Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - JDM Stickers i nie tylko JDM
Michał - Wto 31 Mar, 2009 to powiedz kochany, ile ton tych pampersów kupiłeś ?? Anonymous - Wto 07 Kwi, 2009 Joł, jak tam sprawy z naklejkami HH.org i Dr.Prof?
Tydzień po świętach planuje coś pojechać, i przydałoby się firmowe oklejenie(troche rdzy wychodzi i trzeba czymś przykryć )
Wiem wiem że teraz masz inne rzeczy na głowie M - Wto 07 Kwi, 2009 Jutro rano odgruzuje temat.Anonymous - Wto 07 Kwi, 2009 a czy ja też mógł bym dostać naklejkę hh.org
Proszę;)Anonymous - Wto 07 Kwi, 2009 grifin, nie proś o nic przez najbliższy rok to może dostaniesz... coś innego niż warny
Wogóle co z Twoim Coltem? załóż gdzieś temata, porób foty itp.Jakarti - Wto 07 Kwi, 2009
AndreXSi napisał/a:
Wogóle co z Twoim Coltem? załóż gdzieś temata, porób foty itp.
sorry, ale jedyne co mi do glowy przychodzi to, ze Andre Cie wbił na muke Anonymous - Wto 07 Kwi, 2009 Jaka, nie o to chodziło
Griffin mógłby sie wykazac troche w takim swoim temacie założonym np. w hydeparku(fakt, w technicznym troche ten temat nie pasuje), i moglibyśmy może pokierować go w dobrą stronę co o tym myślą władze?Jakarti - Wto 07 Kwi, 2009 "są granice, których przekraczać nie wolno"Anonymous - Wto 07 Kwi, 2009 Mi zdawało się ze techniczny jest właśnie najbardziej odpowiednim działem , ponieważ w Colcie cały czas wychodzą rożnego rodzaju "kwiatki" i mając na względzie waszą większa wiedzę motoryzacyjna a także doświadczenie liczę/yłem na pomoc.
A temat założyłem też częściowo mając nadzieje ze skoro kolega Mr Lucky 13 założył podobny temat to może i mój zostanie.106 - Wto 07 Kwi, 2009 napisz do anjasa na pw.. moze cos na to zaradzi i uda sie zlinkowac twoj temat
bezposrednio na portaluM - Wto 07 Kwi, 2009 Kurna ale czy to jest o tym temat?106 - Wto 07 Kwi, 2009
eM napisał/a:
Jutro rano odgruzuje temat.
a czy juz jest jutro rano? Michał - Wto 07 Kwi, 2009 anjas - Śro 08 Kwi, 2009
106 napisał/a:
napisz do anjasa na pw.. moze cos na to zaradzi i uda sie zlinkowac twoj temat
bezposrednio na portalu
czekałem na PW przez cały wieczór i ranek i nic. Teraz to już nie pisz bo i tak za późno... a miało iść na stronę główną... Anonymous - Śro 08 Kwi, 2009 Anjas Dzięki za chęci , już mój temat jest w odpowiednim dziale