To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Grzesiek VTS - Nie 04 Lut, 2007

pewnie taki stan ze szkoda ruszac :)
Michał - Nie 04 Lut, 2007

panowie spokojnie spokojnie, bez emocji mareczku ale zgadzam sie z tob±. To tak jakby łukasz sprzedawał doloty i nie mówił nikomu czy daje to przyrost mocy czy nie. TAJEMNICA.

Pozatym, nie chce mi sie wierzyc ze saxo napierdala ctry i inne.
A nawet jak napierdala, to zowo - szanowny kolego , chyba cos jest z kierownikiem nie tak . Zobacz na marka, sportem wyjmuje subaraki i inne mocniejsze fury, i chyba tez pugiem tak robił.

dzik - Nie 04 Lut, 2007

zowa napisał/a:
Marku wiem ze dam sobie do 150 z tymi autami spokojnie rade bo juz sobie dawalem.to co pisze nie jest jakas imaginacja czy moimi marzeniami.a wiem ze kierowcy z tych aut Du... nie dawali bo to bylo ustawiane. poluje w Sporta :) zdradze tylko ze w kolor niebieski :D a to juz powinno dac wiele do myslenia :)

Teraz dopiero to przeczytalem.
Troche poplynales z tymi osiagami.

Anonymous - Nie 04 Lut, 2007

dzik napisał/a:
zowa napisał/a:
Marku wiem ze dam sobie do 150 z tymi autami spokojnie rade bo juz sobie dawalem.to co pisze nie jest jakas imaginacja czy moimi marzeniami.a wiem ze kierowcy z tych aut Du... nie dawali bo to bylo ustawiane. poluje w Sporta :) zdradze tylko ze w kolor niebieski :D a to juz powinno dac wiele do myslenia :)

Teraz dopiero to przeczytalem.
Troche poplynales z tymi osiagami.
no to wpadaj do krakowa to sobie polecimy...
Jakarti - Nie 04 Lut, 2007

tak sobie mysle zowa :D ze moze zrobimy sciepe i oplacimy Twoj przyjazd? hehehe.. wtedy bys skillowal wszystkich..

powiedz mi tylko (jako, ze ja jestem zielony jesli chodzi o mody) czemu nie chcesz juz normalnie poweidziec skoro sprzedajesz auto (przeciez moze to byc na klubowym) co tam w aucie wymysliles.

http://www.forum.hothatch...er=asc&start=75
w to tez nie wierzycie?? i juz potwierdzily pewne osoby moje slowa.i dalej nikt nie wierzy.co zrobilem w motorze napisze ale jak sprzedam auto... i nie namawiajcie mnie wczesniej bo na pewno wczesniej nic nie napisze.a co do tego czy ktos wierzy ze saxo jezdzi tak jak powiedzialem czy nie to juz nic nie pisze bo szkoda zebym cokolwiek pisal w ogole...

ja pytalem tylko o mody ale jak mowisz, ze powiesz pozniej to ok :) poczekam.
saxorulez - Nie 04 Lut, 2007

zowa,

szkoda ze już sprzedajesz... z checi± wpadłbym do krakowa zweryfikować to wszystko co mówisz. Ale moze jeszcze zd±że. Jak przyjade i wygram to stawiasz mi nocleg w jakim¶ hotelu.. jak przegram to bawimy się w ajkim¶ lokalu za moje :D

strick - Nie 04 Lut, 2007

Łukasz powiedz kiedy wyslemy delegacje ze slaska aby sprawdzić :)

saxorulez napisał/a:
zowa,

szkoda ze już sprzedajesz... z checi± wpadłbym do krakowa zweryfikować to wszystko co mówisz. Ale moze jeszcze zd±że. Jak przyjade i wygram to stawiasz mi nocleg w jakim¶ hotelu.. jak przegram to bawimy się w ajkim¶ lokalu za moje

to sie nazywa zaklad.. na wesolo :) bo my napinkom mowimy stanowcze nie! :D

michool_vt - Nie 04 Lut, 2007

ejj ejj tylko nie przyjezdzajcie teraz bo mam sesje, albo kij z tym :D

miło by było zobaczyc jak chlopaki walcza :) tylko u nas ciezko o dobre warunki... dzis akurat jest sucho, ale rzadko tak jest :/

saxorulez - Nie 04 Lut, 2007

luuz.. z mojej strony marne szanse ze będę mógł w ciagu najblizszych 2 tygodni.

Odrazu bym przyejchał z CTRem i jakims Clio co by sprawa była jasna do 150

saxorulez napisał/a:
zowa,

szkoda ze już sprzedajesz... z checi± wpadłbym do krakowa zweryfikować to wszystko co mówisz. Ale moze jeszcze zd±że. Jak przyjade i wygram to stawiasz mi nocleg w jakim¶ hotelu.. jak przegram to bawimy się w ajkim¶ lokalu za moje :D
powiem ze kuszaca propozycja :) a jakis proponowany termin???? :)
no to w takim badz razie mam nadzieje ze nie sprzedam saxo do 2 tygodni.i czekam na was :)

strick - Nie 04 Lut, 2007

Clio to może Marek, mówił ze chce sprawdzic :)

strick napisał/a:
Clio to może Marek, mówił ze chce sprawdzic :)
gdyby nie snieg to miesiac temu juz bym dawno sie z Markiem sprobowal :(