SNR a nie SMR i to w sumie to samo co SKF, tyle ze tańszy często nawet w pudełku SKF jest w środku drugie pudełko SNR'a Bonczek - Wto 06 Mar, 2012 Niemy - Wto 06 Mar, 2012 Walle - Wto 06 Mar, 2012
Janusz napisał/a:
Walle napisał/a:
SMR -184pln
SNR a nie SMR i to w sumie to samo co SKF, tyle ze tańszy często nawet w pudełku SKF jest w środku drugie pudełko SNR'a
Dzięki!zefir - Wto 06 Mar, 2012 ja bym w SKF wchodził , choć tam też często sa wkladane inny firmyJanusz - Wto 06 Mar, 2012
Walle napisał/a:
Janusz napisał/a:
Walle napisał/a:
SMR -184pln
SNR a nie SMR i to w sumie to samo co SKF, tyle ze tańszy często nawet w pudełku SKF jest w środku drugie pudełko SNR'a
Dzięki!
Janusz napisał/a:
Walle napisał/a:
SMR -184pln
Dzięki!
Jesienią tego roku zostaną zaprezentowane 23 mieszkania z krajów w których ukazuje się magazyn.
Kamill - Wto 06 Mar, 2012 Fajnie, gratuluje, lubie tematyke wnętrzarską i ogolnie szwedzki styl. Jak sie pojawia foty to sie pochwal.PiTT - Wto 06 Mar, 2012 ja nawet wiem która fota ich urzekła M - Wto 06 Mar, 2012 Ta w kapciach? was79 - Wto 06 Mar, 2012
Jacek napisał/a:
Muszę się pochwalić.
Moje mieszkanie zostało wybrane do magazynu IKEA LIVE jako jedyne z kraju do kolekcji LOCAL HOME.
Jesienią tego roku zostaną zaprezentowane 23 mieszkania z krajów w których ukazuje się magazyn.
kongratulejszyn
kurde, a ja w tym mieszkaniu bez należnej czci opyerdalałem coś na ciepłoCartoon - Wto 06 Mar, 2012
Jacek napisał/a:
Muszę się pochwalić.
Moje mieszkanie zostało wybrane do magazynu IKEA LIVE jako jedyne z kraju do kolekcji LOCAL HOME.
Chcesz się pochwalić mieszkaniem na modernhomedesign.pl ? Jacek - Wto 06 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
ja nawet wiem która fota ich urzekła
he he, te stare poniemieckie graty
Cartoon, czemu nie Niemy - Wto 06 Mar, 2012 WOW