Jakarti - Pią 30 Lis, 2012 to napiszcie i powiedzcie jak bedzie gotowe M - Pią 30 Lis, 2012 Brawo dla Mariusza za aktualizację forum, tego może nie widać ale to była bardzo ważna aktualizacja technicznie.
Mam wrażenie że nowa wersja działa dużo lepiej mobilnie.was79 - Pią 30 Lis, 2012 Jak się szybko klika w nieprzeczytane posty to daje komunikat:
Nie możesz wyszukiwać tak szybko. Odczekaj kilka sekund i spróbuj ponowanie lub odśwież stronę.Qukie - Pią 30 Lis, 2012 Ja mam ciągle komunikat 'stock overflow at line 189' :/Kamill - Pią 30 Lis, 2012
Qukie napisał/a:
Ja mam ciągle komunikat 'stock overflow at line 189' :/
O kurde, to nie za dobrze, bo powinno być 'stack overflow at line 189' M - Pią 30 Lis, 2012 Output is foobarfoofooiQ - Pią 30 Lis, 2012 Nie da sie z tym kominukatem nic zrobic? Bo wyskakuje mi co chwile. I tez co kilka minut musze sie na nowo logowac siema - Pią 30 Lis, 2012 Z tego co wyguglałem w 5 sekund, to komunikat związany jest ze stylami forum. M musi dokończyć proces aktualizacji skórki do nowej wersji silnika forum. Ja niestety w tym momencie nie pomogę- chyba dziś będę jechał witać na tym świecie nowego członka hh.org.siema - Sob 15 Gru, 2012 www.hothatch.orgbizon - Sob 15 Gru, 2012 it's alive, ALIVE !Bonczek - Sob 15 Gru, 2012 Może by temat Past Master pociągnąć?
I zacząć prowadzić portal na FB? siema - Sob 15 Gru, 2012 I Nasze Samochody jakoś zreanimować. Żenada takie krótkie opisy Każdy budujący u nas rajdówkę, powinien opisać wszystko na portalu, żeby później jarek-małopolska nie musiał się wypytywać co i jak, tylko żeby czerpał z gotowej i zebranej gdzieś wiedzy.
No i oczywiście jakiś dział dla upalających M - Sob 15 Gru, 2012 Ja bym opisał projekty które się różnią czymś więcej od serii niż dolot raceland.
A lineup w tej postaci bym po prostu wyrzucił ad hoc.Gaydek - Sob 15 Gru, 2012
M napisał/a:
Ja bym opisał projekty które się różnią czymś więcej od serii niż dolot raceland.
A lineup w tej postaci bym po prostu wyrzucił ad hoc.
+1 M - Pią 25 Sty, 2013 OK jutub dla każdego już działa.
Klikamy button na górze, otwiera nam się tag,
wklejamy link z jutuba i jeszcze raz klikamy przycisk jutub i gotowe.
Link ma być taki: http://www.youtube.com/watch?v=1z6o1GIEsQE