To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009

no i fantastycznie......

W czasie Rajdu Zamkowego, 3 liga moze pojechac ale na koncu stawki i bez pomiaru czasu :( .

Uzasadnienie jakie uslyszalem; poniewaz jeden zawodnik ktory czesto jezdzil juz zapewnil sobie tytul nie ma sensu zeby inni jechali po pietruszke.

Na to ja odpowiadam, wie Pan ja teoretycznie moglbym walczyc o IIgie miejsce w generalce.

ODP: hmm, ale wie Pan, 3 liga nie cieszy sie popularnoscia. Pewnie bedzie malo zawodnikow a zeby zrobic 3lige to trzeba spelnic kilka wymogow na ktore nie mamy budżetu.

No i tyle w tym temacie :( - trudno ze wzgledu na punkty jedziemy bez czasu :(

co gorsze, np Rajd Porębski czyli elinacja RD3L mimo ze daje punkty to nie daje ich do rankingu kończącego sezon. Czyli zeby uproscic, w tym roku nie mozna juz zdobyc wiecej punktow zeby poprawic pozycje w klasyfikacji.

Tutaj klasyfikacja na 3 rajdy przed koncem sezonu
http://www.pzm.com.pl/raj...t/generalna.pdf

szkoda ze wszystkie 3 sie nie odbędą...
ciekawe tylko czy jak ktos pojedzie Zamkowy na koncu stawki to czy te 7 punktow do licencji bedzie tez dodane do powyzszego rankingu :] (wtedy mamy szanse na v-ce mistrzostwo hahahhahaha)

saxorulez - Pon 21 Wrz, 2009

Bart a czy to nie jest torchę tak ze przespałeś sezon?? Marcin M jeżdził i ma 57pkt a kolejny zawodnik 16.. a patrząc na frekfencję widać że tylko on jeżdził
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009

popieram łukasza ziom .... nie marudz teraz tylko pelna mobilizacja na 2010 ;D
Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009

saxorulez napisał/a:
Bart a czy to nie jest torchę tak ze przespałeś sezon?? Marcin M jeżdził i ma 57pkt a kolejny zawodnik 16.. a patrząc na frekfencję widać że tylko on jeżdził

czy przespałem, hmmm nie. Poprostu z gory bylem skazany na brak starów na szutrze. Co do Marcina to sie zgadza (chociaz i tak byl najszybszy we wszystkich oprocz Kormorana).

Zreszta widac po wynikach i frenfancji: zobacz ilu zawodnikow pojechalo Warszawski a ilu szutry.........Malo osob stac zeby zmieniac zawias oraz odbudowywac fure co rajd....

ŁukaszS3 - Pon 21 Wrz, 2009

Bad-i napisał/a:
Radek kazał jechać Cieszynke to jedziemy ;)

Noclegownie macie już ogarniętą?

Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Radek kazał jechać Cieszynke to jedziemy ;)

Noclegownie macie już ogarniętą?

nie no co ty, jeszcze nie

Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009

Bad-i napisał/a:
Poprostu z gory bylem skazany na brak starów na szutrze. Co do Marcina to sie zgadza (chociaz i tak byl najszybszy we wszystkich oprocz Kormorana).

Proponowałem Pomoc , Nawet Można by byo Pomyśleć nad zamknięciem na szybko odcinka Wymój -Mańki :faja:

Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009

niestety za duzo rzeczy sie nalozylo, nie bylo szans i tyle. Asfalty moge jechac.
CHRZANEK - Wto 22 Wrz, 2009

Powiem tak:

Oczywiście decyzje podejmuje szef zespołu (czytaj Badi)

NIemniej jednak zasugerowałem że w obecnej sytuacji trzeba uciułać punkty do licencji, no i koniecznie pojechać Barbare cieszyńską w ramach treningu, fanu z jazdy oraz w celu poznania południowej ekipy HH.ORG.

Ludzie przychodzą na WRC nie tylko oglądać Loeba ale także wyczyny Novikowa :D
Bad-i będzie polski Novikowem :) Wystarczy że "skoryguje" opis :D :D :D

Tak czy inaczej jeszcze coś pojedziemy.

PieQt - Wto 22 Wrz, 2009

CHRZANEK napisał/a:
Bad-i będzie polski Novikowem :)

za stary na Novikowa ;-)

vojt3k - Wto 22 Wrz, 2009

Jechać Jechać !:)
Bad-i - Czw 24 Wrz, 2009

Panowie jak sie okazalo w Rajdzie Dolnoslaskim mozna dostac 14 pkt do licencji RI. Niestety rajd praktycznie zaczyna sie w poniedzialek wieczorem a konczy w sobote. Ze wzgledu na to Radek nie moze pojechac jako pilot. Any ideas kto by byl chetny na taki tygodniowy wypad.

ponizej regulamin
http://www.rajd.dolnoslas..._9_i_9b_rpp.pdf

martin.h - Czw 24 Wrz, 2009

Bad-i napisał/a:
Panowie jak sie okazalo w Rajdzie Dolnoslaskim mozna dostac 14 pkt do licencji RI. Niestety rajd praktycznie zaczyna sie w poniedzialek wieczorem a konczy w sobote. Ze wzgledu na to Radek nie moze pojechac jako pilot. Any ideas kto by byl chetny na taki tygodniowy wypad.

ponizej regulamin
http://www.rajd.dolnoslas..._9_i_9b_rpp.pdf

:wall:
Ci ludzie z AK Ziemi Kłodzkiej są po.je.bani. Za granicą da się wszystko tak zorganizować, że rajd wraz z odbiorem dokumentów i zapoznaniem trwa 3-4 dni. A u nas tydzień.

Bad-i - Czw 24 Wrz, 2009

no dokladnie, w sumie mozna tez pojechac i zaczac od srody rano, ale wtedy jedziemy tylko jedna eliminacje - troche bez sensu jechac tyle km zeby dostac 7 jak mozna dostac 14 pkt :(
106 - Czw 24 Wrz, 2009

pojebalo mi sie wczoraj na silce cos w plecach i od dzis chodze na rehabilitacje :D

mam reh. m.in. 1,2,5,6,7,8,9,12 :/ gdyby nie to bylbym w stanie... w pracy mysle
do ogarniecia bez problemu....

gdybym cudownie ozdrowial to dam znac

jak cos daj ogloszenie na hoga... kogos ci wybierzemy :)

ewentualnie moze geko... lub....

lagadula :D