M - Sob 28 Maj, 2011 Bart - Sob 28 Maj, 2011 też to dziś na kiepach widziałem - bardzo mi się podoba mimika i gesty tego gościa M - Sob 28 Maj, 2011
Bart napisał/a:
też to dziś na kiepach widziałem - bardzo mi się podoba mimika i gesty tego gościa
I bet you do Bonczek - Sob 28 Maj, 2011 Czy pijaństwo już trwa? speed555 - Sob 28 Maj, 2011 od wczoraj;pMichał - Sob 28 Maj, 2011 Hahahaah, kurwa jest grubo. ...
ryba sie juz najebal, wytrzezwial, najebal, wytrzezwiaj, tetaz spi.... dobrze jestkubas - Sob 28 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Hahahaah, kurcze jest grubo. ...
ryba sie juz pomylony, wytrzezwial, pomylony, wytrzezwiaj, tetaz spi.... dobrze jest
Ja się pytam czy jest LANS ?? bizon - Nie 29 Maj, 2011 lans byl taki, ze dopiero sie powoli orientuje, gdzie jestem i wychodzi mi, ze jestem zupelnie nie tam gdzie powinienem byc Michał - Nie 29 Maj, 2011 Jak napisze ze bylo zajebiscie to sklamie. Bylo milion razy lepiej. Stoje pod warszawa juz. Jak wroce wrzucam foty i filmy. Wszyscy mistrz a ryba przekozak. Znowu sie potwierdza ze forum internetowe jest dla pieniaczy. Trzeba sie spotykac w realubizon - Nie 29 Maj, 2011 mysle, ze zdefiniowalismy na nowo pojecie "epicko"
ja zaliczylem pogotowe, straz miejska i mam 12h czarnej dziury w zyciorysie
mega bylo z wami poimprezowac, zajebisci z was ludzie
Michał napisał/a:
Trzeba sie spotykac w realu
+1kubas - Nie 29 Maj, 2011
bizon napisał/a:
pogotowe, straz miejska
ostrooooooooooo bizon - Nie 29 Maj, 2011 byla mila i mnie na chate zawiozla, zaoszczedzilem na taxi Jacek - Nie 29 Maj, 2011 co tu gadać było wszystko, właśnie dotarłem a GeKo zawozi właśnie Rybę na dworzec.
grubo było SUPER SUUUUPER , warszawa może się schować.
foty późniejJacek - Nie 29 Maj, 2011 bizon, jak odjeżdżaliśmy spod klubu to widziałem cię w suce u strażników
nikt nie chciał wierzyć i mówili że jestem najebany bizon - Nie 29 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
bizon, jak odjeżdżaliśmy spod klubu to widziałem cię w suce u strażników
nikt nie chciał wierzyć i mówili że jestem pomylony