ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
DeeS - Czw 06 Sty, 2011 tokyo r5xx jest fajne na rwd uliczny tor sztosik.Marek23 - Czw 06 Sty, 2011
Cytat:
to nie dziwie sie ze chcesz RWD
Na padzie tak samo są mistrzowie. Po prostu jazde fwd mam na co dzień, wystarczy. Ale dostosuje się do decyzji. Tylko juz zakończmy ten etap mini na tsukubie.DeeS - Czw 06 Sty, 2011 moj przejazd http://www.youtube.com/watch?v=mHW9jrb7WvI HD 106 - Czw 06 Sty, 2011 heheh jakos ci sie lepiej trzyma... jest roznica ja na start nie wychodze z 127/128
w ten luk przy 110/111 tez sie nie moge wpasowac 106-108 max. za to w nawrot
przed dluga prosta skladam sie jeszcze bardziej od zewnetrznej z zielonej tarki...
wtedy na dohamowaniu auto stawia minimalnie bokiem i tak najszybciej udaje
mi sie przejechac ten zakret.
dees jezdziles biezace sezonowe na tsukubie? jaki czas?pP - Czw 06 Sty, 2011 Panowie...
tsukuba jeździmy do niedzieli kto chce..po prostu damy szanse tym, co się wpisali a nie mieli np. dostepu do kompa od tamtego czasu a zakodowali sobie ze maja czas do niedzieli..takze jak ktos chce dalej tam poprawiac czas to deadline jest niedziela 20.00
od teraz zaczynamy takze rundę II
tor: nurburgring GP/F
auto: M3 Coupe '07
ustawienia jak poprzednio - opony sportowe miękkie, abs można dowolnie, reszta off
Miłej zabawy..macie czas do niedzieli 20.00106 - Czw 06 Sty, 2011 heheh jak z linia? pP - Czw 06 Sty, 2011 jak Ci nie przeszkadza to mozee być..ja jak jadę z linią to chamuje w durnych miejscach i z reguly mam słabszy czasGotti - Czw 06 Sty, 2011
106 napisał/a:
za to w nawrot
przed dluga prosta skladam sie jeszcze bardziej od zewnetrznej z zielonej tarki...
wtedy na dohamowaniu auto stawia minimalnie bokiem i tak najszybciej udaje
mi sie przejechac ten zakret.
robie dokładnie tak samo Cartoon - Czw 06 Sty, 2011 Ja kurde jakoś nie mogę się przekonać do widoku z tyłu auta... jeżdżę cały czas na tym ze zderzakaGotti - Czw 06 Sty, 2011
Cartoon napisał/a:
Ja kurde jakoś nie mogę się przekonać do widoku z tyłu auta... jeżdżę cały czas na tym ze zderzaka
i do jakiej prędkości masz wyskalowany licznik ?106 - Czw 06 Sty, 2011 Jakie czasy na ringu? U mnie na razie kiepsko... 2.22KarQ - Czw 06 Sty, 2011 1.06.222 i ni huuuuya lepiej
Zrobię jeszcze jedno podejście, żeby zejść poniżej 1.05.DeeS - Czw 06 Sty, 2011
106 napisał/a:
dees jezdziles biezace sezonowe na tsukubie? jaki czas?
nie jezdzilem jeszcze tych sezonowych. pozniej ogarne.
oo m3 i gp/f sztosik.
Taki pomysl czy nie lepiej po prostu zeby zalozyc racing softy do wszystkich fur ? Lepszy fun z jazdy a i nei bedzie dyskusji ze ten na takich a ten na takich.KarQ - Czw 06 Sty, 2011 niech zostaną sporty, zobaczymy jak się sprawdzą na M3. Pojeździłem troszku i jest dobrze.qbus - Czw 06 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Ja kurde jakoś nie mogę się przekonać do widoku z tyłu auta... jeżdżę cały czas na tym ze zderzaka
i do jakiej prędkości masz wyskalowany licznik ?
ja mam tak jak u Ciebie, GT5 bez zadnych updatow, wczesniej miniakiem gralem tylko w trybie licencji wiec odpada mozliwosc tuningu wozu.