To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Luźny temat - jakie auto dla kobiety

Bad-i - Czw 21 Sie, 2008

mi napisał/a:
spokojnie, bez stresu - jeśli coś nieteges - masz mnie w rezerwie ^^D

w tym przypadku tez nie wychodzi na moje, bo wtedy Ty dostaniesz a nie ja ;D

mi - Czw 21 Sie, 2008

no jaki wybredny, e :/

[a prawie poruchałem, co za życie]

anjas - Czw 21 Sie, 2008

mi napisał/a:

no pech... a juz tyci-tyci brakowało :D

Bad-i - Czw 21 Sie, 2008

anjas napisał/a:
mi napisał/a:

no pech... a juz tyci-tyci brakowało :D

nawet nie bede sie staral sobie tego wyobrazić ^_^'

Anonymous - Czw 21 Sie, 2008

ziomek nie wiem moze juz ktos pytal ;D

czemu najwiekszy macho na forum kupuje kobiecie fajna porzadna fure a sam jezdzisz starym klio (jezdzisz?) i laguna??

;D ale dostane wpierdol

ps - Czw 21 Sie, 2008

my rzadzimy swiatem, a nami kobiety ;)
strick - Czw 21 Sie, 2008

Bad-i napisał/a:
anjas napisał/a:
mi napisał/a:

no pech... a juz tyci-tyci brakowało

nawet nie bede sie staral sobie tego wyobrazić

LoL
Ale by to wygladało, wielki Bad-i i chudziutki mi :D :D :D

Bart - Czw 21 Sie, 2008

strick napisał/a:

LoL
Ale by to wygladało, wielki Bad-i i chudziutki mi :D :D :D

Marek23 - Czw 21 Sie, 2008

JIMEK napisał/a:
czemu najwiekszy macho na forum kupuje kobiecie fajna porzadna fure a sam jezdzisz starym klio (jezdzisz?) i laguna??

Bad-i się ustatkował... A liczyłem, że kiedyś wprowadzi mnie do świata sexu i gangsterki. A teraz to najwyżej mogę wpaść na cole i paluszki :rotfl:

Bad-i - Czw 21 Sie, 2008

JIMEK napisał/a:
ziomek nie wiem moze juz ktos pytal ;D

;D ale dostane wpierdol

1. bardzo daleko mi do macho
2. kupuje kobiecie auto które ma sie jej podobać i ktore ja moge upalac, a clio nie jeżdze bo jest zepsute, pug tez, jeżdza paskiem :) (lagune tylko młóce)
3. a doyebac Ci ?? :]

Marek23 napisał/a:
JIMEK napisał/a:

Bad-i się ustatkował... A liczyłem, że kiedyś wprowadzi mnie do świata sexu i gangsterki. A teraz to najwyżej mogę wpaść na cole i paluszki :rotfl:

takich rzeczy się nie zapomina, to jak jazda na rowerze ;) - zawsze możesz wpaść i nie tylko na cole i paluszki :faja:

mi - Czw 21 Sie, 2008

Bad-i napisał/a:
bardzo daleko mi do macho

W rzeczy samej

Bad-i - Czw 21 Sie, 2008

mi napisał/a:
Bad-i napisał/a:
bardzo daleko mi do macho

W rzeczy samej Obrazek

;D - ty zboku ty

Bad-i - Pią 05 Wrz, 2008

Witam ponownie w tym jakze nudnym temacie.

Wczoraj po raz kolejny odwiedziłem salon Fusa zeby przetestowac BMW 320i sedan. Dlaczego to tak podkreslam, ano moze dlatego że do tej pory byłem tam już dwa razy i jeździłem 1ką i 3ką w dieslu :ost:

Wchodzę na umówione spotkanie i przemiły Pan do mnie mówi: dzisiaj jeździmy 320i (myślę sobie jest OK) po czym dodaje w coupe i cabrio T_T

Przyznam że byłem troche zawiedziony bo w ten sposób to nigdy nie wybiore auta lub kupię takie którym nie jeździłem. Ale szybko przemyslalem sprawe i zapytałem czy możemy przejechąć się M3 lub 335i które stoja przed salonem. Niestety okazało się że te samochody są juz zarezerwowane (jazdy tylko do 17) ale umowilismy sie na poniedziałek. Ogolnie to sam byłem w szoku jakie samochody testowe Fus posiada, Pan Tadeusz (czyli właściciel) M5, syn Piotrek M5, szef sprzedaży M5 :]

Mi przypadło auto córki (która akurat znam :D ) czyli wyżej wspomniana coupeta.

