no name - Wto 06 Mar, 2012 Jacek, to pochwal się fotą która ich urzekłaAnonymous - Wto 06 Mar, 2012 1400 strona , GRatuluje was79 - Wto 06 Mar, 2012 też tu musze być Jacek - Wto 06 Mar, 2012
no name napisał/a:
Jacek, to pochwal się fotą która ich urzekła
było już
http://forum.hothatch.org...=asc&start=1185no name - Wto 06 Mar, 2012 aha Rasputin - Wto 06 Mar, 2012 jestem tu Cartoon - Wto 06 Mar, 2012 Crash testy Smarta zefir - Wto 06 Mar, 2012 gratki Jaca!!Anonymous - Wto 06 Mar, 2012 kto ma dobre ceny na filtry stożkowe??Anonymous - Wto 06 Mar, 2012 Całe Orange
Znajomemu się taka sytuacja przydarzyła
Witam. Dzisiaj otrzymałem sms'a o treści: "Witamy. Na państwa koncie został przekroczony limit kredytowy i usługi zostały czasowo wstrzymane. Prosimy o wpłatę 500 PLN zaliczki. Orange." Po przeczytaniu go zdziwiła mnie jego treść, gdyż od rozpoczęcia nowego okresu rozliczeniowego (24.02) bardzo rzadko korzystałem z telefonu (kilkanaście krótkich połączeń, kilkadziesiąt smsów - od razu uprzedzam o pakiecie 2000 darmowych smsów do orange/400 do wszystkich sieci oraz sporadyczne korzystanie z połączenia internetowego - przeglądanie mało zasobożernej strony wykop.pl, i tutaj również uprzedzam o wykupionym pakiecie danych 100MB). Po udaniu się do salonu, rozmowie z konsultantami i telefonie do centrali (wykonanym przez jedną z konsultantek) okazało się, że mój telefon (SAMSUNG GT-8500 "WAVE" z systemem BADA) przez ostatni okres pobierał małe paczki danych. Na nic zdały się zapewnienia, że już na początku trwania umowy wyłączyłem możliwość transmisji danych a z aplikacji GPS nie korzystam i nie korzystałem. Dziwi mnie również sam fakt BRAKU KOMUNIKATU sms od Państwa firmy w momencie przekroczenia pakietu 100MB. Jedyne wyjście z tej niemiłej sytuacji jakie zostało mi przedstawione to wpłacenie należnej kwoty, tj. ponad 600 złotych oraz ewentualne złożenie reklamacji na początku nowego okresu rozliczeniowego. Irytujące były zapewnienia konsultantek, że to moja wina a wynika ona z mojej nieznajomości specyfikacji telefonu. Chciałbym zauważyć, że z NIKIM, powtarzam z NIKIM nie podpisywałem umowy o znajomość specyfikacji tego urządzenia. Zastanawiają i szokują mnie stosowane przez Państwa praktyki nie informowania klienta o przekroczeniu konkretnych wykupionych pakietów. Nadmieniam też, że z państwa siecią/dawną IDEĄ związany jestem od 2005 roku. W czasie ostatnich 7 lat regularnie i bez żadnych zaniedbań opłacałem rachunki. Okazywałem Państwa firmie należyty szacunek i takiego też szacunku oczekiwałem wobec siebie. Jak widać przeliczyłem się. Moje zaufanie do Państwa firmy zostało poważnie nadszarpnięte. Jeżeli zależy państwu na utrzymaniu przy sobie dobrego i UCZCIWEGO klienta proszę o niezwłoczny kontakt ze Mną na portalu facebook a następnie po udzieleniu przeze mnie moich danych osobowych o kontakt telefoniczny. Mam nadzieję na szybkie i skuteczne rozwiązanie sprawy.
PozdrawiamJakarti - Wto 06 Mar, 2012
oczywiscie jesli go nie oszukali Anonymous - Wto 06 Mar, 2012 Czytać, czy nie czytać. Oto jest pytanie M - Wto 06 Mar, 2012 NieMłody Papież - Wto 06 Mar, 2012 M, zgłoś się gdzieś po pomukaNiemy - Wto 06 Mar, 2012