e tam, no daj spokój ziom, za bardzo bierzesz to do siebie
a jakbym napisał, wchodzi Badi do KFC i mówi, ten kurczak śmierdzi, a sprzedawca jest gorąco to musi śmierdzieć - uważam, że zbyt osobiście to odebrałeś, chociaż nie wiem czemu
żart głupi, ale nie spodziewałem się po Tobie takiej reakcji
moze za bardzo ale generalnie nie toleruje zartów o bliskich mi osobach i w tym przypadku miejscu przez nia prowadzonym.
ok, po w takim razie w pełni Cię rozumiem i cofam głupi żart
tylko tak jak pisałem nie był skierowany personalnie, bardziej taki sytuacyjny bo oglądałem Misia wczoraj
Bad-i - Czw 16 Lip, 2009 no i wrocilem, jedzonko tak jak zawsze bardzo dobre (przypominam ze nigdy nie narzekalem na jedzenia a tylko na sposob podania i obsluge).
Obsluga bez zarzutow, fakt ze nie bylo duzo osob ale wszystko bylo tak jak powinno (a ze kolega nauczyl mnie na co mam patrzec to specjalnie zwracalem uwage)
Milym zaskoczeniem na koniec bylo; Pani kelnerka dala mi do wypelnienia kwestionariusz o karte rabatowa ktora podobno mam dostac pocztą - bardzo pozytywne to bylo serio, tym bardziej ze bywam tam min raz/tydzien.
p.s. aha i bardzo przepraszam Marcela oraz Paule - sorry mialem jakis taki ciezki dzien ze wszystko mi wylecialo. Nastepnym razem sie poprawie Michał - Czw 16 Lip, 2009
Cytat:
nie toleruje zartów o bliskich mi osobach
to sobie rudy przypomnij jak mi jechałeś że eskłorteza kupiłem ...
ale generalnie PEACE !!
a żart dobry, jak zawsze w wykonaniu pitta
opie.... wszystko !! Rudello - Pią 17 Lip, 2009
Michał napisał/a:
to sobie rudy przypomnij jak mi jechałeś że eskłorteza kupiłem ...
ale generalnie PEACE !!
Bo ja jestem taki brutal
Michał napisał/a:
a żart dobry, jak zawsze w wykonaniu pitta
opie.... wszystko !!
Caly czas uwazam ze słaby (nie tem poziom) nawet jezeli chodzi o KFC Michał - Pią 17 Lip, 2009 moja siora zapina czesto do soto (mieszka w tym bloku ) i jest zadowolnaFreeMan - Pią 17 Lip, 2009 bylismy dzis z Ania. Zajmowal sie nami sam Mistrz Sushi. Bylo poprostu mega przepysznie. Mnie oczywiscie znowu zauroczyla zupa , a moja Żone pieczony łosos.
Obsluga mega, zarcie mega, wszystko mega. ale jestem przejedzony... mega.Bad-i - Pią 17 Lip, 2009 Krzychu nie wiem czy wiesz ale w Warszawie otworzyli super body sushi
p.s. mozemy zrobic tam spota tylko bez żon Rudello - Sob 18 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
Krzychu nie wiem czy wiesz ale w Warszawie otworzyli super body sushi
no własnie, watz up?? FreeMan - Sob 18 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
Krzychu nie wiem czy wiesz ale w Warszawie otworzyli super body sushi
p.s. mozemy zrobic tam spota tylko bez żon
i'm in ! Borak pewnie tesh saxorulez - Sob 18 Lip, 2009
FreeMan napisał/a:
Borak
jestem Bad-i - Sob 18 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Borak
jestem
ale tam są czyste dziewczyny, także nie zasmakujesz prawdziwego łososia Bad-i - Pon 27 Lip, 2009 no i kolejna pochwa dla Soto. Jedzenie dobre, serwis ok i do tego pierwszy raz (ale miły) free gifty od szefa kuchni (na prawde miłe zaskoczenie)Rudello - Pon 27 Lip, 2009
Cytat:
serwis ok i do tego pierwszy raz (ale miły) free gifty od szefa kuchni (na prawde miłe zaskoczenie)
Bad-i - Pon 27 Lip, 2009 Rudello czy to Twoja sprawka, czy juz sie do nas przyzwyczaili ??Rudello - Pon 27 Lip, 2009 może sie przyzwyczaili