Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
Kamill - Wto 23 Paź, 2012 Hmm a nikt na miejscu nie spawa, trzeba wlec auto na drugi koniec polski ? Chodzi o cene, czy o co chodzi.Mrozu - Wto 23 Paź, 2012
MMaxiA7 napisał/a:
Mrozu napisał/a:
jak by ktoś potrzebował mam gościa z wawy który wynajmuje autolawetę za 350pln na dobę na prawko B, więc raczej mało opłacalne tłuc się pociągiem
bez 1tys ,2tys kaucji zwrotnej? ???
1000 kaucji, ale jeździłem i nie było problemuGreg - Wto 23 Paź, 2012
Mrozu napisał/a:
jak by ktoś potrzebował mam gościa z wawy który wynajmuje autolawetę za 350pln na dobę na prawko B, więc raczej mało opłacalne tłuc się pociągiem
Zależy ile taka laweta spali. Zakładając że masz 600km do zrobienia, niech spali optymiestycznie 10l ON dla łatwego rachunku = 350zł za paliwo. Razem 700 na jedną akcję. Razy dwa bo jeszcze po auto = 1400.
W jedną stronę furą spalisz powiedzmy za 120zł. Stówa na pociąg w drugą stronę. I to razy dwa bo jeszcze po auto. Wychodzi 440zł kontra 1400zł
Myślę że za 1000 można te rzeczy rozebrać i złożyć na miejscu. Tak mi się wydaje.
Aha, na autolawetę chyba jeszcze trzeba VIATOLL opłacić (?).Mrozu - Wto 23 Paź, 2012 moje sraxo w trasie przy spokojnej jeździe pali 10L, więc u mnie z samego paliwa w dwie strony 600 + 200 pociąg w dwie strony czyli już się bardziej opłaca
na autolawetę do 3.5T na prawko B nie trzeba mieć wiatola, na samochód osobowy z przyczepką lawetą już trzeba go miećrasta - Wto 23 Paź, 2012 Znam kogoś kto ma wyprawę w wyciągania desek Barejka - Wto 23 Paź, 2012 Mrozu, Twoje saxo jest zepsute zdrowy 16v pali w trasie 8litrow Mrozu - Wto 23 Paź, 2012 i do tego jak jest mniej niż 1/4 zbiornika to jadąc z dołu pełnym ogniem na 4 zaczyna przerywać i po wyjściu z długiego łuku również Barejka - Wto 23 Paź, 2012 zmien pompe Mrozu - Wto 23 Paź, 2012 właśnie w czwartek będę się do niej dobierał, ciekaw jestem czy z evo 9 będzie pasowała, bo wala mi się po piwnicy i miło by było jak by znalazła zastosowanie w paździerzu Konrad - Wto 23 Paź, 2012
Barejka napisał/a:
Mrozu, Twoje saxo jest zepsute zdrowy 16v pali w trasie 8litrow
6,5 - 7 Mrozu - Wto 23 Paź, 2012 dobrze, że tak mało nim jeżdżę, że mnie wali ile pali no name - Wto 23 Paź, 2012 Zawsze i wszystkim powinien palić tyle ile musi bądź tyle ile się wleje,
inne oczekiwania tylko w gazie martin.h - Wto 23 Paź, 2012 Mój pali 10-11 czy pałuję czy nie Raz w trasie spalił 7/100, ale wtedy nie przekraczałem 100 km/h. Podobno mam ciężką nogę, ale to tylko i wyłącznie wina wydechu daniel-pl12 - Wto 23 Paź, 2012
Mrozu napisał/a:
faldzip napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
(pomimo srogich cen)
Po krotkiej wymianie mejli cene dal lepsza niz TraxRacing, wiec chyba nie jest tak srogo.
A trax sam robi klatki czy Trela do nich przyjeżdża i dlatego nie są tani?
Trela Mrozu - Wto 23 Paź, 2012 tak mi się właśnie wydawało