qbus - Wto 28 Kwi, 2015 Jakbym zdazyl to moze... nie obiecuje
Marek23 bedzie? pewnie nie... termin niefortunny 106 - Wto 28 Kwi, 2015 tez nieLoko - Wto 28 Kwi, 2015 Generalnie g wyszło z jeżdżenia, jest ktoś w ogóle chętny, tylko termin nie spasował, czy można odpuścić jeżdżenie na hotheczu?Konrad - Wto 28 Kwi, 2015 Mi termin nie spasował a nie widziałem tematu wcześniej Jakarti - Śro 29 Kwi, 2015 Loko,
ja chetnie pojade! Loko - Śro 29 Kwi, 2015
Jakarti napisał/a:
Loko,
ja chetnie pojade!
Dobrze!!!, Myślę że w czerwcu będe w WWA, to przetestujemy jakiś tor Kenet - Czw 30 Kwi, 2015
Loko napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Loko,
ja chetnie pojade!
Dobrze!!!, Myślę że w czerwcu będe w WWA, to przetestujemy jakiś tor
Jestem tu!siema - Czw 30 Kwi, 2015
Kenet napisał/a:
Loko napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Loko,
ja chetnie pojade!
Jestem tu!
Zadzwońcie do mnie wtedy, że któremuś spalił się samochód/odpadło mu koło/potrącił go autobus i że potrzebuje natychmiastowej pomocy- ja wtedy przekażę tę tragiczną wiadomość małżonce, wyskoczę z domu i naklepie wam dupska na gokartach!
P.S. Dostałem kupon z groupona na gokarty w Pole Position na Bemowie- może ktoś się wybiera?Jakarti - Pią 01 Maj, 2015
Loko napisał/a:
to mow wczesniej
moze sie uda spotkac Janusz - Pią 01 Maj, 2015 Jaki tor jeszcze jest godny polecenia (kraków okolice) poza Gokartingiem ??Loko - Czw 04 Cze, 2015 Heja, będe w WWA, w piątek plan jest dość napięty, ale dam rade wygospodarować jakąś chwilę w piątek wieczorem 20/21, to może jakieś szybkie spotkanie na kartach ?? Janusz - Wto 01 Gru, 2015
Loko napisał/a:
Heja, będe w WWA, w piątek plan jest dość napięty, ale dam rade wygospodarować jakąś chwilę w piątek wieczorem 20/21, to może jakieś szybkie spotkanie na kartach ??
a co pan tak do tej warszawki często jeździ ??Loko - Wto 01 Gru, 2015 Kierwa, temat gokarty kraków, otwieram już podjarany, że ktoś spiął dupę i pojeździmy w hothatchowym gronie, a tu pytanie, co tak często jeżdżę do WWA fydi - Wto 01 Gru, 2015
Loko napisał/a:
Kierwa, temat gokarty kraków, otwieram już podjarany, że ktoś spiął dupę i pojeździmy w hothatchowym gronie, a tu pytanie, co tak często jeżdżę do WWA
Bardzo podoba mi się ta lustracja. Nie zmieniaj tematu
P.S. Jak są organizowane jakieś gokarty, to ja tym razem chętnie się przejadę.Marek23 - Śro 30 Gru, 2015 kiedy jakieś goksy? Ja nie byłem z pół roku,więc formy nie ma