strick - Pią 26 Maj, 2006 Ciekawe ile będzie kosztowało zrobienie fiesty!saxorulez - Wto 30 Maj, 2006 ciekawe jest to że ktoś napisał "jak nowa" nowa to w niej jest chyba tylko tylna prawa ćwiaraLoko - Wto 30 Maj, 2006 Znów jakaś dziwna 106 Rallye 110 koni, i klimatyzacja, elektryczne szyby? przecież tego nie było w rally.
http://moto.allegro.pl/sh...?item=107253440Maciek - Wto 30 Maj, 2006 Kolor jakis dziwnybo jakimś wyblakłym metalikiem zalatuje. Może to jakieś s16 i koleś nie wie czym jeździł, bo na rallye to nie wygląda.Loko - Wto 30 Maj, 2006 Znalazłem VTS'a, dobry rocznik dobra cena, ciekawe jaki stan, na zdjęciach prezentuje się nieźle, ale lusterka powinny być w kolorze częściowoa są czarne, mimo to moze warty uwagi.
http://www.kup-auto.pl/op...id=16960&s=1&o=Anonymous - Wto 30 Maj, 2006 to jest dobra cena?
pytam z czystej ciekawosci...
za 26K mozna wyrwac z 02 ZR160...Loko - Wto 30 Maj, 2006 Hmm no racja z tym mg, jakieś tanie one są biorąc pod uwage rocznik i moc, ciekawe w jaki są stanie, no a cena za saxo 25k za 2003 rocznik, to jeśli auto jest w dobrym stanie to jest raczej dobra.strick - Wto 30 Maj, 2006 Mnie też się wydaje zę cena jest niezła! I kolor fajny! Chyba tam pojade!Anonymous - Wto 30 Maj, 2006 widzialem go ostatnio w krakowie przy wylocie na wieliczke.wyglada bardzo ladnie!!!! ma zajebista glebe i w ogole.Loko - Śro 31 Maj, 2006 dobrze wyposażony jest, felgi 15', grzane lusterka, klima, no i co ważne pisze że ma ksiązke serwisową, i pełną dokumentacje. Myśle że może być warty zainteresowania, i jesli wszystko z nim ok to trzeba się śpieszyć, dobre vts'y szybko schodzą Na plus w tej kwestii jest to że ogłoszenie jest w mało poczytnym miejscu, zupełnie przypadkiem na nie wpadłem.Michał - Śro 31 Maj, 2006 heheheh Majkel
Majkel napisał/a:
to jest dobra cena?
pytam z czystej ciekawosci...
za 26K mozna wyrwac z 02 ZR160...
Cena jest duuuza , ale jak nie bity to warto.Grzesiek VTS - Śro 31 Maj, 2006 To srebrne saxo zostało sprzedane jakieś 1,5 roku temu dzwoniłem do gościa dawno temu i powiedział ze juz go rok nie posiada Widocznie strona dawno nie była aktualizowana.
[ Dodano: Sro 31 Maj, 2006 ]
Jak ktoś ma zboczenie na punkcie tego modelu to zapłaci Tyle tzn ja bym zapłacił bo byłem gotowy go kupić ale zestal już dawno sprzedany i był bity w przód tak kolo mówił.Loko - Śro 31 Maj, 2006 Nie ma to jak aktualne ogłoszenai w internecie
Ale jak póltora roku temu byl w takiej cenie to mega super okazja. Póltora roczne saxo VTS za 25 000.Grzesiek VTS - Śro 31 Maj, 2006 własnie dlatego go chcialem kupic :562:strick - Śro 31 Maj, 2006 Ja też dzis dzwoniłem! Jak powiedziałem że o saxo chodzi gośc się zdziwił :570: