Michał - Czw 24 Lip, 2008 kondziu, ale ja nie rozumiem po co mamy jechać na spot preludy ?
w srody jest spot talbotów, też mamy jechać ?
A co do poduszki. To nie chodzi o to ze mozna kupić taką za 150 tylko że samochód był uderzony poprstu ....KonradMK - Czw 24 Lip, 2008 racja
no dobra to wygląda na to że będzie lans na pompowanych 17"anjas - Czw 24 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
no dobra to wygląda na to że będzie lans na pompowanych 17"
czyli z Grodzia?
Fajnie. Ładna jest.KonradMK - Czw 24 Lip, 2008
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
no dobra to wygląda na to że będzie lans na pompowanych 17"
czyli z Grodzia?
Fajnie. Ładna jest.
chyba, no bo to http://moto.allegro.pl/it...wa_e_klasa.html
to raczej nie co? Michał - Czw 24 Lip, 2008 tym będziesz jechał jak poduszki ci pękną KonradMK - Czw 24 Lip, 2008 dobra, klamka zapadła, wygrał rozsądek. nowsze i pewniejsze auto będzie już niedługo. 1.9 tdi hatchback.Michał - Czw 24 Lip, 2008 haahhahahahaha Michał - Czw 24 Lip, 2008 kupił golfa 4
AHAHAHAHAH ZARAZ SPADNE Z KRZESŁA
kocham cie ty moj elwisowy czarnuchu Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 4 ? OMG most pasztetowy golf ever, niewazne czy GTI czy R32 Mick - Pią 25 Lip, 2008 I don't believe in that...CHRZANEK - Pią 25 Lip, 2008 Kondziu gratuluje zakupu nowego autka
VW nie najgorzej...
Mogłeś kupić auto z LPG a tego bym Ci nie wybaczył...Michał - Pią 25 Lip, 2008 ale by założył naklejkę "carbon luk" i odraxu +5 pkt respektu na miescie Vlodarsky - Pią 25 Lip, 2008 nie wiem po co był ten temat... i tak Kondzio zrobił po swojemu - sztuczne zamieszanie.PiTT - Pią 25 Lip, 2008 a idz w CHUIIIIII!!!!!!
KonradMK - Pią 25 Lip, 2008 Volkswageny były drogie. Znalazłem coś fajnego i Grażynie się spodobało od razu. Porządny wózek, mały przebieg, dzika fabia w dizlu