To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

strick - Pon 23 Paź, 2006

Mnie też wczoraj nei za bardzo szło! Też grałem z Darkiem i Szymlorkiem!
Najlepsze było to że jak prowadziłem to co okrązenie zrobiłem rekord totu, a po kilku sek Daro poprawił mnie o kilka setnych i tak przez cały czas :D

Dariano - Pon 23 Paź, 2006

Ja tez bede dzis o 19 tej. Wczytalem sobie ten jeden setup tego mistrza swiata i ni chuja nie umie jezdzic takim samochodem pokombinuje po srodzie narazie bede szlifowal to co nauczylem sie do tej pory :)
Michal straszne lagi wczoraj miales twojego samochodu nie bylo widac tylko LAG i cyferki raz nawet widzialem miejsce z lagiem po moim jednym okrazeniu czyli tak jak by zdublowalem cie ale w rzeczywistosci byles za moimi plecami z 5sek :D

Ja też mam setupa tego co Szymlorek dał, grałem też na tym co Loko polecił, ale jakoś ma na nim nie szło :D

Poprosze link do szymlorka setupu . plizz :)
moze dzis z nim pokombinuje

anjas - Pon 23 Paź, 2006

http://www.lfsforum.net/a...25&d=1157652280

proszzzzz :)

ale po ściągnięciu trzeba zmienic nazwe tego setupu na krótszą.

anjas napisał/a:

ale trzeba zmienic nazwe tego setupu na krótszą po ściągnięciu.

Dziekuje :) Anjas sprecyzuj dokladnie jak ma wygladac krotsza nazwa ??!! najlepiej jak bys mi podal taka nazwe na tacy bo ja glab jestem :D

anjas - Pon 23 Paź, 2006

bezpośrednio po ściągnięciu plik nazywa się "XF GTI_BLGP_1^c34.48.set" - zmień ją np. na "XF GTI_Dariano.set" i po wrzuceniu do katalogu settings (o ile dobrze pamiętam) pojawi się nowy setup dla GTI, który będzie się nazywał "Dariano".

Powinno działać, ale pisze z pamięci bo w pracy nie mogę sprawdzić :)

Czuwaj!

dzieki ziomus:)
saxorulez - Pon 23 Paź, 2006

geje.. co z tym dzwiękiem.. jak podmienic go w grze? skąd sciągnać i gdzie wkleić??

Anjas dobrze napisał! Wchodzisz do katalogu data, następnie wrzucasz to do setings
:)
Właśnie wie ktoś cos o dzwięku?

P.S. Troche ogarniam nowy setup moj nowy czas to 1:35:61 :DDDD :509: :510: :526: :525: :524: :580: :517: :516: :696:
Loko - Pon 23 Paź, 2006

Nieźle nieźle, to już łądny czas. :)
Anonymous - Pon 23 Paź, 2006

Dariano Gratki ;)
Moge potwierdzić bo byłem w tym momencie na torze.
Mi tez juz coraz lepiej idzie....już robie powtarzalne 1.36 :)

P.S.Dzisiaj w wyścigu prowadziłem i zostało mi jedno okrązenie do mety i mi sie komp zawiesił :D Złośliwośc rzeczy martwych....

Rudello - Pon 23 Paź, 2006

ja tez juz schodze coraz nizej..
Dzisiaj z anjasem troche poszalelismy :D ALe Dariano coraz dalej ucieka ze swoimi czasami, jak tak dalej pojdzie to bedziesz musial jezdzic z pasazerem zeby byl wyrownany poziom :P

anjas - Wto 24 Paź, 2006

po wielu próbach i testach wróciłem do setupu, do którego linka dał Szymlorek. Na tych mistrzowskich jakoś nie mogę zejść niżej 1.37.xx.
A na tym "Szymlorkowym" trzepię 1.36.xx.

Ale Dariano, na tym samym setupie jeździ jak szalony :D :D :D .

Dariano, jeździsz na automacie czy manualu?