Bonczek - Sob 03 Mar, 2012 Oprócz słowa stock, spróbujcie jescze użyć słowa brochure czasami pomaga zdrowie!was79 - Sob 03 Mar, 2012 GeKo a jak ta strona nie pomoże, to wpisz debilne hasło do gugla: where can i buy photos - wyskakuje pełno stron handlujących zdjęciamiroj - Sob 03 Mar, 2012
Franek napisał/a:
hmm, jeden dostał 2 lesze?
Mi też migło 2 razy, ale koło mnie równo jechała inna fura, więc pomyslałem, że po zdjęciu dla kazdego.
Chyba, że sam nie jesteś świadom nagrody
nawet w artykule, który podlinkowałeś jest napisane, że trzaska dwa flesze na jeden samochód
Cytat:
- System nie działa na zasadzie wiązki fotradarowej, tylko poprzez wzbudzenie pętli indukcyjnej. Przejazd pojazdu przez pętlę aktywuje urządzenie, które wykonuje pomiar i dokumentuje popełnione wykroczenie. Dodatkowo, na krótkim odcinku drogi i w niewielkim odstępie czasowym, wykonywane jest drugie zdjęcie, tak, aby sprawca wykroczenia nie miał żadnych wątpliwości
kamil - Sob 03 Mar, 2012 Dokładnie identyczną sytuacje miałem furą Pitta, wpadłem na to skrzyżowanie na zółtym - także na wczesnym. Bo zapaliło się dokładnie jak byłem przed samymi pasami. Leciałem jakieś 60-65 km/h i teraz nie wiem czy one są tak czułe na kolor światła czy prędkość....wkurw mnie łapie z tymi radarami na Sobieskiego. Normalnie boję się tam jeździć.GeKo - Sob 03 Mar, 2012
was79 napisał/a:
GeKo a jak ta strona nie pomoże, to wpisz debilne hasło do gugla: where can i buy photos - wyskakuje pełno stron handlujących zdjęciami
Problem w tym że ja nie do końca chce zdjęcia gdzieś tam pstryknięte, tylko takie jak tutaj.
Potrzebuję na stronę jako wejściówki do konkretnych modeli aut i chciałem wszystko w jednej tematyce.
Takich stron jak wrzuciłeś chyba już ze 20 przejrzałem M - Nie 04 Mar, 2012 Ale dramat z tą katastrofa kolejowa kurde...anjas - Nie 04 Mar, 2012 Tragediawas79 - Nie 04 Mar, 2012 Niestety nigdy nie wiadomo, gdzie to człowieka czeka Jakarti - Nie 04 Mar, 2012
anjas napisał/a:
(bo z tym co Jaka mnie podkablował to jeszcze nikt się nie zgłosił )
dla Ciebie wszystko mój drogi!!
Barejka napisał/a:
Franek, ale nie przesadzaj zolte nie tra 1 sekunde jak jechales 50 to bez problemu mozna sie zatrzymac przed sygalizatorem bedac przed nim nawet 30 metrow
Barejka mnie ubiek. mysle, ze z mocnym hamowaniem to i w 15 metrach sie mozna zmiescic. fakt, że to baaaaarddzo długie skrzyżowanie ale za pasami chyba będzie miejce.
Franek napisał/a:
Ogólnie piszę ten poemat, bo jak dojdzie kolejnych 300 fotoradarów, to z prawkiem zostaną tylko Ci, którzy nie jeżdzą
oczywiscie sam nie chcialbym zeby fotoradary staly na kazdym rogu, a policja sledzila nas gpsem i po przekroczeniu predkosci dawala mandat ALE dlaczego w UK, USA, SKANDYNAWII ludzie moga jezdzic 50 jak jest 50, a jak przekrocza to mandat i nikt sie nie dziwi? tylko u nas wielka obraza...
wiem, Franiu, że zółte ale na zółtym tez nie mozna.. co prawda jakis czas temu o tym dyskutowaliśmy ale akurat to skrzyżowanie ma z 60/80 metrow i dość ciezko na tym zoltym smignac glownie jak sie jedzie 50.
jak już milion razy było pisane (sam często zapier dalam) ale na BOGA! nie można narzekać , że ktos przyłapał nas na złamaniu przepisów.
ps
ależ w kosmos pogoda.. mistrz. fydi - Nie 04 Mar, 2012 Tragedia to mało powiedziane. Moja kuzynka jechała jednym z tych pociągów. drugi wagon za lokomotywą, ale cudem nic się jej nie stało.no name - Nie 04 Mar, 2012 Tragedia ale z drugiej strony ogłaszać żałobę narodową to chyba trochę przesada.Kenet - Nie 04 Mar, 2012
no name napisał/a:
Tragedia ale z drugiej strony ogłaszać żałobę narodową to chyba trochę przesada.
Miało nie być o polityce ale kurcze +1000 !no name - Nie 04 Mar, 2012 Taka jest prawda że ktokolwiek jest u władzy to lubi takie "okazje"
Dziennie więcej osób ginie na drogach...
Tak czy inaczej tragediaKenet - Nie 04 Mar, 2012 Mnie wkurwia gadanie, że to skala zjawiska, miejsce u styku 3 województw i to, że zginęły osoby z różnych regionów Polski uzasadnia potrzebę wprowadzenia żałoby. Wystarczy sięgnąć do weekendu wszystkich świętych w 2011 roku. Zginęło wtedy 47 osób, a ponad 450 zostało rannych i wypadki wydarzyły się na terenie całego kraju. To dopiero jest skala zjawiska. Biorąc pod uwagę takie kryteria to żałoba narodowa powinna trwać cały rok.GeKo - Nie 04 Mar, 2012
Kenet napisał/a:
Mnie kurcze gadanie, że to skala zjawiska, miejsce u styku 3 województw i to, że zginęły osoby z różnych regionów Polski uzasadnia potrzebę wprowadzenia żałoby. Wystarczy sięgnąć do weekendu wszystkich świętych w 2011 roku. Zginęło wtedy 47 osób, a ponad 450 zostało rannych i wypadki wydarzyły się na terenie całego kraju. To dopiero jest skala zjawiska. Biorąc pod uwagę takie kryteria to żałoba narodowa powinna trwać cały rok.
+1, ale każda władza wprowadza żałoby narodowe.
W sumie to pusty slogan nic nie zmieniający.