Czy moze mi ktoś powiedzieć co ma na celu zapalnie halogenów przez wiekszośc warszawkich taksówkarzy i właścicieli aut typu passat b5 zamiast normalnych świateł Czy naprawde ci ludzie sa tacy tępi i myślą że ktoś uwierzy że w w 15 letnim aucie ma swiatła do jazdy dziennej Czy poprostu myślą że teraz sie tak jezdzi bo wszystkie nowe auta tak jeżdzą ?
ej to proste,swiatła przeciwmgłowe mają zapewne mniejszy pobór energi i złotówy wyliczyły ze auto spala około 0.0001 l/100km mniej
a tak na serio to dziwie sie ze gliny sie nie czepiają,ja kiedys dostałem za to mandatJakarti - Czw 01 Mar, 2012 a maja mniejszy pobor?Niemy - Czw 01 Mar, 2012 nie ma już poboru, możesz wyluzować Kenet - Czw 01 Mar, 2012
+1jozekrj - Czw 01 Mar, 2012 nie maja bo i tak pobierają 110W
na alledrogo jest tez kolejny hit obok świateł dziennych . moduł do świateł dziennych który wpina się w światła mijania/drogowe/halogeny
na zapłonie świecą się tylko wybrane światła z mocą o 70% mniejsza
Janusz - Czw 01 Mar, 2012 zna ktoś felgi firmy "tp" ?? bo nawet google trochę milczy o tym shicie M - Czw 01 Mar, 2012 Jacku jako rzecznik możesz się wypowiedzieć w tym temacie? http://regiomoto.pl/porta...rwis-umywa-receno name - Czw 01 Mar, 2012 To jakiś rajdowiec pewnie kamil - Czw 01 Mar, 2012 No, ale co tu Maćku dodawać ? Centrala, obiecała zbadać sprawę i tak się stanie. Jeżeli tak jest faktycznie, że samochód spala takie ilości, to ten Pan nie pozostanie z tym problemem sam a problem zostanie rozwiązany.martin.h - Czw 01 Mar, 2012
kamil napisał/a:
No, ale co tu Maćku dodawać ? Centrala, obiecała zbadać sprawę i tak się stanie. Jeżeli tak jest faktycznie, że samochód spala takie ilości, to ten Pan nie pozostanie z tym problemem sam a problem zostanie rozwiązany.
Takie coś powienien wykonać już na wstępnie dealer proponując klientowi litrażowanie. Obiecanie pomocy dopiero w przypadku jak sprawa wycieknie do mediów to trochę taki strzał w kolano Franek - Czw 01 Mar, 2012 Zgadzam się z Martinem.
Inaczej to zamiataine sprawy pod dywan.
60k za yarisa. szalenstwo.kamil - Czw 01 Mar, 2012 To, że dealer olał sprawę to oczywiste. Powinien od razu zająć się sprawą. Szkoda, ze tak późno sprawa trafiła do centrali. Myślę, ze oberwie się dealerowi. PRowo to słabo wygląda. Ja jednak jestem dobrej myśli, że sprawa zostanie zamknięta tak, że klient będzie zadowolony.
Franek, to prawda samochody są coraz droższe, a to, że właściciel dokupił sobie dodatkowe pakiety i finalnie wyszło 60 k to jego sprawa ile ma kasy i na co ją wydaje Franek - Czw 01 Mar, 2012 True.
Tak tylko sam od siebie myślę, że to kosmiczna cena.M - Czw 01 Mar, 2012 To miała być prowokacja (Jacek to lubi ) ale skoro podjęliście temat...