Anonymous - Sob 03 Mar, 2012 Franek, Czerwone jest cenione na 10pkt i 500pln ale być może po prostu zrobił Ci fotkę... tak dla sportu Franek - Sob 03 Mar, 2012
nie 6 pkt?Bart - Sob 03 Mar, 2012 7 pkt. - niezastosowanie się do sygnałów świetlnych, np. przejazd na czerwonym świetleFranek - Sob 03 Mar, 2012 kurwa, już nigdy nie będę jechał przez to popierdolone w dupę skrzyżowanie.obaczcie jak wygląda
http://warszawa.gazeta.pl...drogowych_.html
Ja jebieeeeeee!M - Sob 03 Mar, 2012 Franek nie wolno tak narzekać na świetne pomysły partii...
Ty pisowcu fe!no name - Sob 03 Mar, 2012 Ale do kogo masz pretensje ?
ebłeś ogniem na czerwonym to zabecalujesz,
chyba że faktycznie racja jest po Twojej stronie to trzeba walczyć.
Jak jest ?Franek - Sob 03 Mar, 2012 Zajebie zajebie i kurwa nie przyjmę.
niech ścigają kurwa firme leasingową, pierdole. nie zapłace 500.
Wole przejebać na alko.
Powaznie, wjechałem jak było żółte, znam to, specjalnie jechałem 50km/h.
Stary, wjezdzam, bach zółte, za pozno by hamowac, bach zdjęcie
Tak to ustawione mega jestM - Sob 03 Mar, 2012 A kto nasze państwo utrzyma teraz?no name - Sob 03 Mar, 2012 Franek, kolejna bzdura bo firma ma namiar na Ciebie i ty sie martw.
Tak czy inaczej zapłaciszFranek - Sob 03 Mar, 2012 M, ale to przesada. Przeciez nie jestem samobójca, wiedziałem co i jak.
no name, nie jestem włascicielem firmy na którą jest auto
Pewnie do firmy przyjdzie, kwestia co dalej.M - Sob 03 Mar, 2012
Franek napisał/a:
M, ale to przesada. Przeciez nie jestem samobójca, wiedziałem co i jak.
no name, nie jestem włascicielem firmy na którą jest auto
Pewnie do firmy przyjdzie, kwestia co dalej.
W UK to zupełnie normalnie. Ludzie nauczą się że jak żółte to będzie hamulec w podłoge i tyle.
Coś to usprawni, część zapłaci mandaty które wpłyną do kasy, będzie na 13stki dla urzędniczyn.Franek - Sob 03 Mar, 2012 M, tyle że to jest w momencie jak jestem przed samym sygnalizatorem.
Masz 0-1
0 - zatrzymasz sie na srodku skrzyzowania
1 - przejedziesz
za czerwone nawet bym slowa nie pisnął.
ale tutaj robi 0-1Franek - Sob 03 Mar, 2012 Dobra, dzwonilem do sm.
Robi zdjecia jak leci, jest opcja ze jak bylo zolte, to mandat nie przyjdzie.
Ciekawie.M - Sob 03 Mar, 2012 Nie wiem Franku co Ci odpowiedzieć, mamy demokrację, skoro większość ludzi lubi się kisić w takim gównie to trzeba to uszanować i jednak próbować się jakoś nie pobrudzić.Franek - Sob 03 Mar, 2012 Najgorsze, że fotoradary to najlepsze żródło dochodu.
A jeszcze żadna partia nie ma w programie usuniecia fotoradarów.
Ogólnie piszę ten poemat, bo jak dojdzie kolejnych 300 fotoradarów, to z prawkiem zostaną tylko Ci, którzy nie jeżdzą