To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

PiTT - Czw 09 Sty, 2014

nie jezdzilem co prawda poprzednimi, wiec nie moge sie wypowiadac, ale ten prowadzi sie o dziwo precyzyjnie
co bylo nie tak w poprzedniku?

kamil - Czw 09 Sty, 2014

płużył przodem
PiTT - Czw 09 Sty, 2014

to pewnie przez ciezki silnik
Anonymous - Czw 09 Sty, 2014

Wzdłużnie ustawiony ciężki silnik, Celica 2 razy szybciej jestem w stanie przejechać zakręt niż b5.
Kamill - Czw 09 Sty, 2014

Przecież b5 to płyta audi a4 więc jak ma nie płużyć.
PiTT - Czw 09 Sty, 2014

jedynym powodem dla ktorego jeszcze nie dalem ostatecznej odpowiedzi ze biore tego paska jest jego wyglad... nosz koorwa mac, jakie to auto jest brzydkie
bo juz b6 mi sie bardziej podobala
do tego te alusy ktore daja wygladaja jak najwieksze badziewie z allegro, koszmar...
nie wiem co robic, ale nie chce tez jezdzic autem na ktore bede patrzyl z obrzydzeniem :D
zmartwil mnie termin oczekiwania na octe rs... do 6 ciu m-cy... a na serio tym autem bym jezdzil bez najmniejszych problemow, do tego bardzo mi sie podoba
cos czuje ze osram opcje odliczenia vatu, sprzedam audi i poczekam az pojawi sie zaraz jakas uzywka rs'owa z symbolicznym przebiegiem :)
tak bym chcial, ale czy jest to realne to nie wiem :>

anjas - Czw 09 Sty, 2014

PiTT jakoś damy radę z tym wyglądem. I tak pojeździsz góra rok, jakoś się przemęczysz. Ważne, żeby fura w tym czasie straciła ze 30-40% wartości od ceny zakupu...

I wtedy wchodzę ja! Cały na biało!!!

Chloru - Czw 09 Sty, 2014

A jak nie anjas to pewnie się Czesio na coś zamieni :rotfl:
PiTT - Czw 09 Sty, 2014

hehe, nawet mondeo mi sie bardziej podoba niz pasek
insignia jeszcze bardziej
po prostu pasek w serii wyglada zle, trzeba by zrobic cos z kolami... i koorwa znowy by sie zaczelo :D

kamil - Czw 09 Sty, 2014

a ja już się przyzwyczaiłem, ze będziesz brązowym paskiem stawać pod moim blokiem...kurwa, koncepcje wizji musze zmienić...na błękitny metalik :)
PiTT - Czw 09 Sty, 2014

no nie no koorwa nie wiem sam
mam zaklepana 1 szt. ale absolutnie nie mam zadnych emocji w zwiazku z tym... raczej negatywne
to jaki jest sens kupowac takie auto?
gdyby to byl rs to bym sie jaral jak dziecko, serio
po jezdzie paskie w manualu smialo bym bral tego rs'a tez w manualu i osral dsg

Rasputin - Czw 09 Sty, 2014

Skoro juz teraz masz wątpliwości to olej ten zakup bo znając ciebie po 2 miesiącach jeszcze bardziej bedziesz wkurwiony. Kupuj Octe RS i bedziesz happy :faja:
Kamill - Czw 09 Sty, 2014

Jest taka ibiza do wziecia....
szymlorek - Czw 09 Sty, 2014

Insignia nie jest w sumie aż takim złym autem, w środku nie jest jakoś specjalnie głośno, motor ecoflex chociaż trochę mułowaty to całkiem oszczędny. Mega długi 6bieg w manualu przydaje się na trasach. Na minus ciulowate fotele i obrzydliwe plastiki we wnętrzu, nie wspominając o navi cd500 do której nie ma żadnych sensownych map więc wszystko poniżej dvd800 (zdaje się że tak ten najwyższy system navi się nazywa choć pewny nie jestem) można wsadzić sobie w buty. Do tego ogólnie trochę braków w wykończeniu w porównaniu do bmw czy audi.

Imho nowa Octa RS o której wspominałeś to strzał w dyszkę. Sporo w niej designu z audi ale to chyba działa tylko in plus szczególnie porównując je do np Passka czy Exeo :rotfl:

Odłóż temat wymiany w czasie i kup coś co od razu jest w M-paku , S-line czy RSie w wypadku skody. Zamiast później dłubać w aucie już na starcie dostaniesz wszystko co chciałbyś w nim mieć. Ja po zakupie 3er miałem kilka pomysłów ale jeździ mi się tym tak fajnie na co dzień w seryjnym konfigu że chyba oleje jakiekolwiek zmiany, sądzę że do takiego samego wniosku dojdziesz kupując octe.

Gaydek - Pią 10 Sty, 2014

Piotrek, a X1 nie wchodzi w grę?