bardziej chodzi o pokazanie zainteresowania sytuacją...
a co mieli przerwać program i powiedzieć, premier wyłożył lachę i poszedł popykać w piłę
ja tu widzę takie typowe polskie marudzenie...
ktoś coś zrobił ŹLE
nie zrobił jeszcze gorzej
Masz racje, jak by jeszcze Komorowski tam pojechał to by akcja poszła 3x sprawniej
powtórzę to co napisałem
co wg Ciebie mieli zrobić?
oglądasz pewnie newsy ze Świata... to nie jest nic niezwykłego jak premier czy prezydent kraju jedzie na miejsce wypadku
Nie jechac tam, od tego jest minister Nowak.
Proste. To nie narzekanie tylko opinia Piotrek, ludzie maja swoje opinie na rozne tematy i je wyrazaja.M - Wto 06 Mar, 2012 Prosze bardzo Bart, tak wlasnie wyglada elita dziennikarska w PL
wpolityce.pl/artykuly/24275-pospieszalski-fakty-przytaczajac-opinie-o-katastrofie-kolejowej-zacytowaly-rzekomo-moje-slowa-ktorych-nie-powiedzialemanjas - Wto 06 Mar, 2012
M napisał/a:
Prosze bardzo Bart, tak wlasnie wyglada elita dziennikarska w PL
wpolityce.pl/artykuly/24275-pospieszalski-fakty-przytaczajac-opinie-o-katastrofie-kolejowej-zacytowaly-rzekomo-moje-slowa-ktorych-nie-powiedzialem
bo to Chrzanek na wyjeździe altonena robi Bart - Wto 06 Mar, 2012
anjas napisał/a:
M napisał/a:
wpolityce.pl/artykuly/24275-pospieszalski-fakty-przytaczajac-opinie-o-katastrofie-kolejowej-zacytowaly-rzekomo-moje-slowa-ktorych-nie-powiedzialem
a skąd wiadomo kto tu mówi prawdę?
oczywistą oczywistością jest kto prawdy nie mówi M - Wto 06 Mar, 2012
anjas napisał/a:
M napisał/a:
a skąd wiadomo kto tu mówi prawdę?
To niech udowodnią że kłamie, na jakiej podstawia została zdana ta relacja w fakcie?
Pani KZ ma skłonności do konfabulacji, potem kupuje to cały mainstream i dalej takie kłamstwo się rozchodzi, potem jest dementowane i nikt nie ponosi konsekwencji.faldzip - Wto 06 Mar, 2012
M napisał/a:
Pani KZ ma skłonności do konfabulacji
a, no to jest rzeczywiscie wystarczajacy dowod...
A autor tego tekstu moglby sie dowiedziec chociaz jak ta pani, o ktorej pisze, ma na nazwisko...M - Wto 06 Mar, 2012
faldzip napisał/a:
M napisał/a:
A autor tego tekstu moglby sie dowiedziec chociaz jak ta pani, o ktorej pisze, ma na nazwisko...
To musisz do niego napisać i mu zwrócić uwagę, bo on tego forum nie czyta.faldzip - Wto 06 Mar, 2012
M napisał/a:
faldzip napisał/a:
M napisał/a:
A autor tego tekstu moglby sie dowiedziec chociaz jak ta pani, o ktorej pisze, ma na nazwisko...
To musisz do niego napisać i mu zwrócić uwagę, bo on tego forum nie czyta.
Spoko, napisalem w komentarzach pod artukulem, moze zauwazy.anjas - Wto 06 Mar, 2012
M napisał/a:
To niech udowodnią że kłamie, na jakiej podstawia została zdana ta relacja w fakcie?
no właśnie myślałem, że ktoś w podanym przez Ciebie linku udowodnił, że KZ kłamie...
A skoro nie, to nie mam zdania...
M napisał/a:
Pan Pospieszalski niestety też, więc trudno imho ocenić kto ściemnia.
Sporo bzdur już z jego ust padło, więc ta bzdura też jest wiarygodna.
Podobnie jak ewentualne przekłamanie po stronie KZ.Mucha - Wto 06 Mar, 2012 Kurde ale pamiatka
http://izismile.com/2012/...of_the_day.htmlMłody Papież - Wto 06 Mar, 2012 "eee takie pie.rd.olenie"....Walle - Wto 06 Mar, 2012 Muszę kupić prawe przednie łożysko do Accorda, mam taki wybór w IC:
Z tego znam SKF (najdroższe ), reszty nie, ale w sumie nie chciałbym przepłacać, zna ktoś pozostałe firmy, możecie doradzić?Bonczek - Wto 06 Mar, 2012 Ja tylko wiem, że łożyska z IC potrafią padać po 5-10 tys. kilometrów - a wtedy znowu musisz ściągać wahacz/zwrotnice, na prasę itd. - pomyśl czy się opłaca zaoszczędzić na zakupie te 150zł.