Janusz - Pon 05 Wrz, 2011 nie ogarniam, jak on to zrobił, jest w stanie mi ktoś to rozjaśnić ??martin.h - Czw 15 Wrz, 2011 Fajny wywiad z Gabryszewskim -> http://rajdy.autoklub.pl/...-widzenia,38363Janusz - Czw 15 Wrz, 2011
Cytat:
Pojawiła się okazja, żeby odkupić jeden z samochodów. Niestety byliśmy na początku naszej drogi, dopiero rozwijaliśmy firmę, więc doszło do tego, że Ken sprzedał swój prywatny samochód, ja mieszkanie i tak się zaczęło. Kupiliśmy rajdówkę, dołożyliśmy trochę oszczędności... Zebraliśmy budżet. Chyba nikt w Polsce do tej pory tego nie zrobił. Poszliśmy va banque. Z żoną zamieszkaliśmy u cioci. Wtedy powiedziała mi, że jestem nienormalny i nie ma możliwości, żeby się to udało Czas na szczęście pokazał, że się myliła. Kajto zdobył nią w 2008 tytuł mistrza polski w ence!
mistrz anjas - Czw 15 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
Z żoną zamieszkaliśmy u cioci. Wtedy powiedziała mi, że jestem nienormalny i nie ma możliwości, żeby się to udało Czas na szczęście pokazał, że się myliła. Kajto zdobył nią w 2008 tytuł mistrza polski w ence!
Ale że Kajto zrobił jego żoną mistrzostwo polski...Bad-i - Czw 15 Wrz, 2011
MaxiA7 napisał/a:
dokładnie, a jeszcze nie tak dawno porównanie było z Chuchałą, dwa młode talenty w pl, teraz to Zawada może, ale przykręcać koła na serwisie Wojtkowi
mocne słowa, poczekał bym z ocena jeszcze jakies 2-3 lataGeKo - Czw 15 Wrz, 2011 Tak czy siak miały być starty we Włoszech a jakoś cisza o tym, a w RSMP zdecydowanie nie trzyma ciśnienia. Wniosek jest taki że próbuje jechać więcej niż potrafi. Co nie znaczy że jest wolniejszy niż rok temu.martin.h - Czw 15 Wrz, 2011
Bad-i napisał/a:
MaxiA7 napisał/a:
dokładnie, a jeszcze nie tak dawno porównanie było z Chuchałą, dwa młode talenty w pl, teraz to Zawada może, ale przykręcać koła na serwisie Wojtkowi
mocne słowa, poczekał bym z ocena jeszcze jakies 2-3 lata
Też tak myślałem jeszcze na początku sezonu, ale obecnie widać że Chuchała jest o klasę lub dwie wyżej niż Zawada. Jeździ szybko i z głową. Zawada ani nie jeździ szybko (bo takim R3 powinien się ładować regularnie w top10) ani z głową (ostatni wyczyn z Subaru to już przesada na całego).
Za 2-3 lata Zawada może być szybszy, ale Wojtek też jeździ i będzie jeszcze szybszy CHRZANEK - Sob 24 Wrz, 2011 RAJD POLSKI TRWA !!!
Po OS 1 Kajto prowadzi Przem_106 - Sob 24 Wrz, 2011 Pierwszy prawdziwy odcinek rajdu Polski. Chuchała taki sam czas jak Kuzaj oraz szybszy od Rosetiego i Kosciuszki - fajnie.qbus - Sob 24 Wrz, 2011 Leszek się wykluczył z walki czasem 2 dzisiejszego oesu, ponad 30 s straty. Kościuszko chyba troszeczkę przyspał na 1. Hołowczyc/Bębenek/Kajto ta 3 chyba będzie dzielić i rządzić na tym rajdzie.
W ośce Bubik mistrz... gość ma niesamowity potencjał. (za wcześnie go pochwaliłem )
Staniszewski na 3 pokazał klasę.CHRZANEK - Sob 24 Wrz, 2011 Hmm Hołek się obudził.
A tydzień temu miał problem ze Stanikiem.
No jestem bardzo ciekawy bo na tym rajdzie mamy taką walkę "starego" z "młodym" faldzip - Sob 24 Wrz, 2011 Jak tak dalej pojdzie, to Holek ich tam pokara niesamowicie.
Licze na dobry wynik Siemanki!
No i Ramony dobrze dziewczyny cisnomartin.h - Sob 24 Wrz, 2011