A jeszcze żadna partia nie ma w programie usuniecia fotoradarów.
Jeden taki rudy się śmiał z drugiego że nie ma prawka a stawia fotoradady, a jak się dorwał do koryta to sam napyerdolił ich jeszcze więcej. I podatki tez miał obniżać.roj - Sob 03 Mar, 2012
Franek napisał/a:
Dobra, dzwonilem do sm.
Robi zdjecia jak leci, jest opcja ze jak bylo zolte, to mandat nie przyjdzie.
Ciekawie.
jeżdzę tam minimum dwa razy dziennie.
raz przeleciałem ~60km/h na wczesnym pomarańczowym (po sobieskiego w stronę wilanowa) i nic. dzisiaj jechałem w stronę centrum 50 przede mną gość w volvo sobie depnął ze świateł, dostał dwa flesze
do mnie póki co żaden mandat nie przyszedł.
ogólnie czytając to co napisałeś i porównując moje codzienne obserwacje to może kombinują z ustawieniami i różnie bywa?Franek - Sob 03 Mar, 2012 hmm, jeden dostał 2 lesze?
Mi też migło 2 razy, ale koło mnie równo jechała inna fura, więc pomyslałem, że po zdjęciu dla kazdego.
Chyba, że sam nie jesteś świadom nagrody
Moze na prędkośc jest jakaś rezerwa.
Nie wiem.Rasputin - Sob 03 Mar, 2012 Te fotoradary robią dwa zdjęcia by dokładniej zmierzy prędkość i ustalić kto ją przekracza jesli na fotce jest więcej niż jeden kierowca.Barejka - Sob 03 Mar, 2012 Franek, ale nie przesadzaj zolte nie tra 1 sekunde jak jechales 50 to bez problemu mozna sie zatrzymac przed sygalizatorem bedac przed nim nawet 30 metrow anjas - Sob 03 Mar, 2012 Poczekaj co będzie.
Ja obstawiam, że zdjęcie nie przyjdzie.was79 - Sob 03 Mar, 2012 Jak to było z tym Twoim zdjęciem anjas - Sob 03 Mar, 2012
was79 napisał/a:
Jak to było z tym Twoim zdjęciem
z którym?
(bo z tym co Jaka mnie podkablował to jeszcze nikt się nie zgłosił )was79 - Sob 03 Mar, 2012 kolega dostał, jak dobrze sobie przypominamGeKo - Sob 03 Mar, 2012 Ktoś zna jakąś inną stronę co by mozna kupić fotki w takim ujęciu jak tutaj http://izmostock.photoshe...0000GlGygjvBYKU
Bo oczywiście takich śmietników jak Renault i Peugeot znaleźć nie mogę was79 - Sob 03 Mar, 2012 gettyimages ?Franek - Sob 03 Mar, 2012 Zobaczymy GeKo - Sob 03 Mar, 2012