zimowki cale i zdrowe troche piszczaly ale generealnie sa nadal w idealnym stanie - felgi odbieram we wtorek
[ Dodano: Nie 07 Maj, 2006 ]
zaparkowalem pod blokiem - patrze na licznik a tam okragle 75000 - to motyla noga jest jakis znak
To znak że czas na remont Tfu tfu odpukać w niemalowane
[ Dodano: Sob 13 Maj, 2006 ]
Chciałem oficjalnie oświadczyć, że wreszcie stałem się posiadaczem samochodu
Kupiłem VTS'a Vlodarsky - Nie 14 Maj, 2006 Temat postu: zxzxNiemy - Nie 14 Maj, 2006 hehe dobre,dobre
kiedys widzialem cos takiego na Kia CarnivalVlodarsky - Nie 14 Maj, 2006 A ja na Volvo S80nox - Nie 14 Maj, 2006
Niemy napisał/a:
hehe dobre,dobre
kiedys widzialem cos takiego na Kia Carnival
też ja widziałem gaugan - Śro 17 Maj, 2006 ziomki, jestem debil komputerowy
potrzebuje wrzucic na serwer 20mb film, tak zeby kazdy mogl sobie sciagnac bez podawania jakis tam hasel i logowania sie. tak jak jest imageshack do zdjec. znacie cos takiego?
Kupiłem VTS'a
takich informacji nie podaje się na zasadzie edycji postu tylko nowego WPISU DUŻĄ CZCIONKĄ!!!! Dajesz foty w pimpie bo ci skasuje konto!Loko - Czw 18 Maj, 2006 A bo ja taki bardziej skromny jestem
Foty w pimpie będa, tylko musze sie pozbierać do kupy ze wszystkim Niemy - Czw 18 Maj, 2006
saxorulez napisał/a:
Loko napisał/a:
Kupiłem VTS'a
takich informacji nie podaje się na zasadzie edycji postu tylko nowego WPISU DUŻĄ CZCIONKĄ!!!! Dajesz foty w pimpie bo ci skasuje konto!
Qrde ja tez przeoczylem tego posta
Loko gratulacje-dawaj foty!!Michał - Czw 18 Maj, 2006 ZIOOOOOOOM !! GATULACJE !!!!!
rozmawialismy razem , chciałeś hanie, jednak widze ze wybrałeś saxo !!
DOBZEEEEEEEEEEEanjas - Czw 18 Maj, 2006 No i kolejny killer na forum...
Gratulacje!Dariano - Czw 18 Maj, 2006 fajnie dawaj fotki ziom!! bo lukasz skasuje ci konto