W czasie Rajdu Zamkowego, 3 liga moze pojechac ale na koncu stawki i bez pomiaru czasu .
Uzasadnienie jakie uslyszalem; poniewaz jeden zawodnik ktory czesto jezdzil juz zapewnil sobie tytul nie ma sensu zeby inni jechali po pietruszke.
Na to ja odpowiadam, wie Pan ja teoretycznie moglbym walczyc o IIgie miejsce w generalce.
ODP: hmm, ale wie Pan, 3 liga nie cieszy sie popularnoscia. Pewnie bedzie malo zawodnikow a zeby zrobic 3lige to trzeba spelnic kilka wymogow na ktore nie mamy budżetu.
No i tyle w tym temacie - trudno ze wzgledu na punkty jedziemy bez czasu
co gorsze, np Rajd Porębski czyli elinacja RD3L mimo ze daje punkty to nie daje ich do rankingu kończącego sezon. Czyli zeby uproscic, w tym roku nie mozna juz zdobyc wiecej punktow zeby poprawic pozycje w klasyfikacji.
szkoda ze wszystkie 3 sie nie odbędą...
ciekawe tylko czy jak ktos pojedzie Zamkowy na koncu stawki to czy te 7 punktow do licencji bedzie tez dodane do powyzszego rankingu (wtedy mamy szanse na v-ce mistrzostwo hahahhahaha)saxorulez - Pon 21 Wrz, 2009 Bart a czy to nie jest torchę tak ze przespałeś sezon?? Marcin M jeżdził i ma 57pkt a kolejny zawodnik 16.. a patrząc na frekfencję widać że tylko on jeżdziłAnonymous - Pon 21 Wrz, 2009 popieram łukasza ziom .... nie marudz teraz tylko pelna mobilizacja na 2010 Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
Bart a czy to nie jest torchę tak ze przespałeś sezon?? Marcin M jeżdził i ma 57pkt a kolejny zawodnik 16.. a patrząc na frekfencję widać że tylko on jeżdził
czy przespałem, hmmm nie. Poprostu z gory bylem skazany na brak starów na szutrze. Co do Marcina to sie zgadza (chociaz i tak byl najszybszy we wszystkich oprocz Kormorana).
Zreszta widac po wynikach i frenfancji: zobacz ilu zawodnikow pojechalo Warszawski a ilu szutry.........Malo osob stac zeby zmieniac zawias oraz odbudowywac fure co rajd....ŁukaszS3 - Pon 21 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
Radek kazał jechać Cieszynke to jedziemy
Noclegownie macie już ogarniętą?Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Radek kazał jechać Cieszynke to jedziemy
Noclegownie macie już ogarniętą?
nie no co ty, jeszcze nieAnonymous - Pon 21 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
Poprostu z gory bylem skazany na brak starów na szutrze. Co do Marcina to sie zgadza (chociaz i tak byl najszybszy we wszystkich oprocz Kormorana).
Proponowałem Pomoc , Nawet Można by byo Pomyśleć nad zamknięciem na szybko odcinka Wymój -Mańki Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009 niestety za duzo rzeczy sie nalozylo, nie bylo szans i tyle. Asfalty moge jechac.CHRZANEK - Wto 22 Wrz, 2009 Powiem tak:
Oczywiście decyzje podejmuje szef zespołu (czytaj Badi)
NIemniej jednak zasugerowałem że w obecnej sytuacji trzeba uciułać punkty do licencji, no i koniecznie pojechać Barbare cieszyńską w ramach treningu, fanu z jazdy oraz w celu poznania południowej ekipy HH.ORG.
Ludzie przychodzą na WRC nie tylko oglądać Loeba ale także wyczyny Novikowa
Bad-i będzie polski Novikowem Wystarczy że "skoryguje" opis
Tak czy inaczej jeszcze coś pojedziemy.PieQt - Wto 22 Wrz, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i będzie polski Novikowem
za stary na Novikowa vojt3k - Wto 22 Wrz, 2009 Jechać Jechać !:)Bad-i - Czw 24 Wrz, 2009 Panowie jak sie okazalo w Rajdzie Dolnoslaskim mozna dostac 14 pkt do licencji RI. Niestety rajd praktycznie zaczyna sie w poniedzialek wieczorem a konczy w sobote. Ze wzgledu na to Radek nie moze pojechac jako pilot. Any ideas kto by byl chetny na taki tygodniowy wypad.
Panowie jak sie okazalo w Rajdzie Dolnoslaskim mozna dostac 14 pkt do licencji RI. Niestety rajd praktycznie zaczyna sie w poniedzialek wieczorem a konczy w sobote. Ze wzgledu na to Radek nie moze pojechac jako pilot. Any ideas kto by byl chetny na taki tygodniowy wypad.
Ci ludzie z AK Ziemi Kłodzkiej są po.je.bani. Za granicą da się wszystko tak zorganizować, że rajd wraz z odbiorem dokumentów i zapoznaniem trwa 3-4 dni. A u nas tydzień.Bad-i - Czw 24 Wrz, 2009 no dokladnie, w sumie mozna tez pojechac i zaczac od srody rano, ale wtedy jedziemy tylko jedna eliminacje - troche bez sensu jechac tyle km zeby dostac 7 jak mozna dostac 14 pkt 106 - Czw 24 Wrz, 2009 pojebalo mi sie wczoraj na silce cos w plecach i od dzis chodze na rehabilitacje
mam reh. m.in. 1,2,5,6,7,8,9,12 gdyby nie to bylbym w stanie... w pracy mysle
do ogarniecia bez problemu....
gdybym cudownie ozdrowial to dam znac
jak cos daj ogloszenie na hoga... kogos ci wybierzemy