To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - [auta] CO DALEJ?

Anonymous - Pon 20 Lip, 2009

RSSSS napisał/a:
Fuel napisał/a:
TOXIC napisał/a:
a co sie stalo z Megane R26R ?? Rok na rynku i juz nikt go nie chce ?? :D

chce tylko brakuje jakies 10 tys ojro :D

Provident, załatwią od ręki :lol2:

Pytałem niestety nie pozwalaja im takiej kasy nosić po domach :)

TOXIC - Pon 20 Lip, 2009

no faktycznie cena moze byc jeszcze dosc wysoka ;)

A ja ostatnio zainteresowaem sie Mazda :) dokladnie 3 MPS :) Mialem okazje pojezdzic paroma na okolocznosc wboru auta dla rodzicow :) i calkiem fajne to to :) zgrabne za zewnatrz i jeszcze fajniejsze wewnatrz :) A w gratisie 230kucykow zapewne podatnych na jakies dodatkowe dlubanie :) Nie wiem tyko jak to skreca :) Ale o tym pozniej bo nie wiem nawet jak skreca moje wlasne Clio :D

TOXIC napisał/a:
no faktycznie cena moze byc jeszcze dosc wysoka ;)

A ja ostatnio zainteresowaem sie Mazda :) dokladnie 3 MPS :) Mialem okazje pojezdzic paroma na okolocznosc wboru auta dla rodzicow :) i calkiem fajne to to :) zgrabne za zewnatrz i jeszcze fajniejsze wewnatrz :) A w gratisie 230kucykow zapewne podatnych na jakies dodatkowe dlubanie :) Nie wiem tyko jak to skreca :) Ale o tym pozniej bo nie wiem nawet jak skreca moje wlasne Clio :D

Toż to jak ford, na pewno skręca świetnie, a silnik pewnie ma jakieś bonusy w serii!

TOXIC napisał/a:
dokladnie 3 MPS :) A w gratisie 230kucykow
Chyba raczej 260KM ;)
TOXIC - Pon 20 Lip, 2009

p106rallye napisał/a:
TOXIC napisał/a:
dokladnie 3 MPS :) A w gratisie 230kucykow
Chyba raczej 260KM ;)

A no racja :) pomylelo mi sie :) 2.3l ma 170 a MPS przy turbince 260 :) swoja droga bardzo sympatyczny przyrost po dolozeniu turbinki :) :)
Najwazniejsze ze wewnatrz jest naprawde fajnie :) wnetrze moze nie za duze, nadal budza sie te same emocje co w hothatchu ale 4 osoby wygodnie podrozuja.

No a jak ktos chce wiecej zawsze moze miec to samo w wiekszej budzie :) Mazda 6 widze chodzi w podobnym przedziale cenowym :)

mi - Wto 21 Lip, 2009

trójka MPS nie jest szybsza od delty z 3 osobami i PsemTomaszem na pokładzie ej...
Mick - Wto 28 Lip, 2009

Co sądzicie o Seacie Leon Cupra z 2008 roku.

chodzi mi konkretnie o egzemplarz, którym jeździłem w radomiu, wiem, że nie oglądaliście go z bliska...

samochód jest w leasingu i ma ubezpieczenie wliczone w ratę leasingową.
mam możliwość przeniesienia na firmę leasingu i wrzucenia w koszta.

wiem, że miałem nie kupować samochodu, ale może coś się uda w tej kwestii zdziałać...

generalnie czy się komuś podoba czy nie to pomijam, chodzi mi o to, że ma on 2.0 T silnik i 240 KM, 5 drzwi, nawet sporo miejsca, koła 18' :/

czy ktoś kiedyś myslał o takim samochodzie na przyszłość, powiedzmy jako "dodatkowy" lub jedyny HotHatch?

CHRZANEK - Wto 28 Lip, 2009

Mick napisał/a:
Co sądzicie o Seacie Leon Cupra z 2008 roku.

Wolałbym Focusa Ph2 ST (pomimo tego że jest słabszy)
Też ma : 5 drzwi, nawet sporo miejsca

Mick napisał/a:
czy ktoś kiedyś myslał o takim samochodzie na przyszłość, powiedzmy jako "dodatkowy" lub jedyny HotHatch?

Do głowy by mi cos takiego nie przyszło...
Po prostu mnie sie nie podoba - wiem ze to pomijasz :)
Mick napisał/a:
generalnie czy się komuś podoba czy nie to pomijam

MoRToN - Wto 28 Lip, 2009

Nie. To minibus a nie HH. Plusem jest łatwe 300 kunia. Nawet fajnie wykończony w środku.
Mick - Wto 28 Lip, 2009

jakby nie patrzyć jest to Hatchback, a i przy okazji dobra moc, czy czyni go to HOTHATCHem?

wg mnie tak...

ciekawe co by było gdybym taki temat w Pimpie założył :) eM by zamknał :) :DD

nox - Wto 28 Lip, 2009

to taki HH trochę z doskoku jak dla mnie . Plusem fajny silnik i hmm to chyba tyle widze plusów w takim kontekście brał bym foke ST wg mnie fajniejsza pod wieloma względami .
206 Gti - Wto 28 Lip, 2009

"-"

Brzydki, wielki, klocowaty,pokraczny, drogi

"+"

Fajny hebel, silnik, rocznik.

Jestem na nie.

anjas - Wto 28 Lip, 2009

a może yaris t-sport? używany...
saxorulez - Wto 28 Lip, 2009

jak w dobrej cenie ja bym brał.. kolor torchę słabyja k do tego auta. Widziałem białego u mnie w garażu i podnosiłem szczenę z podłogi. W opcji 300KM z dobrym zawiasem zrobiło szybsze kółko na torze magazynu Performance Car niż R26Ri Focus RS takze jakoś to jedzie :)
Mick - Wto 28 Lip, 2009

kolor to nie problem, bo jak ustaliliśmy z Adamem zmiana koloru to koszt 2 tysi.

cena w sumie dobra, 34 raty leasingu zostały, w racie jest już ubezpieczenie i 5 letnia gwarancja. do tej pory wszystko robione u Free w serwisie.

musze się mocno nad tym zastanowić...