HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011
Bad-i - Wto 17 Sty, 2012
Stf napisał/a:
pod koniec najciekawsze :
he he juz wiem dlaczego gosc tyle u Marka przesiaduje
p.s. fajne furexy tam lataja - kurde ludzie takie auta upalaja zamiast na RPP pojechac pum - Wto 17 Sty, 2012 bo RPP jest drogie i wymaga przygotowania, a tam se jedzie od tak pojeździć?Vlodarsky - Wto 17 Sty, 2012
Bad-i napisał/a:
he he juz wiem dlaczego gosc tyle u Marka przesiaduje
Sebastian bardzo pilnuje, żeby samochód nie miał żadnych usterek. No i dużo jeździ...roj - Wto 17 Sty, 2012 miły akcent
mógł jeszcze dodać, że zaleca oleje millers oil
niezła runda ogólnie. organizatorzy ogarnęli.. pierwszy w historii rally sprint gdzie mogłeś obejrzeć przejazd fury od startu do mety idąc po chodniku równo z jadącym samochodem ze wszystkich fur to chyba justy szło najagresywniej
Kamill, dobrze, że tym razem nie okrasiłeś swojego filmu muzyką..
startowałeś?PiTT - Wto 17 Sty, 2012 a gdzie kurde pozdrowienia dla kolegów z HH org?
Kamill - Wto 17 Sty, 2012
roj napisał/a:
Kamill, dobrze, że tym razem nie okrasiłeś swojego filmu muzyką..
startowałeś?
Nie nie startowałem, nie wiem czy bym sie wdrapał na tą pierwszą górę,
Wg mnie sprint bez sensu, to co jest na filmie powyżej to jakieś pojedyncze przypadki jak ktoś poszedł bokiem i było co nagrać, w 90% przejazdów wyglądało to jak jazda po parkingu w poszukiwaniu wolnego miejsca.
A co do muzyki to nie wiem o co chodzi roj - Wto 17 Sty, 2012
Kamill napisał/a:
w 90% przejazdów wyglądało to jak jazda po parkingu w poszukiwaniu wolnego miejsca.
A co do muzyki to nie wiem o co chodzi
1.odniosłem dokładnie takie samo wrażenie
2.raz wrzuciłeś filmik chyba właśnie ze służewca pod taką łupankę, że nie przebrnąłem Kenet - Śro 18 Sty, 2012 Przypomina mi to mój lodowy rally sprint na marywilskiej, gdzie w pierwszym przejeździe był śnieg i dało się jechać w miarę szybko, a jak ruszyliśmy na drugi to wyglądało to tak
Przepraszam za komentarze, to były początki mojej kariery rajdowej Kamill - Śro 18 Sty, 2012
roj napisał/a:
Kamill napisał/a:
w 90% przejazdów wyglądało to jak jazda po parkingu w poszukiwaniu wolnego miejsca.
A co do muzyki to nie wiem o co chodzi
1.odniosłem dokładnie takie samo wrażenie
2.raz wrzuciłeś filmik chyba właśnie ze służewca pod taką łupankę, że nie przebrnąłem
Dementuje, to nie moja produkcja no name - Śro 18 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Przepraszam za komentarze
Luzik, ja przez to sporo filmików nie wsadzałem na sieć Bad-i - Śro 18 Sty, 2012
pumfkp napisał/a:
bo RPP jest drogie i wymaga przygotowania, a tam se jedzie od tak pojeździć?
taaa, z pewnoscia RPP jest drozsze od IX z klata EmerytRs2 - Śro 18 Sty, 2012 Kenet,
w tych Astrach włącza się nawijka : Bonczek - Czw 19 Sty, 2012 Dobrze, dobrze wariat! Mrozu - Czw 19 Sty, 2012 widzę, że szybko było