To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - I LOVE THIS GAME - [next -> 1.02.2010]

FreeMan - Wto 18 Lis, 2008

1) Marcel
2) Bart
3) Nico
4) FreeMan
5) majk
6) jędruś
7) Karl Malołn
8.) paweł
9) Tiger
10) Rudziutki
11) TheMc
12) Jimek raczej sie wyrobi.

The Mc - Wto 18 Lis, 2008

1) Marcel
2) Bart
3) Nico
4) FreeMan
5) majk
6) jędruś
7) Karl Malołn
8.) paweł
9) Tiger
10) Rudziutki
11) TheMc (moze +1)
12) Jimek raczej sie wyrobi.

KonradMK - Wto 18 Lis, 2008

płacimy coś? bo mi zostało do końca miesiąca 28 zł i jak zapłacę dziś to za 8 zeta będę biedował...
Anonymous - Wto 18 Lis, 2008

mamy 50zł w kasie z nadwyżki i 200zł za ostatni raz .... wiec chyba niestety coś bedzie trzeba zaplacic .... ziom ja mam 132zł wiec jestem lepszy - pożycz od żony :rotfl:
Anonymous - Wto 18 Lis, 2008

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najlepsze spotkanie wg mnie jakie było do tej pory :jupi:

super - dzieki chlopaki za ekstra zabawe dzis - do zobaczenia za tydzien ;D

CHRZANEK - Wto 18 Lis, 2008

Było klawo - mam świadomość że jestem najkiepściejszym kiepszczakiem z wszystkich grajacych ale przynajmniej było wesoło :D

No i chyba pierwszy raz drużyna w której grał mikołaj nie wygrała :D :D :D

Michał - Śro 19 Lis, 2008

ehh, nie dałem rady ...
Anonymous - Śro 19 Lis, 2008

RAdek daj spokoj ..... jest coraz lepiej, walczysz ziom, chcesz grac to jest najwazniejsze .... popracujemy nad pewnymi drobiazgami i bedzie dobrze :)

załuj majk,bo naprawde było SUPER wczoraj :rotfl:

pP - Śro 19 Lis, 2008

było naprawde GRUBO.... przed, w trakcie i po..
FreeMan - Śro 19 Lis, 2008

moim zdaniem bylo to najlepsze nasze spotkanie jak do tej pory.

Genialnie sie bawilem , i na maxa zmeczylem.

Tygrysie to ze ktos nie rzuca do kosza jak Majkel Jordan,nie znaczy ze jest najkiepsciejszy... Moj trener zawsze powtarzal ze najpierw dobra obrona a pozniej trafianie do kosza. W Twoim wykonaniu obrona jest bardzo dobra, co zresza sam kilka razy odczulem ,wiec naprawde nie masz czym sie przejmowac.

a dodatkowo przeciez tu chodzi o FUN, a nie o to ze dostalismy wczoraj 20 punktami od WAS !!

ps. sadze ze sposob z wybieraniem zawodnikow na zmiane da nam mozliwosc zdecydowanie bardziej wyrownanej rywalizacji. Mozna ogarnac jakies koszulki takie odblaskowe i bedziemy mieli problem mylenia sie w podaniach z glowy.

np.cos takiego

http://www.allegro.pl/ite...oszulka_xl.html

KonradMK - Śro 19 Lis, 2008

CHRZANEK napisał/a:
Było klawo - mam świadomość że jestem najkiepściejszym kiepszczakiem z wszystkich grajacych

zaraz po mnie :D

pP - Śro 19 Lis, 2008

KonradMK napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Było klawo - mam świadomość że jestem najkiepściejszym kiepszczakiem z wszystkich grajacych

zaraz po mnie :D

może zamiast wybierania kto jest najgorszy (boję się, że na mnie wyjdzie :wall: ) zaproponujmy MVP spotkania ??

The Mc - Śro 19 Lis, 2008

FreeMan napisał/a:

ps. sadze ze sposob z wybieraniem zawodnikow na zmiane da nam mozliwosc zdecydowanie bardziej wyrownanej rywalizacji. Mozna ogarnac jakies koszulki takie odblaskowe i bedziemy mieli problem mylenia sie w podaniach z glowy.

np.cos takiego

http://www.allegro.pl/ite...oszulka_xl.html

Dokladnie! to jest dobry pomysl, 2 stronna koszulka.
Moge ogrnac logo na przod, ksywa i nr z tylu

Kamilbike - Śro 19 Lis, 2008

Jest gdzies jakios opis tych ustawek, bo moze bym wpadl z bratem ;) Jakby co to moge nawet wykombinowac grupe zapalencow basketowych w liczbie 5-8

Tak BTW geodetow jest 2 ulice ode mnie, chodzilem tam do pdst :]

Anonymous - Czw 20 Lis, 2008

Kamilbike napisał/a:
Jest gdzies jakios opis tych ustawek, bo moze bym wpadl z bratem ;) Jakby co to moge nawet wykombinowac grupe zapalencow basketowych w liczbie 5-8

Tak BTW geodetow jest 2 ulice ode mnie, chodzilem tam do pdst :]

5-8 osoby dodatkowo chyba nam nie potrzeba (takie moje zdanie)..... bawimy sie forumowo - jak chcesz to wpadaj ....

ktory rocznik jestes?