Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
KarQ - Czw 23 Wrz, 2010
Vlodarsky napisał/a:
3. KarQ civic ?
Zgadza się. Stabilizator tył, wymiana stabilizatora przód, olej. Damy radę do 9.X? To załapię się na Radom Janusz - Czw 23 Wrz, 2010
Cytat:
Zgadza się. Stabilizator tył, wymiana stabilizatora przód, olej. Damy radę do 9.X? To załapię się na Radom
noo i to sie mi podoba... mysle ze honorowo Marek powinien pozmieniać kolejkę i brać w pierwszej kolejności samochody upalające. Apropo może Tobie Marku w końcu uda się wybrać??Mick - Czw 23 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
Zgadza się. Stabilizator tył, wymiana stabilizatora przód, olej. Damy radę do 9.X? To załapię się na Radom
noo i to sie mi podoba... mysle ze honorowo Marek powinien pozmieniać kolejkę i brać w pierwszej kolejności samochody upalające. Apropo może Tobie Marku w końcu uda się wybrać??
odpowiem za Marka - 9-10.X jest Rajd Dolnośląski...Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
odpowiem za Marka - 9-10.X jest Rajd Dolnośląski...
dokłądnie i do tego czasu priorytetem jest 106 Bad-iego.
KarQ mam rozwiązanie - kup w Hondzie komplet śrub potrzebnych do zamocowania stabi do nadwozia i do wahaczy i podjedź w między-czasie to ogarnę na szybko.
Zadzwoń tylko wcześniej.M - Pią 24 Wrz, 2010 Sprawdz sobie że dostałeś dobre śruby do stabilizatora Dwa razy KarQ - Pią 24 Wrz, 2010 Ok, Marecki. Najpierw odpisałem na pw nie widząc posta.
Muszę jeszcze wczaśniej podjechać do tłumikarza, ale to musisz wskazać jak go przerobić.Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010 1. Bad-i 106
2. Kamil 106
3. KarQ civic ?
4. eM civic ?
5. Adam - towarzysko.
6. Cartoon - wymiana oleju + założenie czujnika temp oleju
7. Bonczek - przeglądzikAnonymous - Pią 24 Wrz, 2010 aż się prosi żebym się wpisał na 8-mkę Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010 Marcel,
haha fakt Bonczek - Pią 24 Wrz, 2010 Greg - Nie 26 Wrz, 2010 1. Kamil 106
2. eM civic
3. Bad-i szuruburu
4. Greg - mieliśmy coś poprawić z tego co pamiętam w C2 R2 Max TwoimVlodarsky - Śro 19 Sty, 2011 Przypominam tym którzy chcieli się do mnie wybrać, żeby się wybierali. Najbliższe 3 dni Kamil miał mieć zarezerwowane.Greg - Śro 19 Sty, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Przypominam tym którzy chcieli się do mnie wybrać, żeby się wybierali. Najbliższe 3 dni Kamil miał mieć zarezerwowane.
To ja! To ja! Na chwilę potrzebuję zajrzeć =)
Jutro może masz chwilkę wieczorkiem?Vlodarsky - Śro 19 Sty, 2011 Wpadaj. Kamilowi coś wypadło i dojedzie w innym terminie do mnie. Weź wszystko o czym rozmawialiśmy !!Cartoon - Śro 19 Sty, 2011 Ja już olej mam wymieniony ale niedługo będę chciał wpasować jakoś chłodnicę płynu wspomagania z cougara, która właśnie do mnie dotarła