To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - GROUP FOTO SESSION :)

Michał - Czw 19 Paź, 2006

????????
ja nie rozumiem, przyjechaliscie, ok . Trzeba było podjechać i sie przywitać, my nie gryźiemy.

Jimmiego tez nie rozumiem z tymi sejami :D ale Jimmi od dawna powinien juz zmienić dilera. A jakarti napisał no offence wiec ......
wszystko jest git, wpadnijcie następnym razem i podejdzcie. Pogadamy, laski sobie poorbimy, posramy sobi ena klaty ...

Anonymous - Czw 19 Paź, 2006

przeciez napisalem ze sie przywitalismy tylko nie chcielismy wam lazic i jezdzic miedzy samochodami ustawionymi do zdjec ...

tlumaczylem tylko nasze alienowanie sie :D

Nie mam przeciez pretensji do Jakartiego - sam zapytalem dlaczego to by mialo burze wywolac :D

Ale chetnie dowiem sie co Jimmi mial na mysli piszac seje

a nastepnym razem tez przyjedziemy :564:

Anonymous - Czw 19 Paź, 2006

Michał napisał/a:
Jimmi od dawna powinien juz zmienić dilera
to sie zgadza zwlaszcza ze nie mam dilera.
sebson napisał/a:
dowiem sie co Jimmi mial na mysli piszac seje
Powiem prosto z mostu - wiec dzialajac niesprawiedliwie pod wplywem dziwnej aury, (o ktorej wczesniej napomknąl michal) nazwe Waszego klubu niefortunnie skojarzylem z tym co mnie zadziwilo i przez to wyrylo sie w pamieci przy mojej spontanicznej i jednorazowej goscinnej wizycie na Waszym forum czyli obecnosci seicento w gronie fajnych hot hatchy. :566: Sorry za chochlik ktory kazal mi sie tym z Wami podzielic bo przeciez widzialem ze przyjechaliscie normalnymi hatchami a nie cieniasami.

Jakarti napisał/a:
pewnie to zdanie wywola burze ale mowie tylko, ze stali z boku. no offence.

no wlasnie no offence

Jakarti - Czw 19 Paź, 2006

JIMEK napisał/a:
sejami :D

Jimek jest szczery i po prostu mowi co mysli.. co nie znaczy, ze ma byc zlosliwy czy cos.. czasem tylko pojawia sie jakies niedomowienie. tak na prawde ma serce miekkie jak fiutek 95 latka ;)

...wiec nie widzialem zadnych sejow :) ) chociaz wloska mysl techniczna byla przez kogos reprezentowana..

w kazdym razie pierwsze lody przelamane. do zobaczenia na miescie.

anjas - Pią 20 Paź, 2006

Jakarti napisał/a:
miękkie jak fiutek 95 latka ;)

skąd wiesz Jakarti jaki jest miękki? Hej, opowiedz nam co dokładnie robiłeś w tej Anglii ;) :D :D :D

mi - Pią 20 Paź, 2006

"opiekun osób starszych" to chyba właściwe określenie :P
Anonymous - Pią 20 Paź, 2006

JIMEK napisał/a:
Powiem prosto z mostu - wiec dzialajac niesprawiedliwie pod wplywem dziwnej aury, (o ktorej wczesniej napomknąl michal) nazwe Waszego klubu niefortunnie skojarzylem z tym co mnie zadziwilo i przez to wyrylo sie w pamieci przy mojej spontanicznej i jednorazowej goscinnej wizycie na Waszym forum czyli obecnosci seicento w gronie fajnych hot hatchy. :566: Sorry za chochlik ktory kazal mi sie tym z Wami podzielic bo przeciez widzialem ze przyjechaliscie normalnymi hatchami a nie cieniasami.

Ten cienias moglby niejednego zaskoczyc - np przebiegiem 400kkm a po zimie nie tylko tym. Dla mnie jest on calkiem normalnym hhatchem.

Jakarti napisał/a:
...wiec nie widzialem zadnych sejow :) ) chociaz wloska mysl techniczna byla przez kogos reprezentowana..

Tak Punto 1.4GT - troszke lata.

Jakarti napisał/a:
w kazdym razie pierwsze lody przelamane. do zobaczenia na miescie.

w/g mnie juz drugie :D ale niech bedzie :D

Michał - Pią 20 Paź, 2006

a jak tam wasz klub sie rozwija ?? w dobra strone
Anonymous - Pią 20 Paź, 2006

sebson napisał/a:
Ten cienias moglby niejednego zaskoczyc - np przebiegiem 400kkm a po zimie nie tylko tym. Dla mnie jest on calkiem normalnym hhatchem.
:one:

Jakarti prawda zawsze wyjdzie na jaw. Chciales sobie zazartowac a w kazdym zarcie jest troche prawdy ;) :D

M - Pią 20 Paź, 2006

Ja mysle ze skoro tak moze zróbmy Club Wars !!!!!!!!
wystawny swoje flagowe hothatche i porównajmy ich parametry :)

Jakarti - Pią 20 Paź, 2006

w Anglii odziedziczylem majatek, a raczej zajalem sie swoja przyszloscia.. :) nie moge powiedziec o co chodzi..

zadne fiutki nie byly grane! nie jestem "mi" i nie jestem michal :)

lepiej pamietajcie, ze w poniedzialek sie gdzies umawiamy!! a nie o pierdolach tutaj rozprawiacie.. milego dnia :D

KonradMK - Pią 20 Paź, 2006

ja bym zrobił destruction derby, zgłaszam się jako pierwszy - kto ze mną? :D
anjas - Pią 20 Paź, 2006

UWAGA,

w nasze ręce wpadło skandalizujące zdjęcie Jakartiego z jego wojaży zagranicznych (znalazło się w szafie niejakiego Leszczaka). Ze względu na to, że forum oglądają osoby młodociane, zdjęcie zostało częściowo ocenzurowane :D

Tym samym wyjaśniła się tajemnica znajomości przez Jakusia tematu miękkości fiutków 95letnich facetów, a także zadany został kłam jego stwierdzeniom, jakoby "żadne fiutki nie były grane".

A oto kontrowersyjna fotka:

M - Pią 20 Paź, 2006

O kurwaaaaaaa hahahahahahaahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!
Jakarti.... :)

KonradMK - Pią 20 Paź, 2006

a w słuchawkach leciało: "Sweet home O-K-L-A-H-O-M-A..." hehehehehe