To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

bizon - Pon 05 Mar, 2012

no name napisał/a:
To samo napisałem wczoraj i nikt mnie karwa nie docenił xD
:* ;D
Anonymous - Pon 05 Mar, 2012

Zajebista frajda musi z tego być !

Bonczek - Pon 05 Mar, 2012

Łooooo xD
Kamill - Pon 05 Mar, 2012

Mucha napisał/a:
akurat dobrze napisał, bo to sępy...

Ogladałem relacje na żywo, która została przerwana przez studio aby nadać ważny komunikat "premier, minister infrastruktury i zdrowia już jadą na miejsce" no mało z fotela nie spadłem, a żona sie z kanapy nie sturlała :wall: Co najmniej jak by mieli moc uzdrawiania, albo przenoszenia wagonów rękami.

PiTT - Pon 05 Mar, 2012

bardziej chodzi o pokazanie zainteresowania sytuacją...
a co mieli przerwać program i powiedzieć, premier wyłożył lachę i poszedł popykać w piłę :lol2:

ja tu widzę takie typowe polskie marudzenie...
ktoś coś zrobił ŹLE
nie zrobił jeszcze gorzej

PiTT napisał/a:
a co mieli przerwać program i powiedzieć, premier wyłożył lachę i poszedł popykać w piłę :lol2:

ktoś coś zrobił ŹLE

Masz racje, jak by jeszcze Komorowski tam pojechał to by akcja poszła 3x sprawniej :)

Maciusiowy - Pon 05 Mar, 2012

PiTT napisał/a:
a co mieli przerwać program i powiedzieć, premier wyłożył lachę i poszedł popykać w piłę

:lol2:

Bart - Pon 05 Mar, 2012

http://www.tokfm.pl/Tokfm..._po_kazdym.html

+1

PiTT - Pon 05 Mar, 2012

Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:

ktoś coś zrobił ŹLE

Masz racje, jak by jeszcze Komorowski tam pojechał to by akcja poszła 3x sprawniej :)

powtórzę to co napisałem
co wg Ciebie mieli zrobić?
oglądasz pewnie newsy ze Świata... to nie jest nic niezwykłego jak premier czy prezydent kraju jedzie na miejsce wypadku

Często jest tak, że taka wizyta niestety potrafi sparaliżować chwilo jakiekolwiek działania, bo muszą np śmigłowce opuścić strefę powietrzną jak oni lecą, policja na miejscu musi zapewnić im jakieś przejazdy.
To nie jest tak że on przyjedzie i sam się sobą zajmie, tam musi być cała świta i wokół nich latać.
Nie widzę natomiast żadnych plusów płynących z tej wizytacji dla osób poszkodowanych.

PiTT - Pon 05 Mar, 2012

jakoś na Świecie to funkcjonuje podobnie
pomijam czy to dobrze czy źle
czy mogli te pieniądze z przelotu premiera przeznaczyć np. na schronisko dla zwierząt czy fundację piczy kłak... nigdy wszystkich się nie zadowoli, ale tak już jest że ekipa rządząca ma prawo poruszać się gdzie chce i kiedy chce
marnowanie pieniędzy? pewnie że tak, ale do cholery jak ma niby być inaczej?
mają jeździć swoimi furami?
wychodzi na to że trzeba było zostać politykiem albo księdzem :lol2:

rasta - Pon 05 Mar, 2012

Czesio napisał/a:
Joł , odnośnie firmy waham się między hydrografiką , a autodetailinigiem , co może wg. was odnieść sukces ?

Wszystkie odpowiedzi (SENSOWNE) będą hojnie nagradzane po przez kliknięcie min pomógł

Dla mnie hydrografika to śliski temat. trzeba pamiętać, że aby było to trwałe element musi być finalnie polakierowany bezbarwnym. Czyli tak naprawdę trzeba by mieć dobrego lakiernika, który by nie pierdolił roboty i miał dobre terminy. No i ta konieczność lakierowania znacząco podnosi koszty i czas - przecież sam sprajem w garażu psikać nie będziesz.. A niestety 90% klientów to chce jak najtaniej i na już, najlepiej od ręki. Jak usłyszy, że zrobienie głupiej konsolki środkowej to koszt 200 pln i czas oczekiwania 1 tydzień, albo i lepiej to się nie zdecyduje. Jak dla mnie nie idzie z tego wyżyć.

CHRZANEK - Pon 05 Mar, 2012

M napisał/a:
Czesiu ja mam dla Ciebie propozycję:

"Zamienił stryjek siekierke na kijek i dostał w ryjek

TO już consulting + windykacja nalezności :)

Franek - Pon 05 Mar, 2012

CHRZANEK napisał/a:
windykacja nalezności

Służbowe auto już ma :)

Anonymous - Pon 05 Mar, 2012

o_O

xD xD