To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] Rajd Polski 2009 runda WRC

Marek23 - Czw 25 Cze, 2009

Wlasnie rozmawialem przez telefon ze znajomym, ktory byl na testowym. Wizualnie Holek nic nie jechal...Loeb podobno masakra :jupi:
OSKAR - Czw 25 Cze, 2009

Marek23 napisał/a:
Wizualnie Holek nic nie jechał...

To może znaczyć,ze albo nie umie jeździć i kreci tylko 9 sekund mniej od Loeba :) :)

Albo jechał swoim spokojnym tempem,żeby pilot mógł wszystko jeszcze raz sprawdzić notatki i dlatego "aż" 9 sekund do francuza dostał ;d ;d

Marek23 napisał/a:
Loeb podobno masakra :jupi:

No tutaj nie ma co się dziwić,przecież on musi ;d ;d Mam nadziej,że nie jechał pełną Qrwą ;d

OSKAR napisał/a:
Albo jechał swoim spokojnym tempem,żeby pilot mógł wszystko jeszcze raz sprawdzić notatki i dlatego "aż" 9 sekund do francuza dostał

Od kiedy na testowym sprawdza sie notatki?

OSKAR - Czw 25 Cze, 2009

Mareczku no przeciez pisze to ironicznie a ty juz sie cisnieniujesz ;d ;d ;d :devil:
Greg - Czw 25 Cze, 2009

Loeb to jakiś typ nie z tej ziemi, ja nie wiem skąd się takie talenty biorą i jak je doskonalić. :) Gość jest niesamowity, jedzie jak po sznuru. Bezbłędny...

Spoko, luzik. Po prostu nie lubie tej polskiej malyszomani typu adam na nartach, robert w bolidzie atakuje,itd. Poza tym lubie byc na forum niemily i tak juz zostanie.
OSKAR - Czw 25 Cze, 2009

Marek23 napisał/a:
Poza tym lubie byc na forum niemily i tak juz zostanie.

I za to cie wszyscy tu kochamy ;d ;d

A Mi szczególnie ;d ;d ;d

:jupi:
Greg - Czw 25 Cze, 2009

Marek23 napisał/a:
Spoko, luzik. Po prostu nie lubie tej polskiej malyszomani typu adam na nartach, robert w bolidzie atakuje,itd.

Poruszyłeś moją ulubioną, drażliwą kwestię. ;D

Nie jestem na szczęście jakimś wielkim lokalnym patriotą, nie jestem też jednym z tych co się zarzekali i wróżyli że Hołek sklepie czołówkę światową. Nie sądzę. I wcale nie będę z tego tytułu płakał. :>

We'll see... Ja się już doczekać nie mogę. :faja:

GeKo - Czw 25 Cze, 2009

Moje 0,03 PLN fabryczni kosmos Hirvonene mega agresywnie na zywiol - najpiekniej IMO. Loeb od cyrkla. Holek, auto jechalo jakby na o polowe nizszych obrotach od szpicy, wiec albo az tak sie zestarzal i nie ogarnia albo nie cisnal lub cos z autem bylo, bo naprawde i na ucho i wizualnie duzo duzo wolniej. Oski beda miec rajd szynowy, koleiny maja po 40cm. Cetinkaya ta dupa z Turcji nawet ogarniala. I minalem sie z kims od nas przy wejsciu na strefe. Biala koszulka Hh.org ogolona glowka :D ale nie mialem sie jak przywitac. Pozdro Jutro grabowka 3KM 2 hopy :)
tomecki - Czw 25 Cze, 2009

właśnie rozmawiałem z kolegą który był na testowym - potwierdza to co piszecie,
a ja właśnie wyjeżdżam na oglądarę ! :jupi:

Anonymous - Pią 26 Cze, 2009

Pojechałęm ;D
106 - Pią 26 Cze, 2009

wyniki

splity
http://www.wrc.com/jsp/in...009&rally_id=PL

czasy
http://wrc.com/jsp/index....tegory=&stage=2

:)

Bad-i - Pią 26 Cze, 2009

Hołek 11 po SS2 - oby sie rozkrecil. Nie slucham Marka bo sie nie zna, Hołek i tak zrobi mega wynik a "on" będzie klękał ;D
106 - Pią 26 Cze, 2009

holek 6ty na os3 (przed solbergami, ogierem) i 9 po osie ... co by nie bylo to juz
jest dobrze .. jak kolwiek sie rajd dla nie go skonczy. szacunek :)