martin.h - Pon 07 Lut, 2011 Czytając dzisiaj na onecie wieści o stanie Roberta zjechałem myszką trochę w dół. Jesteśmy narodem nieczyłych kretynów...Bad-i - Pon 07 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Czytając dzisiaj na onecie wieści o stanie Roberta zjechałem myszką trochę w dół. Jesteśmy narodem nieczyłych kretynów...
dla mnie takie fora powinny byc zamykane i tyle.mi - Pon 07 Lut, 2011 ja jestem nieczyłym kretynem. Przepraszam.Jaco - Pon 07 Lut, 2011 Ja tego nawet nie czytam, w sumie to artykuły na wp czy onecie są na podobnym poziomie co komentarze...michool_vt - Wto 08 Lut, 2011 nie chce sie zalic, bo i w sumie nie mam dobrego powodu, ale chyba cos mi sie w łepetynie przestawia..
chyba jakas deprecha mnie łapie..
depresja to juz choroba? moge wziac na to L4?
zna ktos jakis dobry sposob na powstrzymanie tego zjawiska?
kurywa dopiero wtorek....Bonczek - Wto 08 Lut, 2011 Dawaj na zakupy - fotel, pasy, opony cokolwiek - albo wyczyść furę i poupalaj GeKo - Wto 08 Lut, 2011
michool_vt napisał/a:
depresja to juz choroba? moge wziac na to L4?
Jak najbardziej. Jeśli obniżony nastrój trwa więcej niż 2tyg. To mogą to być objawy depresji, nerwicy itp.martin.h - Wto 08 Lut, 2011 Michool, walnij lufę i będzie git k-mart - Wto 08 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Michool, walnij mnie w dupe i będzie git
Kuner - Wto 08 Lut, 2011 Magnez Panowie, Magnez... Wpierdzielam od jakiegoś czasu i jest poprawa. Nerwica przechodzi powoli.Bonczek - Wto 08 Lut, 2011 Kuner tak mi się przypomniało
http://mistrzowie.org/180183/MagnezMichał - Wto 08 Lut, 2011 kmart, bończek michool_vt - Wto 08 Lut, 2011 Bonczek, przepalałem sraxo w sobote, troche pomoglo, ale nic nie urwalem to szybko przeszla podjara
martin.h, podejrzewam ze lufa to bedzie malo, ale calodniowe picie moze pomoze
k-mart, twoja propozycja jest zacna, dziekuje
Kuner, wciagam codziennie, chyba musze zwiekszyc dawke
GeKo napisał/a:
Jak najbardziej. Jeśli obniżony nastrój trwa więcej niż 2tyg. To mogą to być objawy depresji, nerwicy itp.
karwa, weekendy wszystko psują, tylko od pon do piatku czuje wk.urwa nie dociagne w zlym nastroju do 2 tygBart - Wto 08 Lut, 2011 mnie samogwałt poprawia nastrój, polecamGeKo - Wto 08 Lut, 2011
michool_vt napisał/a:
weekendy wszystko psują, tylko od pon do piatku czuje wk.urwa nie dociagne w zlym nastroju do 2 tyg
To albo zaliczasz reset alko, albo symulujesz w pracy