Szatan serduszko vel piccolo Bad-i - Czw 05 Lut, 2009
The Mc napisał/a:
okej, przekonaliscie mnie.
kupuje wyczynowe jablko zjazdowe
ja bym sie z tego nie smial, tam gdzie mialem 97 na nartach gosc na jabluszku mial cos pod 70 M - Czw 05 Lut, 2009 NO to ostro... na takim jabłuszku można sobie dobrze dupę obić.lenny - Czw 05 Lut, 2009
The Mc napisał/a:
Lenny ty mowisz ziom zeby na miejscu i targowac sie makaroniarzem tak? :}
TAK TAK i jeszcze raz TAK!!!
prawie nowy, idealnie przygotowany, z serwisem na miejscu
i targuj sie jak dziki..
ja poszedłem do 5 miejsc, w każdym powiedziałem, że w poprzednim zaproponowali mi 5€ mniej i miałem giga rabat:)
A! i umówiłem się, że jak mi nie podpasują deski to se mogę w każdej chwili wymienić na inny model...
boszszsszsz... jak ja Ci zazdroszcze...The Mc - Czw 05 Lut, 2009 Gdy bym ja jeszcze umial sie targowac.. No ale okej dzieki tobie wiem co robic ! Powiem im ze Lenny mistrz stoku wynajmowal za 45/tydzien i ze tyle moge i ja zaplacic.
Lennny a ty byles w tym roku gdzies w gorach??lenny - Czw 05 Lut, 2009 o taaak...
val di sole, miasteczko passo tonale
tydzień ostrego upalania w boskim słońcu i genialnych warunkachMarek23 - Czw 05 Lut, 2009 Jeśli ktoś chce co roku jeździć na desce to wypozyczanie sprzętu nie jest zbyt mądrym posunieciem...Michał - Czw 05 Lut, 2009 HD nie ma sensu ...
Dymuś, spytaj się Marka23 o sprzęt. On coś tam miał do opyleniaMichał - Czw 05 Lut, 2009 heheh ta sama minuta !!Bad-i - Czw 05 Lut, 2009
lenny napisał/a:
o taaak...
val di sole, miasteczko passo tonale
tydzień ostrego upalania w boskim słońcu i genialnych warunkach
lenny a moze chcesz skoczyc jeszcze raz w tym roku, ja lece pod koniec marca PieQt - Pią 06 Lut, 2009 a tym razem gdzie jedziesz?Bad-i - Pią 06 Lut, 2009
PieQt napisał/a:
a tym razem gdzie jedziesz?
marzec Madonna, majowka StubaiPieQt - Pią 06 Lut, 2009 Pięknie Panie, na początek marca się wybieram