Michał - Czw 19 Paź, 2006 ????????
ja nie rozumiem, przyjechaliscie, ok . Trzeba było podjechać i sie przywitać, my nie gryźiemy.
Jimmiego tez nie rozumiem z tymi sejami ale Jimmi od dawna powinien juz zmienić dilera. A jakarti napisał no offence wiec ......
wszystko jest git, wpadnijcie następnym razem i podejdzcie. Pogadamy, laski sobie poorbimy, posramy sobi ena klaty ...Anonymous - Czw 19 Paź, 2006 przeciez napisalem ze sie przywitalismy tylko nie chcielismy wam lazic i jezdzic miedzy samochodami ustawionymi do zdjec ...
tlumaczylem tylko nasze alienowanie sie
Nie mam przeciez pretensji do Jakartiego - sam zapytalem dlaczego to by mialo burze wywolac
Ale chetnie dowiem sie co Jimmi mial na mysli piszac seje
a nastepnym razem tez przyjedziemy :564:Anonymous - Czw 19 Paź, 2006
Michał napisał/a:
Jimmi od dawna powinien juz zmienić dilera
to sie zgadza zwlaszcza ze nie mam dilera.
sebson napisał/a:
dowiem sie co Jimmi mial na mysli piszac seje
Powiem prosto z mostu - wiec dzialajac niesprawiedliwie pod wplywem dziwnej aury, (o ktorej wczesniej napomknąl michal) nazwe Waszego klubu niefortunnie skojarzylem z tym co mnie zadziwilo i przez to wyrylo sie w pamieci przy mojej spontanicznej i jednorazowej goscinnej wizycie na Waszym forum czyli obecnosci seicento w gronie fajnych hot hatchy. :566: Sorry za chochlik ktory kazal mi sie tym z Wami podzielic bo przeciez widzialem ze przyjechaliscie normalnymi hatchami a nie cieniasami.
Jakarti napisał/a:
pewnie to zdanie wywola burze ale mowie tylko, ze stali z boku. no offence.
no wlasnie no offenceJakarti - Czw 19 Paź, 2006
JIMEK napisał/a:
sejami
Jimek jest szczery i po prostu mowi co mysli.. co nie znaczy, ze ma byc zlosliwy czy cos.. czasem tylko pojawia sie jakies niedomowienie. tak na prawde ma serce miekkie jak fiutek 95 latka
...wiec nie widzialem zadnych sejow ) chociaz wloska mysl techniczna byla przez kogos reprezentowana..
w kazdym razie pierwsze lody przelamane. do zobaczenia na miescie.anjas - Pią 20 Paź, 2006
Jakarti napisał/a:
miękkie jak fiutek 95 latka
skąd wiesz Jakarti jaki jest miękki? Hej, opowiedz nam co dokładnie robiłeś w tej Anglii mi - Pią 20 Paź, 2006 "opiekun osób starszych" to chyba właściwe określenie Anonymous - Pią 20 Paź, 2006
JIMEK napisał/a:
Powiem prosto z mostu - wiec dzialajac niesprawiedliwie pod wplywem dziwnej aury, (o ktorej wczesniej napomknąl michal) nazwe Waszego klubu niefortunnie skojarzylem z tym co mnie zadziwilo i przez to wyrylo sie w pamieci przy mojej spontanicznej i jednorazowej goscinnej wizycie na Waszym forum czyli obecnosci seicento w gronie fajnych hot hatchy. :566: Sorry za chochlik ktory kazal mi sie tym z Wami podzielic bo przeciez widzialem ze przyjechaliscie normalnymi hatchami a nie cieniasami.
Ten cienias moglby niejednego zaskoczyc - np przebiegiem 400kkm a po zimie nie tylko tym. Dla mnie jest on calkiem normalnym hhatchem.
Jakarti napisał/a:
...wiec nie widzialem zadnych sejow ) chociaz wloska mysl techniczna byla przez kogos reprezentowana..
Tak Punto 1.4GT - troszke lata.
Jakarti napisał/a:
w kazdym razie pierwsze lody przelamane. do zobaczenia na miescie.
w/g mnie juz drugie ale niech bedzie Michał - Pią 20 Paź, 2006 a jak tam wasz klub sie rozwija ?? w dobra stroneAnonymous - Pią 20 Paź, 2006
sebson napisał/a:
Ten cienias moglby niejednego zaskoczyc - np przebiegiem 400kkm a po zimie nie tylko tym. Dla mnie jest on calkiem normalnym hhatchem.
:one:
Jakarti prawda zawsze wyjdzie na jaw. Chciales sobie zazartowac a w kazdym zarcie jest troche prawdy M - Pią 20 Paź, 2006 Ja mysle ze skoro tak moze zróbmy Club Wars !!!!!!!!
wystawny swoje flagowe hothatche i porównajmy ich parametry Jakarti - Pią 20 Paź, 2006 w Anglii odziedziczylem majatek, a raczej zajalem sie swoja przyszloscia.. nie moge powiedziec o co chodzi..
zadne fiutki nie byly grane! nie jestem "mi" i nie jestem michal
lepiej pamietajcie, ze w poniedzialek sie gdzies umawiamy!! a nie o pierdolach tutaj rozprawiacie.. milego dnia KonradMK - Pią 20 Paź, 2006 ja bym zrobił destruction derby, zgłaszam się jako pierwszy - kto ze mną? anjas - Pią 20 Paź, 2006 UWAGA,
w nasze ręce wpadło skandalizujące zdjęcie Jakartiego z jego wojaży zagranicznych (znalazło się w szafie niejakiego Leszczaka). Ze względu na to, że forum oglądają osoby młodociane, zdjęcie zostało częściowo ocenzurowane
Tym samym wyjaśniła się tajemnica znajomości przez Jakusia tematu miękkości fiutków 95letnich facetów, a także zadany został kłam jego stwierdzeniom, jakoby "żadne fiutki nie były grane".
A oto kontrowersyjna fotka:
M - Pią 20 Paź, 2006 O kurwaaaaaaa hahahahahahaahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!
Jakarti.... KonradMK - Pią 20 Paź, 2006 a w słuchawkach leciało: "Sweet home O-K-L-A-H-O-M-A..." hehehehehe