kosmita - Nie 13 Maj, 2012 z Kosmitko byłem martin.h - Nie 13 Maj, 2012 Wczoraj znowu puścili w TV, strasznie lubię te filmy spółki Tarantino-Rodriguez No i przyjemnie się patrzy na Rose McGowan
Qukie - Nie 13 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Qukie napisał/a:
chłopaki byliście razem?
przemawia przez Ciebie zazdrość?
Gdybym wiedział, że idziecie razem poszedł bym z Wami na mały Δ kosmita - Pią 18 Maj, 2012 zapowiada się wyśmienite kino
M - Sob 23 Cze, 2012 Zapowiada się dobrze
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/PQSIfLUy-Po?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Anonymous - Sob 23 Cze, 2012 jakas pisowska propaganda !!!!M - Sob 23 Cze, 2012 Jak będę stary, to będę z dumą wnuczkowi opowiadał "widzisz, tak było a nie jak te kur.wy z telewizji mówiły"
budzik - Nie 24 Cze, 2012 Dlaczego juz ten film oglądałem i to w TV?
Był spoko M - Nie 24 Cze, 2012
budzik napisał/a:
Dlaczego juz ten film oglądałem i to w TV?
Był spoko
Bo już leciał,
zapowiada się spoko więc trzeba obejrzeć martin.h - Nie 08 Lip, 2012 Nie wiem czy ktoś ogląda, aktualnie na TVP leci pierwsza seria. Dla mnie to top3 polskich seriali kryminalnych, nie ma miętkiej gry, bez koloryzowania, świetny serial
PS: A Anna Cieślak delikatnie upiększa ten serial, ma nieziemski głos Yarko - Nie 08 Lip, 2012
martin.h napisał/a:
Nie wiem czy ktoś ogląda, aktualnie na TVP leci pierwsza seria. Dla mnie to top3 polskich seriali kryminalnych, nie ma miętkiej gry, bez koloryzowania, świetny serial
autentyzmem to nic nie przebije Pitbulla, szczególnie pierwszego sezonumartin.h - Nie 08 Lip, 2012
Yarko napisał/a:
martin.h napisał/a:
Nie wiem czy ktoś ogląda, aktualnie na TVP leci pierwsza seria. Dla mnie to top3 polskich seriali kryminalnych, nie ma miętkiej gry, bez koloryzowania, świetny serial
autentyzmem to nic nie przebije Pitbulla, szczególnie pierwszego sezonu
Jak się pisze scenariusz na faktach to nie ma konkurencji. Moje top3 to: Ekstradycja, Glina, Pitbull. Kolejnosć przypadkowa.Bart - Nie 08 Lip, 2012 a "07, zgłoś się"? Sławek w każdym odcinku wyrywał jakąś dupę...martin.h - Nie 08 Lip, 2012
Bart napisał/a:
a "07, zgłoś się"? Sławek w każdym odcinku wyrywał jakąś dupę...
Fakt, a dupy były fajne bo naturalne. No i te Borewicze FSO Barejka - Nie 08 Lip, 2012 dobre polskie kino skonczylo sie na serii "Mlodych wilkow "