Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
M - Śro 03 Gru, 2008 za 5 dni
OWNEDAnonymous - Śro 03 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
uhmmmmm , to kiedy moje auto trafi na warsztat
spokojnie spokojnie - już masz lekko nakreślony plan - jutro na spokojnie i nie przez telefon może ustalimy Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 jest 1.3 a bedzie 1.6 [b16a1]
a tu kilka części które trzeba do niego zaszczepić
i serce .... troszkę trzeba je doprowadzić do stanu używalności
a tutaj już zabawki do CRX'a
i reszta układanki
i niby na miejscu
porządek w śrubkach
o czegoś tu brakuje
ano tak wyskoczyło pod prysznic
tak jakoś szaro-buro
ale już nie jest
Misiek_lbn - Śro 03 Gru, 2008 marcel, tak z ciekawości, ile za sam swap cenicie
może być pwkubas - Śro 03 Gru, 2008 ladnie marcelinho podoba mi sie szkoda kurcze ze takich performensss gratow do francuzow nie ma zreszta juz na ten temat z eMem gadalem... bida.. lubie ogldac takie partsy Misiek_lbn - Śro 03 Gru, 2008 to trzeba się przerzucić na japończyka może kubas - Śro 03 Gru, 2008 nie... jeszcze nie... jakby mnie bylo stac na itra lub ctra to tak a w innym przypadku nie CHRZANEK - Śro 03 Gru, 2008 Foto koła zamachowego z "Jacksonem" w tle miażdży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!saxorulez - Śro 03 Gru, 2008 Marcel - kupa aparat bo te foty są fajne ale wstyd to w tej jakości na stronę wsadzaćCHRZANEK - Śro 03 Gru, 2008 Podejrzewam że to telefonem robione bo Marcel nie ma aparatu Michał - Czw 04 Gru, 2008 gdzieś zapodział
kup sobie taki tel jak ja mam . 200 zetaAnonymous - Czw 04 Gru, 2008 gdzies jest aparat ale gdzie to nie wiem
licze ze barto znajdzie swoj a moj i600 nie ogarnia przy sztucznym oswietleniu a nie zmienie go bo go lubie i mam w nim za duzo info M - Czw 04 Gru, 2008 marketingowo dosc wazne jest aby miec dobre i czyste zdjecia - mozna na tym zbudowac swoj wizerunek jak jedna firma tuningowa nox - Pią 05 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
Marcel - kupa aparat bo te foty są fajne ale wstyd to w tej jakości na stronę wsadzać
to samo chciałem napisac
makabrycznie te foty wyglądają przez co wygląda jak byście jelcze i stary robili a nie normalne auta Michał - Pią 05 Gru, 2008 troche przesadzasz
poka lepiej swoją fieste