To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

M - Czw 29 Kwi, 2010

Mogą na nią jakiś paragraf znalezc, nie wiem czy tak wolno sobie brac kawalek wraku.

Mam nadzieje ze ludzie nie bedą sie do tego modlić bo to już bedzie neopogaństwo totalne.

KonradMK - Czw 29 Kwi, 2010

eM napisał/a:
Mogą na nią jakiś paragraf znalezc, nie wiem czy tak wolno sobie brac kawalek wraku.

Mam nadzieje ze ludzie nie bedą sie do tego modlić bo to już bedzie neopogaństwo totalne.

będą się modlić, ba, farbę zliżą w ciągu tygodnia i wyleczą setki przypadków raka, świądu i głupoty... a nie, głupoty nie.

M - Czw 29 Kwi, 2010

KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:

będą się modlić, ba, farbę zliżą w ciągu tygodnia i wyleczą setki przypadków raka, świądu i głupoty... a nie, głupoty nie.

Kondziu jak to się mówi jak trwoga to do Boga, starsi ludzie widząć schyłek swojego życia szukają oparcia w modlitwie - nie ma sie z czego smiac.
Co do przypadków raka - mam nadzieje ze nigdy nie doswiadczysz jakich rozpaczliwych czynów chwytają się ludzie zeby zatrzymać choć jeszcze na chwilę na tym swiecie kogos kogo sie kocha.

KonradMK - Pią 30 Kwi, 2010

znam to z autopsji.
Bad-i - Śro 05 Maj, 2010

Kolejne ciekawe info:

"zarejestrowano głos osoby, która nie należała do scisłej załogi samolotu TU-154"

"jest to piąty głos w kokpicie"

PiTT - Śro 05 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
Kolejne ciekawe info:

"zarejestrowano głos osoby, która nie należała do scisłej załogi samolotu TU-154"

"jest to piąty głos w kokpicie"

karwa i przez pół roku tajemnica będzie
jakby nie mogli podać konkretnie, kto, co i jak
udało im się ustalić że jednak samolot spadł wcześniej, ktoś sobie przypomniał że przecież na zegarek zerknął... xD

M - Śro 05 Maj, 2010

spadl pol godziny wczesniej niz oficjalnie,
mnie już głowa boli od tego co tam sie mogło dziać

PiTT - Śro 05 Maj, 2010

eM napisał/a:

chyba 8:38 tak?
podawali 8:56??
zastanawia mnie tylko że nikt podczas kręcenia pierwszych wywiadów ani razu nie wspomniał o której godzinie spadł

nie szukam tutaj teorii spiskowych bo pewnie i tak nie robiło to różnicy o której samolot spadł, ale sam przepływ informacji jest żenujący

Bad-i - Śro 05 Maj, 2010

Pierwsze komentarze PISu bajka :D

Ciekawy jestem czy kiedykolwiek taki zapis z czarnej skrzynki bedzie opublikowany.

M - Śro 05 Maj, 2010

PiTT napisał/a:
eM napisał/a:

chyba 8:38 tak?
podawali 8:56??
zastanawia mnie tylko że nikt podczas kręcenia pierwszych wywiadów ani razu nie wspomniał o której godzinie spadł

nie szukam tutaj teorii spiskowych bo pewnie i tak nie robiło to różnicy o której samolot spadł, ale sam przepływ informacji jest żenujący

Wiesz co, mysle ze wiekszosc ludzi była w takim szoku ze ciezko na poczatku cos zdementowac, poszlo w swiat ze 8:56 i tyle.

jest ciekawy wywiad z córką Wassermana - polecam przeczytac.

Tak czy siak w ciągu 20minut można sporo zrobić, a służby rosyjskie nie dopuszczały żadnej prasy na miejsce i zabierały taśmy i nośniki.

Bad-i - Śro 05 Maj, 2010

Maciek czy ty powaznie myslisz ze to Rosjanie mogli miec na to wpływ??

No tak w sumie Hoffman z PISu tez powiedzial ze to podobno glos Rosyjski byl jako ten 5ty w kokpicie. Pewnie koorwa sam Putin ktory zdarzyl wyskoczyc nad Moskwa :>

M - Śro 05 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
Maciek czy ty powaznie myslisz ze to Rosjanie mogli miec na to wpływ??

No tak w sumie Hoffman z PISu tez powiedzial ze to podobno glos Rosyjski byl jako ten 5ty w kokpicie. Pewnie koorwa sam Putin ktory zdarzyl wyskoczyc nad Moskwa :>

Hmm prokuratura podała jako czwartą możliwą przyczynę - zamach.
Nie rozumiem tego kryzysu myślenia. "Ze napewno to nie ruscy, jak tak w ogole mozna myslec ze to ruscy, przeciez to nie do pomyslenia".

Bad-i - Śro 05 Maj, 2010

Szkoda ze prokuratura nie podala 5tej przyczyny, nacisk przez zakompleksionego Leszka................

Z drugiej strony wszystkie mozna brac pod uwage, to prawda. Ale jakos do mnie zamach najmniej przemawia.

M - Śro 05 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
Szkoda ze media nie podaly 5tej przyczyny, nacisk przez zakompleksionego Leszka................

Nie media tylko prokuratura.
http://www.gazetaprawna.p...molenskiem.html

Trudno polemizowac z <<antykaczyzmem>>

Bad-i - Śro 05 Maj, 2010

Tak tak poprawiłem to był mój błąd.

Sugerujesz ze TVN24 znowu wprowadza zamieszanie ?? :]

Niestety ale z obecnych dowodow wiecej wskazuje na nacisk na pilota niz na zamach. Antykaczyzm nie ma tutaj nic do tego.

Tak samo mozna by powiedziec ze wszystko zorganizowal Jarek ktory chcial wystartowac w wyborach (podkreslam ze to nie moja teza).