strick - Pon 23 Paź, 2006 Mnie też wczoraj nei za bardzo szło! Też grałem z Darkiem i Szymlorkiem!
Najlepsze było to że jak prowadziłem to co okrązenie zrobiłem rekord totu, a po kilku sek Daro poprawił mnie o kilka setnych i tak przez cały czas Dariano - Pon 23 Paź, 2006 Ja tez bede dzis o 19 tej. Wczytalem sobie ten jeden setup tego mistrza swiata i ni chuja nie umie jezdzic takim samochodem pokombinuje po srodzie narazie bede szlifowal to co nauczylem sie do tej pory
Michal straszne lagi wczoraj miales twojego samochodu nie bylo widac tylko LAG i cyferki raz nawet widzialem miejsce z lagiem po moim jednym okrazeniu czyli tak jak by zdublowalem cie ale w rzeczywistosci byles za moimi plecami z 5sek strick - Pon 23 Paź, 2006 Ja też mam setupa tego co Szymlorek dał, grałem też na tym co Loko polecił, ale jakoś ma na nim nie szło Dariano - Pon 23 Paź, 2006 Poprosze link do szymlorka setupu . plizz
moze dzis z nim pokombinujeanjas - Pon 23 Paź, 2006 http://www.lfsforum.net/a...25&d=1157652280
proszzzzz
ale po ściągnięciu trzeba zmienic nazwe tego setupu na krótszą.Dariano - Pon 23 Paź, 2006
anjas napisał/a:
ale trzeba zmienic nazwe tego setupu na krótszą po ściągnięciu.
Dziekuje Anjas sprecyzuj dokladnie jak ma wygladac krotsza nazwa ??!! najlepiej jak bys mi podal taka nazwe na tacy bo ja glab jestem anjas - Pon 23 Paź, 2006 bezpośrednio po ściągnięciu plik nazywa się "XF GTI_BLGP_1^c34.48.set" - zmień ją np. na "XF GTI_Dariano.set" i po wrzuceniu do katalogu settings (o ile dobrze pamiętam) pojawi się nowy setup dla GTI, który będzie się nazywał "Dariano".
Powinno działać, ale pisze z pamięci bo w pracy nie mogę sprawdzić
Czuwaj!Dariano - Pon 23 Paź, 2006 dzieki ziomus:)saxorulez - Pon 23 Paź, 2006 geje.. co z tym dzwiękiem.. jak podmienic go w grze? skąd sciągnać i gdzie wkleić??strick - Pon 23 Paź, 2006 Anjas dobrze napisał! Wchodzisz do katalogu data, następnie wrzucasz to do setings
Właśnie wie ktoś cos o dzwięku?Dariano - Pon 23 Paź, 2006 P.S. Troche ogarniam nowy setup moj nowy czas to 1:35:61 :DDDD :509: :510: :526: :525: :524: :580: :517: :516: :696:Loko - Pon 23 Paź, 2006 Nieźle nieźle, to już łądny czas. Anonymous - Pon 23 Paź, 2006 Dariano Gratki
Moge potwierdzić bo byłem w tym momencie na torze.
Mi tez juz coraz lepiej idzie....już robie powtarzalne 1.36
P.S.Dzisiaj w wyścigu prowadziłem i zostało mi jedno okrązenie do mety i mi sie komp zawiesił Złośliwośc rzeczy martwych....Rudello - Pon 23 Paź, 2006 ja tez juz schodze coraz nizej..
Dzisiaj z anjasem troche poszalelismy ALe Dariano coraz dalej ucieka ze swoimi czasami, jak tak dalej pojdzie to bedziesz musial jezdzic z pasazerem zeby byl wyrownany poziom anjas - Wto 24 Paź, 2006 po wielu próbach i testach wróciłem do setupu, do którego linka dał Szymlorek. Na tych mistrzowskich jakoś nie mogę zejść niżej 1.37.xx.
A na tym "Szymlorkowym" trzepię 1.36.xx.
Ale Dariano, na tym samym setupie jeździ jak szalony .