To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

anjas - Śro 04 Lut, 2009

k-mart napisał/a:
gears of war jest nieciekawe

prawda. Zapuśliłem demo, pograłem 5 minut i olałem temat.
Nie podoba mi się.

Michał - Śro 04 Lut, 2009

ja juz dziękuje viscie.
oczywiscie gears sie nie odpala.

Kamilbike - Wto 10 Lut, 2009

Ja gearsa pozyczam od kumpla juz od tygodnia i cos pozyczyc nie moge.
pP - Pią 20 Lut, 2009

nowy Colin: DIRT2

Michał - Pią 20 Lut, 2009

colin jest dla wieśniaków@Marek23 :D
nowy rysiek

Michał - Pią 20 Lut, 2009

Dobra, zgrałem
Assassin's Creed

Ubisoft Studios ( producent )
Ubisoft ( wydawca )
Cenega Poland ( dystrybutor PL )
gry akcji ( TPP )
tryb gry: single player nośnik: 1 DVD
Cytat:
Assassin's Creed to gra akcji, kładąca silny nacisk na elementy, związane ze skradaniem się. Twórcami tytułu są ludzie, odpowiedzialni za powstanie Prince of Persia: The Sands of Time - nie dziwi więc wiele podobieństw do tego hitu.

zobaczyłem na ps3 najpierw i sie zajarałem. NJiedawno wyszła na pieca wiec download z sieci.
Sama rozgrywka przypomina serię Hitman w wersji średniowiecznej. Kolejne misje mają ten sam schemat: przyjmujemy zlecenie, nie zwracając na siebie uwagi zbliżamy się do celu, wykonujemy zadanie i oddalamy się z miejsca zbrodni (oczywiście im szybciej, tym lepiej). Brzmi mało skomplikowanie, ale w praktyce prezentuje się znakomicie. Nasz bohater wiele czasu spędza na przemykaniu się z jednego ukrycia do drugiego, wspinaczce, wykonywaniu karkołomnych akrobacji, a także walce. Ciekawie rozwiązano problem sterowania Altairem: niektóre czynności (np. wspinanie, skakanie, wtapianie się w tłum i krycie się w cieniu) wykonujemy używając tylko jednego przycisku. Wystarczy go uaktywnić i nasz bohater sam dba o siebie (np. wdrapuje się na dach budynku, pokonując po drodze kilka przeszkód, albo niepostrzeżenie dołącza do grupy przechodzących mnichów). Z kolei walka wymaga od nas większej zręczności palców: pojedynki są dynamiczne, dysponujemy dość dużą ilością ciosów. Szczególnie godne polecenia są znakomite uniki, które stosujemy wyczekując na dogodny moment do ataku. Bardzo często mamy możliwość wyboru: przejść daną lokację cichaczem lub wyrąbać sobie drogę mieczem. Ten drugi sposób jest bardziej widowiskowy, ale zarazem czasochłonny i niebezpieczny. Wersja reżyserska zawiera kilka nowych rodzajów misji jak eskortowanie informatora, zabijanie łuczników, bieg po dachach na czas oraz niszczenie straganów.

Bardzo ważnym elementem rozgrywki jest umiejętne postępowanie z postaciami bohaterów niezależnych. Zadanie wypełniamy w miastach pełnych ludzi, a to jak ich traktujemy ma niebagatelny wpływ na powodzenie misji. I tak na przykład skacząc z dachu w sam środek tłumu, możemy liczyć na podejrzaną reakcję przechodniów. Część z nich ucieka, inni wskazują nas palcami, co prędzej czy później powoduje zainteresowanie strażników. Przedzierając się przez zatłoczone zaułki możemy powoli się przesuwać, przeciskając między ludźmi lub też przyjąć postawę zabijaki i osiłka, rozpychając się i przewracając stających nam na drodze. Czasami wzbudzimy respekt i ludzie sami schodzą z drogi, ale możemy także narazić się na wrogą reakcję i spowodować atak. A przecież jesteśmy zabójcą i zwracanie na siebie uwagi nie powinno leżeć w naszej naturze.

anjas - Pią 20 Lut, 2009

nuuuudne to
k-mart - Pią 20 Lut, 2009

a mi sie bardzo podobalo, dwa razy przeszedlem na ps3 :)
Anonymous - Pią 20 Lut, 2009

Michał napisał/a:
http://torrenty.org/

zobaczcie czy działa
musze kupić viste niestety ...

ja wypożyczam tylko z tej wypożyczalni ;D i filmy i gry na PS2 i PSP :jupi:

GeKo - Pią 20 Lut, 2009

Marcel 08 napisał/a:
Michał napisał/a:
http://torrenty.org/

zobaczcie czy działa
musze kupić viste niestety ...

ja wypożyczam tylko z tej wypożyczalni ;D i filmy i gry na PS2 i PSP :jupi:

Marcel, padłem. To chyba największa wypożyczalnia w Polsce.

anjas - Pią 20 Lut, 2009

k-mart napisał/a:
a mi sie bardzo podobalo, dwa razy przeszedlem na ps3

a mi się znudziło po godzinie grania.
wygląda zajebiście, ale jakieś takie mało wciągające

k-mart - Pią 20 Lut, 2009

Teraz ogarniam GTA Liberty City. W sumie nabylem pol roku temu, ale jakos dopiero w tym tyg mnie wciagnelo :)
Michał - Nie 22 Lut, 2009

kej
musimy jakiegoś ftpa ogarnąć , bedziemy sie wymieniać grami coś czuje :)

k-mart - Nie 22 Lut, 2009

Jak najbardziej.
Tylko ze w tym tygodniu mam kompa w serwisie :/

pP - Pon 23 Lut, 2009

a ja Panowie wymieniłem lapa na mojego starego kompa od siostry :D
dobra karta siedzi także, lfs będzie uskuteczniany :jupi: