zajebioza!
zazdroszczę wyścigu i tych meeega lokali go-go, które są w Budapeszcie.
no nie wiem... strasznie rozdarty jestem bo mam mega ciśnienie żeby poupalac coś w końcu anjas - Czw 08 Lip, 2010 jak Cię nie kręci F1 to jedź chociażby ze względu na Go-Go*!
* a tak serio to nikomu nie radzę. Sam nie byłem ale znam kogoś kto zna kogoś kto był i słyszałem, że nie był zadowolony.strick - Czw 08 Lip, 2010 Januszku, a sadzisz ze tym razem sie franca nie zje.bie?Janusz - Czw 08 Lip, 2010
Cytat:
Januszku, a sadzisz ze tym razem sie franca nie zje.bie?
musi się nie zje.bać.... ostatnio na treningu w Niepołomicach dawała rade strick - Czw 08 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
ostatnio na treningu
No własnie, tylko trening to był Michał - Czw 08 Lip, 2010
anjas napisał/a:
jak Cię nie kręci F1 to jedź chociażby ze względu na Go-Go*!
* a tak serio to nikomu nie radzę. Sam nie byłem ale znam kogoś kto zna kogoś kto był i słyszałem, że nie był zadowolony.
co ty gadasz
ja tez znam kogoś, kto zna kogoś z usa, kto mieszka w słowacji i ten zna kogoś kto był.
Podobno przeżycie które sie zapamiętuje do końca życia siema - Czw 08 Lip, 2010 Z uwagi na moje plany urlopowe mnie też niestety nie będzie. Moje miejsce czeka.
Janusz, jak byś się skusił na Węgry, daj znać- zrobimy spota na obczyźnie rasta - Sob 10 Lip, 2010 Ale beka:D wiedziałem, że tak będzie
Pozapisywali się na 2 miechy przed, a teraz wszyscy rezygnują. siema - Sob 10 Lip, 2010 Grunt, że wszyscy dawno popłacili Najwyżej będziecie mieli luźniej... rasta - Pon 12 Lip, 2010 Poupalm se za friko Vlodarsky - Pon 12 Lip, 2010 czy trzeba mieć kask ?Vlodarsky - Pon 12 Lip, 2010 I czy mogę prosić o pełną listę kto jedzie ?Anonymous - Pon 12 Lip, 2010
Vlodarsky napisał/a:
czy trzeba mieć kask ?
a gdzie tam
Vlodarsky napisał/a:
I czy mogę prosić o pełną listę kto jedzie ?
ogarnę jutro, będąc na domowym kompieJacek - Wto 13 Lip, 2010
pawela napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
czy trzeba mieć kask ?
a gdzie tam
Vlodarsky napisał/a:
I czy mogę prosić o pełną listę kto jedzie ?
ogarnę jutro, będąc na domowym kompie
nie trzeba mnieć kasku. ale jak wykórwisz to wtedy będzisz myślał o nim albo już nie Vlodarsky - Wto 13 Lip, 2010
jacek czajka napisał/a:
nie trzeba mnieć kasku. ale jak wykórwisz to wtedy będzisz myślał o nim albo już nie