FreeMan - Wto 18 Lis, 2008 1) Marcel
2) Bart
3) Nico
4) FreeMan
5) majk
6) jędruś
7) Karl Malołn
8.) paweł
9) Tiger
10) Rudziutki
11) TheMc
12) Jimek raczej sie wyrobi.The Mc - Wto 18 Lis, 2008 1) Marcel
2) Bart
3) Nico
4) FreeMan
5) majk
6) jędruś
7) Karl Malołn
8.) paweł
9) Tiger
10) Rudziutki
11) TheMc (moze +1)
12) Jimek raczej sie wyrobi.KonradMK - Wto 18 Lis, 2008 płacimy coś? bo mi zostało do końca miesiąca 28 zł i jak zapłacę dziś to za 8 zeta będę biedował...Anonymous - Wto 18 Lis, 2008 mamy 50zł w kasie z nadwyżki i 200zł za ostatni raz .... wiec chyba niestety coś bedzie trzeba zaplacic .... ziom ja mam 132zł wiec jestem lepszy - pożycz od żony Anonymous - Wto 18 Lis, 2008 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najlepsze spotkanie wg mnie jakie było do tej pory
super - dzieki chlopaki za ekstra zabawe dzis - do zobaczenia za tydzien CHRZANEK - Wto 18 Lis, 2008 Było klawo - mam świadomość że jestem najkiepściejszym kiepszczakiem z wszystkich grajacych ale przynajmniej było wesoło
No i chyba pierwszy raz drużyna w której grał mikołaj nie wygrała Michał - Śro 19 Lis, 2008 ehh, nie dałem rady ...Anonymous - Śro 19 Lis, 2008 RAdek daj spokoj ..... jest coraz lepiej, walczysz ziom, chcesz grac to jest najwazniejsze .... popracujemy nad pewnymi drobiazgami i bedzie dobrze
załuj majk,bo naprawde było SUPER wczoraj pP - Śro 19 Lis, 2008 było naprawde GRUBO.... przed, w trakcie i po..FreeMan - Śro 19 Lis, 2008 moim zdaniem bylo to najlepsze nasze spotkanie jak do tej pory.
Genialnie sie bawilem , i na maxa zmeczylem.
Tygrysie to ze ktos nie rzuca do kosza jak Majkel Jordan,nie znaczy ze jest najkiepsciejszy... Moj trener zawsze powtarzal ze najpierw dobra obrona a pozniej trafianie do kosza. W Twoim wykonaniu obrona jest bardzo dobra, co zresza sam kilka razy odczulem ,wiec naprawde nie masz czym sie przejmowac.
a dodatkowo przeciez tu chodzi o FUN, a nie o to ze dostalismy wczoraj 20 punktami od WAS !!
ps. sadze ze sposob z wybieraniem zawodnikow na zmiane da nam mozliwosc zdecydowanie bardziej wyrownanej rywalizacji. Mozna ogarnac jakies koszulki takie odblaskowe i bedziemy mieli problem mylenia sie w podaniach z glowy.
Było klawo - mam świadomość że jestem najkiepściejszym kiepszczakiem z wszystkich grajacych
zaraz po mnie pP - Śro 19 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Było klawo - mam świadomość że jestem najkiepściejszym kiepszczakiem z wszystkich grajacych
zaraz po mnie
może zamiast wybierania kto jest najgorszy (boję się, że na mnie wyjdzie ) zaproponujmy MVP spotkania ??The Mc - Śro 19 Lis, 2008
FreeMan napisał/a:
ps. sadze ze sposob z wybieraniem zawodnikow na zmiane da nam mozliwosc zdecydowanie bardziej wyrownanej rywalizacji. Mozna ogarnac jakies koszulki takie odblaskowe i bedziemy mieli problem mylenia sie w podaniach z glowy.
Dokladnie! to jest dobry pomysl, 2 stronna koszulka.
Moge ogrnac logo na przod, ksywa i nr z tyluKamilbike - Śro 19 Lis, 2008 Jest gdzies jakios opis tych ustawek, bo moze bym wpadl z bratem Jakby co to moge nawet wykombinowac grupe zapalencow basketowych w liczbie 5-8
Tak BTW geodetow jest 2 ulice ode mnie, chodzilem tam do pdst Anonymous - Czw 20 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
Jest gdzies jakios opis tych ustawek, bo moze bym wpadl z bratem Jakby co to moge nawet wykombinowac grupe zapalencow basketowych w liczbie 5-8
Tak BTW geodetow jest 2 ulice ode mnie, chodzilem tam do pdst
5-8 osoby dodatkowo chyba nam nie potrzeba (takie moje zdanie)..... bawimy sie forumowo - jak chcesz to wpadaj ....