Runda testowa BMW FUS jest zawsze taka sama, czyli wyjeżdzamy na Ostrobramską, później w Fieldorfa, na most Siekierkowski, nawrót przy Panoramie i ogień w drugą strone do salonu.

Podchodzimy do samochodu i Pan pyta czy jedziemy z dachem czy bez, no to szybko odpowiadam że nie będziemy robić wioski i jedziemy zamknięci. Auto z zewnątrz wygląda bosko, czarny metalic, duża felga a w środku pełna kremowa skóra (efekt niesamowity).

Ok wsiadam naciskam start, łapię za Mkową kiere chce wrzucić Ien a tutaj automat. Myślę sobie FUCK - co za pech. Nie dość że cabrio, coupe, to jeszcze automat :( . No nic wyjeżdzamy spokojnie na Ostrobramską a Pan pilot już 3 razy mówi uwaga :ost:

I tak w sumie gadając, słuchając radia, ciesząc się przepięknym wnetrzem dojeżdżamy do Panoramy. Stajemy na swiatłach a obok z lewej X6 tez od Fusa a za nami M5 - jakie było moje ździwienie kiedy moj pilot otworzył szybę i zapytał czy się ścigamy o_O :]

No to ja lewar w lewo na M1 i czekam na zielone (przecież w końcu po to się tyle umawiam żeby odnieść sie do osiagów Laguny). Zapala sie zielone i ja pedał w podłoge, zero uślizgu nic, kompletne zero. Cisne obroty dochodza do czerwonego i lewar w dół (w końcu jest tak jak w rajdówkach ;D ), momentalnie wpada M2 a ja nadal z przodu. Wyjeżdzamy na 3/4 pasy: X6 na lewy a M5 na prawy i pała. Po jakiś 5 sekundach ich już nie widziałem i postanowiłem jednak wrócić do seryjnego ustawienia lewarka czyli D :faja:

Wrazenie przyspieszenia, marne. Pozniej jeszcze na dwoch wewnetrznych drogach docisnalem z miejsca M1 i M2 do konca ale mnie to nie powalilo. Moim zdaniem Laguna zjadla by ta 3ke masakrycznie. Oczywiscie powiedzialem to Panu ktory odrazu w katalogu sprawdzil ze to ma 8,8 w automacie i ze dla kobiety wystarczy (he he beju nie widziałeś jeszcze jak moja kobieta jeździ).

No i tyle, wrocilismy do salonu i sobie jeszcze chwile pogadalismy. Miedzy innymi na temat pieknej przeboskiej 330i w cupecie w pakiecie performance (obklejona, duze koła, kubły itd...) która stala przed salonem.

Martwi mnie troche fakt że taka 170 konna w automacie 3ka nie jedzie, moze w manualu będzie lepiej. Jedyne co rzeczywiscie cieszy to wnetrze i wyglad tego samochodu, siedząc w 3ce coupe w takim wyposazeniu czujemy sie jakbysmy siedzieli conajmniej w BMW serii 6. Jest wrecz idealna, wykończenie piekne, i nawet ta surowa deska nie przeszkadza.

Co ciekawe 320i coupe w skorze itd..... wychodzi taniej niz 320i sedan w M-Pakiecie.

W poniedzialek dam kolejne info ;)

Bad-i - Pią 05 Wrz, 2008

zamknijcie ten temat bo się własnie k.u.r.w.a. dowidziałem ze plany sie zmieniły :(
kubas - Pią 05 Wrz, 2008

bedzie evo ? ^_^'