero w przypadku jak sprawa wycieknie do mediów to trochę taki strzał w kolano :]

Franek - Czw 01 Mar, 2012

Zgadzam się z Martinem.
Inaczej to zamiataine sprawy pod dywan.
60k za yarisa. szalenstwo.

kamil - Czw 01 Mar, 2012

To, że dealer olał sprawę to oczywiste. Powinien od razu zająć się sprawą. Szkoda, ze tak późno sprawa trafiła do centrali. Myślę, ze oberwie się dealerowi. PRowo to słabo wygląda. Ja jednak jestem dobrej myśli, że sprawa zostanie zamknięta tak, że klient będzie zadowolony.

Franek, to prawda samochody są coraz droższe, a to, że właściciel dokupił sobie dodatkowe pakiety i finalnie wyszło 60 k to jego sprawa ile ma kasy i na co ją wydaje :)

Franek - Czw 01 Mar, 2012

True.
Tak tylko sam od siebie myślę, że to kosmiczna cena.

M - Czw 01 Mar, 2012

To miała być prowokacja (Jacek to lubi :D ) ale skoro podjęliście temat...