a co sie stalo z Megane R26R ?? Rok na rynku i juz nikt go nie chce ??
chce tylko brakuje jakies 10 tys ojro
Provident, załatwią od ręki
Pytałem niestety nie pozwalaja im takiej kasy nosić po domach TOXIC - Pon 20 Lip, 2009 no faktycznie cena moze byc jeszcze dosc wysoka
A ja ostatnio zainteresowaem sie Mazda dokladnie 3 MPS Mialem okazje pojezdzic paroma na okolocznosc wboru auta dla rodzicow i calkiem fajne to to zgrabne za zewnatrz i jeszcze fajniejsze wewnatrz A w gratisie 230kucykow zapewne podatnych na jakies dodatkowe dlubanie Nie wiem tyko jak to skreca Ale o tym pozniej bo nie wiem nawet jak skreca moje wlasne Clio Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
TOXIC napisał/a:
no faktycznie cena moze byc jeszcze dosc wysoka
A ja ostatnio zainteresowaem sie Mazda dokladnie 3 MPS Mialem okazje pojezdzic paroma na okolocznosc wboru auta dla rodzicow i calkiem fajne to to zgrabne za zewnatrz i jeszcze fajniejsze wewnatrz A w gratisie 230kucykow zapewne podatnych na jakies dodatkowe dlubanie Nie wiem tyko jak to skreca Ale o tym pozniej bo nie wiem nawet jak skreca moje wlasne Clio
Toż to jak ford, na pewno skręca świetnie, a silnik pewnie ma jakieś bonusy w serii!Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
TOXIC napisał/a:
dokladnie 3 MPS A w gratisie 230kucykow
Chyba raczej 260KM TOXIC - Pon 20 Lip, 2009
p106rallye napisał/a:
TOXIC napisał/a:
dokladnie 3 MPS A w gratisie 230kucykow
Chyba raczej 260KM
A no racja pomylelo mi sie 2.3l ma 170 a MPS przy turbince 260 swoja droga bardzo sympatyczny przyrost po dolozeniu turbinki
Najwazniejsze ze wewnatrz jest naprawde fajnie wnetrze moze nie za duze, nadal budza sie te same emocje co w hothatchu ale 4 osoby wygodnie podrozuja.
No a jak ktos chce wiecej zawsze moze miec to samo w wiekszej budzie Mazda 6 widze chodzi w podobnym przedziale cenowym mi - Wto 21 Lip, 2009 trójka MPS nie jest szybsza od delty z 3 osobami i PsemTomaszem na pokładzie ej...Mick - Wto 28 Lip, 2009 Co sądzicie o Seacie Leon Cupra z 2008 roku.
chodzi mi konkretnie o egzemplarz, którym jeździłem w radomiu, wiem, że nie oglądaliście go z bliska...
samochód jest w leasingu i ma ubezpieczenie wliczone w ratę leasingową.
mam możliwość przeniesienia na firmę leasingu i wrzucenia w koszta.
wiem, że miałem nie kupować samochodu, ale może coś się uda w tej kwestii zdziałać...
generalnie czy się komuś podoba czy nie to pomijam, chodzi mi o to, że ma on 2.0 T silnik i 240 KM, 5 drzwi, nawet sporo miejsca, koła 18'
czy ktoś kiedyś myslał o takim samochodzie na przyszłość, powiedzmy jako "dodatkowy" lub jedyny HotHatch?CHRZANEK - Wto 28 Lip, 2009
Mick napisał/a:
Co sądzicie o Seacie Leon Cupra z 2008 roku.
Wolałbym Focusa Ph2 ST (pomimo tego że jest słabszy)
Też ma : 5 drzwi, nawet sporo miejsca
Mick napisał/a:
czy ktoś kiedyś myslał o takim samochodzie na przyszłość, powiedzmy jako "dodatkowy" lub jedyny HotHatch?
Do głowy by mi cos takiego nie przyszło...
Po prostu mnie sie nie podoba - wiem ze to pomijasz
Mick napisał/a:
generalnie czy się komuś podoba czy nie to pomijam
MoRToN - Wto 28 Lip, 2009 Nie. To minibus a nie HH. Plusem jest łatwe 300 kunia. Nawet fajnie wykończony w środku.Mick - Wto 28 Lip, 2009 jakby nie patrzyć jest to Hatchback, a i przy okazji dobra moc, czy czyni go to HOTHATCHem?
wg mnie tak...
ciekawe co by było gdybym taki temat w Pimpie założył eM by zamknał nox - Wto 28 Lip, 2009 to taki HH trochę z doskoku jak dla mnie . Plusem fajny silnik i hmm to chyba tyle widze plusów w takim kontekście brał bym foke ST wg mnie fajniejsza pod wieloma względami .206 Gti - Wto 28 Lip, 2009 "-"
Brzydki, wielki, klocowaty,pokraczny, drogi
"+"
Fajny hebel, silnik, rocznik.
Jestem na nie.anjas - Wto 28 Lip, 2009 a może yaris t-sport? używany...saxorulez - Wto 28 Lip, 2009 jak w dobrej cenie ja bym brał.. kolor torchę słabyja k do tego auta. Widziałem białego u mnie w garażu i podnosiłem szczenę z podłogi. W opcji 300KM z dobrym zawiasem zrobiło szybsze kółko na torze magazynu Performance Car niż R26Ri Focus RS takze jakoś to jedzie Mick - Wto 28 Lip, 2009 kolor to nie problem, bo jak ustaliliśmy z Adamem zmiana koloru to koszt 2 tysi.
cena w sumie dobra, 34 raty leasingu zostały, w racie jest już ubezpieczenie i 5 letnia gwarancja. do tej pory wszystko robione u Free w serwisie.