Jakoś niezbyt, ale jak widzę to strata nie za wielka, żeby nie powiedzieć, że żadna Michał - Sob 31 Paź, 2009 najbardziej zenadne jest to wejscie na samym początku STOPROCENT
http://www.videocopilot.n...racture_design/
najedzcie na ten napis angry monsters, i poczekajcie chwile
tutek jak takie wejscie zrobić od początku do końca
przy teledysku nadawanym na całą polske nawet nie chciało sie to komuś zmieniaćmartin.h - Sob 31 Paź, 2009 Jessy Greene "Sad Paradise"
martin.h - Nie 01 Lis, 2009 Co jak co, ale wiosło ma opanowane
Orianthi - According To You
Michał - Nie 01 Lis, 2009 ten też
Michał - Nie 01 Lis, 2009 czapki z głów
Świetny mix !!
Anonymous - Nie 01 Lis, 2009 Stara Szkoła Synku
PiTT - Nie 01 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
Co jak co, ale wiosło ma opanowane
fantastyczne, pussy rock... uwielbiam ten gatunek muzyki dla szalonych amerykańskich nastolatków
mam taki niecodzienny pomysł
wrzucajmy może "ciekawe" teledyski a nie wszystko co tylko się da...
dobrzy wymiatacze
a jeśli chodzi o bębny to polecam wpisać sobie w jutuba: Tony Royster albo Jacob Armen martin.h - Nie 01 Lis, 2009
PiTT napisał/a:
fantastyczne, pussy rock... uwielbiam ten gatunek muzyki dla szalonych amerykańskich nastolatków
Coś mi te gitary nie podchodzą pod pussy rock (co to wogóle jest?), ale może się mylę wkońcu się nie znam.
EDIT:
PiTT, ale dałeś przykład teledysku
EDIT2:
Haha, zmieniłeś.
A tak apropo gry na gitarze to dziwczyna z teledysku wklejonego przeze mnie porównywana jest stylem gry właśnie do Satrianiego i Santany.PiTT - Nie 01 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
Coś mi te gitary nie podchodzą pod pussy rock (co to wogóle jest?), ale może się mylę wkońcu się nie znam.
EDIT:
PiTT, ale dałeś przykład teledysku
mówimy o tym samym?
pussy rock dla zbuntowanej młodzieży, jak dla mnie PR jak chooj!
bez urazy, ale wg. mnie po maxie gówniana muzyka i cały ten gatunek zupełnie mi nie podchodzi
ale to tylko moje zdanie
ps. chodziło ogólnie o Steva Vai'a a nie o to jak wygląda
zmieniłem, ale wcześniej niż napisałeś znalazłem po prostu fajniejszą składankęmartin.h - Nie 01 Lis, 2009
PiTT napisał/a:
mówimy o tym samym?
bez urazy, ale wg. mnie po maxie gówniana muzyka i cały ten gatunek zupełnie mi nie podchodzi
ale to tylko moje zdanie
Tak myślałem o tym. Trochę różni się to od tego o czym Ty mówisz i nie wrzucałbym tego do tego samego worka. Choćby tylko dlatego, że Ona nie jest z Ameryki.PiTT - Nie 01 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
mówimy o tym samym?
ale to tylko moje zdanie
Tak myślałem o tym. Trochę różni się to od tego o czym Ty mówisz i nie wrzucałbym tego do tego samego worka. Choćby tylko dlatego, że Ona nie jest z Ameryki.
niestety wszystkie te szalone nastoletnie zespoły grające podobną muzykę podchodzą mi pod tą samą kategorię
http://www.youtube.com/wa...rom=PL&index=21 martin.h - Nie 01 Lis, 2009 PiTT, nie znasz się
Co Ci to przypomina bo mnie Hard Rock w najczystszej postaci Bart - Nie 01 Lis, 2009 martin.. proszęMichał - Nie 01 Lis, 2009 kurwa, wstawiłem fajny mix sam'a a wy o jakimś syfie