k-mart - Pią 23 Lis, 2007 aha, czyli gites
Fotel + pasy + szyny?? Tak by bylo idealnie, nie musial bym juz niczego szukac.
Juz sie ciesze, kolejny kroczek w gromadzeniu gratow do r5 Loko - Pią 23 Lis, 2007
dzik napisał/a:
A ja nie wiem ktore logo wyszyc:
Jak chcesz logo na fotelu to zdecydowanie to z barwami RS.k-mart - Pią 23 Lis, 2007
Kto ogarnie Logo HH.ORG ???
CHRZANEK - Sob 24 Lis, 2007 Chyba nikt
Dlatego zamawiam bez niczego...dzik - Sob 24 Lis, 2007 Czy logo moze byc EPS?
Loga beda szyte?kubas - Sob 24 Lis, 2007 Juz wyslalem zapytanie takze odpowiem jak tylko bede wiedzial. Wydaje mi sie jednak ze nie beda szyte loga.kubas - Sob 24 Lis, 2007 "najlepiej jako eps = krzywe, haft kosztuje 30zł (jesli jest skomplikowany to wyceniam indywidualnie)" czyli z tego by wynikalo ze jest to szyte.dzik - Sob 24 Lis, 2007 kubas, daje linka do eps'a loga dla mnie i FreeMana, niech gosc oceni co da sie zrobic
problemem moze byc znaczek, jest bardzo zlozony w tym eps'e
http://brandsoftheworld.c...nault_Sport.epskubas - Sob 24 Lis, 2007 Ok zobaczymy co da sie zrobic.dzik - Sob 24 Lis, 2007 k-mart, te szyny co ma gosc powinny pasowac, mam podobne w R5 i sa okk-mart - Sob 24 Lis, 2007
dzik napisał/a:
k-mart, te szyny co ma gosc powinny pasowac, mam podobne w R5 i sa ok
tak na oko pasuja. A nawet jesli nie, to w pare minut mozna je przerobic kubas - Sob 24 Lis, 2007 Zamowienie w polowie zlozone takze chlopaki fotele sie rzeźbią saxorulez - Sob 24 Lis, 2007 nice one brother...k-mart - Nie 25 Lis, 2007 Kubas za ogarniecie calej akcji powinien cos dostac.
Moze sie zlozymy na jakas bombonierke? kubas - Nie 25 Lis, 2007 k-mart wpadne na wakacje do CH wykapac sie w twoim jeziorku i przejechac willym i po sprawie