Misiek_lbn - Czw 07 Lut, 2008 hmmm
clio wyszło 11-12 tysięcy, cała filozofia
więc jakieś 8 tysięcy do przoduGotti - Czw 07 Lut, 2008 a jest w ogóle jakiś odzew na corse?Misiek_lbn - Czw 07 Lut, 2008 niebardzo k-mart - Czw 07 Lut, 2008 kurde, pomyslec ze ja kupilem to clio za XXX.-fr a bylo takie ladne... CHRZANEK - Czw 07 Lut, 2008 Już nie dołujcie rekina...
Było jak było
Jest jak jest
A gdzie ty sie Sharx wybierasz ??
No i co z GSI ??Michał - Czw 07 Lut, 2008 rekin, za 13 tysia biorere twoją korsunie od rękiMisiek_lbn - Czw 07 Lut, 2008 GSi w komisie
wybieramy się(chyba ze stachem razem) do Gocławia do kolegiszymlorek - Pią 08 Lut, 2008 Za 15k biore GSI od ręki
Michał nie przebijaj, może sharx się skusi.... Anonymous - Pią 08 Lut, 2008
sharxhunter napisał/a:
GSi w komisie
wybieramy się(chyba ze stachem razem) do Gocławia do kolegi
jezus na Gocław a do Lublina Misiek_lbn - Pią 08 Lut, 2008 szymlorek, za 19 możemy pogadać
za 19 to mam saxo które niszczy korse pod każdym względem milusi Misiek_lbn - Pią 08 Lut, 2008 nie męcząc już ludzi privami, zapytam znów, czy ktoś ma ochotę się spotkać jutro, bo jestem gościnnie w wwa, więc można by chwile pogadać, może jakiś niewielki test sprawnościowy samochodów albo coś
10.30 wypadam z lbn więc 12-12.30 powinienem być w granicach Waszego jakże pięknego miasta Anonymous - Pią 08 Lut, 2008
sharxhunter napisał/a:
nie męcząc już ludzi privami, zapytam znów, czy ktoś ma ochotę się spotkać jutro, bo jestem gościnnie w wwa, więc można by chwile pogadać, może jakiś niewielki test sprawnościowy samochodów albo coś
10.30 wypadam z lbn więc 12-12.30 powinienem być w granicach Waszego jakże pięknego miasta
to nie mecz i na forum - dostales chyba PW z jasnymi wytycznymi zaakceptowanymi odgórnie wiec sie ogarnij i przepros tych ktorym nie wysyales CHRZANEK - Pią 08 Lut, 2008 Ja cay czas czekam na przeprosiny...